Božično - novoletne licitacije 2014

Moderatorji: biarritz, Bela šapa, metina

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po dec 15, 2014 12:23 pm

Re: Božično - novoletne licitacije 2014

Okej, priznam, ne vem točno, zakaj bi bila prizadeta, ker se je zbralo ogromno denarja.

Mislim, da je velika večina predmetov zlicitiranih, pa licitiralo se je, kakor sem videla, čez cel teden, enkrat malo bolj, drugič malo manj. Je pa res, da je med tednom veliko manj časa kot recimo za vikend, torej je za razumeti, zakaj se je licitiralo v nedeljo takoj, pa potem v ponedeljek, pa zdaj spet čez vikend več, med tednom malenkost manj, če se je. Ne vem no, res ne razumem tega razočaranja. Vsak licitira tudi po svojih zmožnostih in ko gre znesek preko zmožnosti, pač ne licitiraš več. Simpl k pasulj ali kako se že reče. Mislim, da moramo bit vsi ponosni na to, da se je zbralo toliko denarja, da se je licitiralo toliko predmetov in da so licitacije enostavno uspele.

Se pa strinjam, da bi blo fino, če bi bile vsako leto :) :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Po dec 15, 2014 12:34 pm

Jaz sem blazno užaljena, da nisem uspela dobiti nekaterih čudovitih reči.
Ampak sem tudi blazno ponosna, da sem prispevala k njihovi višini končnega zneska! 8)

A lahko naredimo kmalu encore? Morda za novo leto? :lol:
... ko si rečeš: ''vem in smem''.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 12:41 pm

jagodka85 je napisal/-a:Se pa strinjam, da bi blo fino, če bi bile vsako leto :) :good:

Vsakega pol leta še bolš, velikonočne recimo :nyam:

Drugač pa, licitacije so meni zabavna zadeva, rada doniram, rada licitiram, včasih ful dogaja, drugič malo manj, ampak so mi všeč, kakršne so in bi jih zelo pogrešala, če jih ne bi bilo :girlyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 1:51 pm

metina je napisal/-a:
Vsakega pol leta še bolš, velikonočne recimo :nyam:

Velika noč ni glih za pol leta... najbližji praznik od tega trenutka je zimski solsticij (21. december), se pravi bi bilo pol leta okoli 21. junija oziroma tam nekje okoli dneva samostojnosti.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po dec 15, 2014 6:15 pm

Če se smem malo vmešati s čisto drugo temo - meni nekaj ni čisto jasno. Videla sem, da eni že plačujejo zlicitirne predmete. A ni bilo rečeno, da bo v vsaki temi naknadno objavljeno, na račun katere ustanove moramo nakazati znesek? A so že kje ti podatki objavljeni, pa sem jih zgrešila? Ali sem sploh komplet narobe razumela vse skupaj? :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 6:58 pm

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po dec 15, 2014 7:11 pm

Hvala! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 7:57 pm

Glede na to, da je bil izražen tudi kak pomislek glede na število novo prijavljenih uporabnikov foruma/licitatorjev, lahko donatorji v primeru dvoma, ali je nekdo dejansko nakazal zlicitiran znesek, to preverijo. Kontakt za nakazila za DZZŽ Kranj je oaza88, za Mačjo hišo pa helena.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 8:18 pm

Ma ve ste vsaj licitirale. :) Jaz sem zdajle hotela it pogledat seznam, pa vidim da ga ni, ja seveda da ne, če je ponedeljek :fool: :fool: :truce:

Imam zdaj čas do 21.12. da kakšno stvar pofotkam pa pošljem... :girlblush: :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 15, 2014 10:05 pm

Tudi jaz sem grozno razorarana, pravzaprav malo obupana, pa ne zaradi licitacij, cetudi se bodo drugi basala z mojim futrom :fool: , sem pa mela vsaj zabavo. ;) .

Obljubljen mi je bil prevoz stvari v lj, pa sem danes zvedla, da so se v Münchnu, pol sem pa sla na posto preverit, kdaj bi prisle v slo, ce jih jutri posljem, ker prej pac ne bom prisla do skatle. Pa so mi povedali, naj racunam na najmanj 10 dni.

Je katera, ki nujno rabi, kar je zlicitirala pri meni ali lahko pocaka do torka drugi teden?

Lepo prosim oprostite, za ponoret mi je.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 16, 2014 7:29 pm

Upam, da sem polovila vse teme, kjer sem veza za prevzem. Če sem katero zgrešila, me, prosim, pocukajte na ZS.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 19, 2014 2:55 pm

A sem fejst tečna glede Catninas? Sprašujem v temah, kako je s prevzemom ... na koga naj se obrnem?
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 19, 2014 5:45 pm

Očitno sem polovila vse, kjer sem napisala "veza renata" , ne pa tudi tistih, kjer sem to pozabila napisat. Torej, če je še kje kot donator naveden ne-član foruma, podatka o "vezi" pa ni, potem se obnite name. V takem primeru mi, prosim, napišite na ZS bodisi svoj naslov, če je navedena predaja po pošti, bodisi svoj e-naslov, če je predaja osebna.

Jernejch, sory, ampak res ne berem vseh novih prispevkov v vseh 140- tih prazničnih temah. :) Prosim tebe in Ninočko za naslova na ZS, za ostale Catninas kupce imam naslove že iz drugih licitacijskih tem.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe dec 19, 2014 9:10 pm

Upam, da bo v redu, če tu napišem, da sem za tiste, s katerimi smo bili dogovorjeni za prevzem na veterini, danes to oddala, ostali boste dobili po pošti v naslednjem tednu. Ni mi vse zneslo :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So dec 20, 2014 10:15 pm

renata je napisal/-a:Očitno sem polovila vse, kjer sem napisala "veza renata" , ne pa tudi tistih, kjer sem to pozabila napisat. Torej, če je še kje kot donator naveden ne-član foruma, podatka o "vezi" pa ni, potem se obnite name. V takem primeru mi, prosim, napišite na ZS bodisi svoj naslov, če je navedena predaja po pošti, bodisi svoj e-naslov, če je predaja osebna.

Jernejch, sory, ampak res ne berem vseh novih prispevkov v vseh 140- tih prazničnih temah. :) Prosim tebe in Ninočko za naslova na ZS, za ostale Catninas kupce imam naslove že iz drugih licitacijskih tem.

Čist razumem! In hvala, pošiljam naslov na ZS :)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 22, 2014 12:24 pm

upam, dane smetim preveč tule...
vse, kar smo bili z moje strani (no, pa še oaza88 se prištulila zraven :P) dogovorjeni za prevzem na veterini MH je že tam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 30, 2014 12:30 pm

Vsi moji artikli so ze predani, ali ze pri novih lastnikih, repatih in kosmatih ali pa dvonoznih, ali pa so pri Trixi.

Hvala vsem za potrplenje :angel: in razumevanje :kiss: .

Metina tebi pa hvala za te krasne fotke. :cat:
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 30, 2014 12:35 pm

fiorina hvala za prašek :) <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 30, 2014 3:25 pm

:kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 31, 2014 5:13 pm

Sem hotela fotko nalimat ampak je moj telefon odpovedal poslušnost (no sd kartica ma motnje) in zbrisal zadnjih 50 slik...tako da samo v besedah.

zmaja hvala, ker si tako lepo zavila paketek, tisti dan mi res ni šlo vse po načrtu še pol ure pred tem, ko sem prišla so veterine MH se je en ata odločil ne gledati okrog sebe in ima tako moj (že res zelo) obuškan avto, novo buško, kar me seveda ni ravno razveselilo...ampak me je pa potem paketek spravil v dobro voljo in razveselil. Hvala. :rose:
Prejšnja

Vrni se na Zaključene licitacije

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov