Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 13, 2014 12:56 am

Re: Daj si duška

Vsakemu kdaj film poči.

Še posebej pri takih ki lepo priznajo da jim je zbilo že xyz mačkov pa še vedno nočejo niti besede slišat čez notranje življenje.

Pa trdijo da muc izhode mora met, ko pa nadzor ali pa bohnedaj povodec omeniš te pa že skor v umo bolnco hočejo poslat.

Pa taki ki okrog hodijo v designer kavbojkah pa s firma torbico pa čevlji, pa jim je težko dat za kvalitetno hrano za mačka ali pa 40 za sterilizacijo, 30 za cepljenje, ali pa bože nedaj za kako veterinarsko zdravljenje.

Ljudi ki ne zmorejo razumem (čeprav je res da če ne moreš imeti živali, si je ne omisliš). Tisti ki pa za parfum+makeup+fancy cunje,... najdejo, za mačka pa ne, pri tistih mi pa buča eksplodira.

Samo res - vdih, izdih,...ker pogosto z jezo samemu sebi še najbolj škodiš.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So dec 13, 2014 7:09 am

Rava, Sorcerer, lepo sta napisali, strinjam se, hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 13, 2014 10:44 am

ce slucajno pride katera v München ali pa Salzburg, ali pa se pelje mimo Münchena, tudi velja, naj se mi prosim javi, da ji nalozim avto :D
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 13, 2014 1:23 pm

:shout: Internet mi dela prepočasi, grem kar pospravljat. :sweep: :bye:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 13, 2014 2:26 pm

V lekarni mi želijo predstaviti nove izdelke proti prehladu, pa jim začnem naštevati "limone, pomaranče, kivi, paprika...". Da vidite njihov obraz. :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor So dec 13, 2014 5:08 pm

Ne razumem ljudi, ki naj bi delali za dobrobit živali, pa bi kar zdrave usmrtili ...

In še ena "ne razumem", ki ni povezana z živalmi ... ne razumem ljudi, ki se na veliko gonijo naokrog in jim je vseeno, kdo jih vidi, doma jih pa čakajo otroci in partner. Pa to delajo pred (in s) sodelavci, na veliko. In potem v dotičnem primeru pride mož ene take osebe, jo gleda in se smeje skupaj z njegovimi sodelavci, medtem ko se ona obeša po drugih. Pa kakšno razmerje je to? Močno močno upam, da me nikoli nič takega doleti, ker sem pa raje sama in "diham na škrge", kar se financ tiče, kot pa da sem z nekom samo zato, da z nekom pač sem. Pa kam je šla vsa morala ljudi, povezanost, navezanost, ljubezen, prijateljstvo, predvsem pa zvestoba? Tega skoraj da ni več. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 14, 2014 9:57 am

Deklica je še vedno na pediatrični, imunski sistem nima moči, zato nima obiskov, da ji kdo ne prinese novih virusov, bacilov.
Ugotovili naj bi, da ima v možganih en virus, ki ga ne poznajo. Čakajo še na rezultate biopsije iz Dunaja in še ene države. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 14, 2014 10:00 am

Dragi Božiček, dragi Dedek Mraz, prinesita ji zdravja, staršem pa olajšanja :)

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor Ne dec 14, 2014 11:00 am

Končno so spackali to fasado in lahko spravim iz stanovanja ta sneg (stiropor) :rolleyes: Ampak 3/4 bela fasada 50m stran od železnice? Pa kdo je dal pamet tem ljudem na občini da take neumnosti sprejemajo :rolleyes:
Qui comando io :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 14, 2014 12:16 pm

Tule smo se skoraj stepli v bloku etažni lastniki ko smo barvo fasade zbirali. In smo svetlo-bež (skoraj malce na tako baby-roza potegne) v kombinaciji z sivo na koncu pod muko večdnevnih borb zbrali.

In zdej je par osebkov v bloku (ravno tistih ki so najbolj cukali za res svetle barve) ki jih skrbi vse. Če otroci po nesreči ob fasado kako uno mehko gumi žogo vržejo, pa če boženedaj malce preveč zalijem rože na okenski polici in kaka kapljica vode na fasado pocurlja,...

Držim pesti da bo z vašo fasado manj prepirov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 12:42 pm

Dragi Duško, daj prosim prosim začaraj, da se res zgodi tisto, kar sem danes zastavila, in potem bom srečna dolgo dolgo :angel: Pa ne samo jaz ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 6:37 pm

Saj se še spomnite Bliska, ne? No, inšpektor se je pogovoril z nami, baje je bil tudi pri lastnikih psa ki je grizel in to je to. Od tega dalje se ni še nič premaknilo. Je normalno da traja toliko časa ali naj raje pokličem inšpektorja, da se spomni na nas (pravi da ima 20 primerov naenkrat, kar ne verjamem čisto ampak ok...).

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po dec 15, 2014 8:07 pm

Kaj pa še pričakujete/potrebujete od inšpektorja?
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 8:23 pm

Pride posvojit, obljubi, da posvojnino nakaže, minevajo meseci, vmes se izgovarja. Danes pa napiše debelo laž, da je nekega dne (ne pove kdaj, itak) prišla "iz daljnih krajev" in mi dala denar v kuverti pred hišo, da sem ga ukradla in jo sedaj še terjam. Svašta! :O
V vseh teh letih nisem še nikogar okrog prenesla in še precej eurčkov dala za nikogaršnje živali. Očita mi vilo, pa 20 muc v eni sobi in le 3 WCje, pa da sem čistila WCje, ko je prišla. Ja, res, to pa drži. WCje čistim 2 do 3x na dan. Tudi ko kdo pride, če so za očistiti, ne bi bilo prvič.
To je bil edini primer v vseh teh letih, ko sem zaupala, da bo posvojnina nakazana, kot je bilo dogovorjeno, pa ni bila in se zraven še vsa ta godla in drek dela. Mucka pa noče vrnit.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po dec 15, 2014 8:33 pm

Trixi, pa vsaj za mucka v redu skrbi? Seveda tak način ni za nikamor, ampak resnično upam, da vsaj za mucka lepo skrbi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 8:45 pm

Trixi je napisal/-a:Pride posvojit, obljubi, da posvojnino nakaže, minevajo meseci, vmes se izgovarja. Danes pa napiše debelo laž, da je nekega dne (ne pove kdaj, itak) prišla "iz daljnih krajev" in mi dala denar v kuverti pred hišo, da sem ga ukradla in jo sedaj še terjam. Svašta! :O
V vseh teh letih nisem še nikogar okrog prenesla in še precej eurčkov dala za nikogaršnje živali. Očita mi vilo, pa 20 muc v eni sobi in le 3 WCje, pa da sem čistila WCje, ko je prišla. Ja, res, to pa drži. WCje čistim 2 do 3x na dan. Tudi ko kdo pride, če so za očistiti, ne bi bilo prvič.
To je bil edini primer v vseh teh letih, ko sem zaupala, da bo posvojnina nakazana, kot je bilo dogovorjeno, pa ni bila in se zraven še vsa ta godla in drek dela. Mucka pa noče vrnit.

Pokvarjenka pokvarjena. Bo tudi njena lažniva rit enkrat na mino zadela :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 9:08 pm

Trixi, dihaj, dihaj, krivica in laž vedno bolita, ampak ne pozabi, mi te imamo radi <3 , ker skrbiš za mucke in njihove wc-je, pa njihove skledice in njihovo zdravje.
Te bo Mihi malo pocartal, bo takoj boljše. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 9:13 pm

Ja Trixi, kje pa maš to vilo? A na Kajmanih? :P
Ne se sekirat, če pa se vseeno, najboljš da s fotknjem stres odženeš. ;)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 9:22 pm

Take patološko-lažnive osebe sploh ne bi smele obstajat. :S Tipka: Delete, pa bi bil mir!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 9:24 pm

Jih je več, kot bi si človek mislil. Zelo boli, ampak je res škoda trošit energijo za njih.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov