Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 08, 2014 6:15 pm

Re: Daj si duška

A kavo je treba sabo prnest? Pr teh Gorenjkah se nikol ne ve. :bye:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 08, 2014 6:22 pm

Ja, valjda :D pa sladice tudi :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 08, 2014 6:26 pm

ne, kavo je pa res skuhala zelo dobro, brez da bi zraven prinesli kaj. Je pa res, da smo ji narocili, da mora zraven postrect se kaj, mi smo hotli kaj sladkega nje. :nyam:

In kaj je naredila? :fool:

Vprasala je- ker smo stajerci- ce bomo pivo ali kaj mocnega alkohola.... :devil:

Boze mili, se dobro da ni ponudla spricera s Savo :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 08, 2014 6:29 pm

Al pa un šnops z dilo po hrbtu :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po dec 08, 2014 6:30 pm

:O
Pri totih res ne veš, no. :P
Moja zlata štajerska "sestra" samo cvilija (beri Cviček :O ) pije.
:lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 08, 2014 6:35 pm

glej ti to kaki advokati se tu sunjajo po forumu :O

ja zdaj bos ziher dobla en dober koktalj, prec si ga prisluzla, :truce: ce bos kdaj seveda lahko zapustila to mokro barje in se napotila proti gorati Gorenjski na tisto presteto pecivo, pardon strudelj z feferoni, ki ga ne znajo spect :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 09, 2014 8:00 am

jagodka85 je napisal/-a:Dragi dusko, ze nekaj casa se nisem duskala pri tebi. Danes se pa moram .... odprem kaslc, ker sem pricakovala stroske ... ampak ne takih. Od soka sem komaj zmogla pot po stopnicah do stanovanja .... 300 eur ogrevanja za en mesec za 100 kvadratov ... a se jim je cist zmesal? :(
dusko, daj mi povej, da se nekdo samo sali ....

Je možno, da je kakšna napaka? Kolega je dobil prejšnji teden poračun za elektriko 700€ in ga je skoraj kap samo je potem javil, da to najbrž ni možno itd. in so rekli da so najbrž narobe odčitali števec.

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Celje

Odgovor To dec 09, 2014 9:35 am

IsKrIcA je napisal/-a:
jagodka85 je napisal/-a:Dragi dusko, ze nekaj casa se nisem duskala pri tebi. Danes se pa moram .... odprem kaslc, ker sem pricakovala stroske ... ampak ne takih. Od soka sem komaj zmogla pot po stopnicah do stanovanja .... 300 eur ogrevanja za en mesec za 100 kvadratov ... a se jim je cist zmesal? :(

Je možno, da je kakšna napaka? Kolega je dobil prejšnji teden poračun za elektriko 700€ in ga je skoraj kap samo je potem javil, da to najbrž ni možno itd. in so rekli da so najbrž narobe odčitali števec.

Lih včeraj mi je soseda razlagala da so dobili poračun 50€ za plačat in se jim je zdelo veliko glede na to da so vsak mesec plačali cca 45e za 60 kvadratov in so se naslednji mesec premaknili na GEN-i in ta jim je ugotovil, da jih un drug elektro slepari in da so v bistvu 190e v dobrem. Tako da, definitivno ne plačat, je za preverit tole.
Qui comando io :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 09, 2014 9:43 am

Na žalost je možno. Meni za 17-20stopinj v stanovanju ki nima 50kvadratov redno računajo krepko čez 100evrov čez zimo.
Prvo zimo sem grela na 22, dobila računa za nekje 200, obsedela v šoku, in se odločila da pač ne bom več v kratkih rokavih pozimi v stanovanju letala. Da bodo od takrat naprej dolgi rokavi pa kaka dekca bolj primerni. :(
Moje sožalje za seho. Res upam da se pri tebi izkaže da je samo pomota.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To dec 09, 2014 10:20 am

Sem klicala tega, ki ima to čez in je tako, kot sem potihoma upala ... je kupil 1000 litrov olja in je teh 300 evrov vnaprej, da potem ne bo treba plačat. Tako da sem si oddahnila, zdaj bom plačala, potem bo pa dva meseca mir s plačevanjem tega :)

Je pa res, da je treba bit previden in vse vprašat, če se kaj zdi previsoko, ker se hitro zgodi, da te kdo okrog prinese, ker si pač laik na tem področju in ti pol k**** ni jasno, kaj in kako, tako kot meni ni. No, zdaj mi je malo več jasnega okrog tega :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 10, 2014 6:51 am

jagodka še dobro. :) Ja res, vse je treba preverit...moram tudi samo sebe opomnit, ker včasih kar ne pregledam.

Duško, prosim tam okrog 13h malo pesti drži ko imam jaz en (zame) pomemben sestanek. :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr dec 10, 2014 1:57 pm

Manjkajo mi moje mace, štejem dneve, ko bom lahko zopet zarila obraz v mehko mačjo-pasjo dlako :girlcry:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 10, 2014 2:46 pm

mislem f*k of folk....pride "alergija" ali alergija, ali pa mladiček odraste, ali pa pride otrok, ali pa odide služba, ali pa se gre v tujino, ali pamuc spremeni karakter, ali pa se folk loči, ali pa ni časa, blablabla......cel kup enih sprememb življenjske situacije in frrrrc, žival frči. Na cesto ali na Bolho in prvemu, ki prime telefon v roke ali pa nazaj k skrbnici. Po 4, po 5, po x letih!
Ne razumem, res ne...kako lahko?!
:bad: :dash: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 10, 2014 2:48 pm

ma kaj bi z otrokom tud to nardil, v takih "situacijah"? ni 2x za rečt da ne bi, če ne bi vsaj otrok država vsaj približno ščitila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 10, 2014 2:49 pm

ej, fiorina, sem se že čist sprijaznila, da se pač za brezveze smilim sama sebi, potem mi pa na prvi lep dan v neskončno časa pošlješ tiste bacile? :devil:

pri ogrevanju pa jaz vsakič čisto znorim, ker imamo pri nas grozno specifičen način obračunavanja - s celoletnimi akontacijami, nelogičnimi poračuni, osnovami, ki jih potegnejo iz zraka ... :dash: (pa seveda vse v skladu z ... :/ )

oaza88, popolnoma razumem ... bes, nemoč, žalost ... sploh ni besed :girlsad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 10, 2014 3:31 pm

pixna je napisal/-a:ma kaj bi z otrokom tud to nardil, v takih "situacijah"?

Rajši s tečnim pamžem kot z nič krivim muckom ali kužkom...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr dec 10, 2014 3:52 pm

Mene je včasih ful strah, da bi se mi kaj takega zgodilo, da bi morali mački stran.
Požrla bi se ob misli, a tanovi pazijo, da Piki lepo kaka, na Franclove bezgavke, na Ma Čkotov bronhitis, na Sladkeca, če kašlja, na punčko ....
Matr, res ne štekam tega, da ga lahko krtko na izi kikneš ven zaradi enga trapastega razloga, po tem, ko je v tvoji postelji spal leta in leta.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 10, 2014 5:59 pm

Duško dovolj bolnice za naslednjih xyw let, ok? Pa na sociali bi lahko nehali glede mojega zdravstvenega zavarovanja, da ti zadnji dan bolnice, ko imaš čisto nova zdravila (in jih zato moraš nujno dobiti v lekarni...) povedo da si brez zavarovanja pač ni smešno! (če bi morala sama plačati je to visoka štirimestna številka). Na srečo sem se zmazala s plačilom zavarovanja za en mesec,fiju... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 10, 2014 9:52 pm

Glede vracanja mackov - raj crknem kot da se locim od njih. To sploh ni debate..
elektro banda - upam da jih hudic uzame. so kao neki sistem menjal, tko je blo meni receno. absolutno si zrihtite mesecno placevanje sproti in jih ne zalagite. drgac pa men teli vasi stroski niso jasni...midva s toplotno grejeva bajto neizolirano 250m2, pa je racun cca 190eur. s tem, da je to komplet strom, nebroj racunalnikov, bojler.......
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 11, 2014 12:23 pm

Ma tule mamo za gretje absolutno nelogičen obračun. Samega gretja ki je zavedeno po števcu je "sprejemljivo" (še vedno čisttotalka preveč), potem mamo pa kr neke čemur oni rečejo "izgube". Razlagajo da je to kao koliko se po samih ceveh sprosti toplote preden do števcov pride. Torej razlika med tistim kar res pokuriš po števcu in tistim kar se "pozgubi v luft". Ta del, izgube, delimo vsi vbloku. In pri meni, je na položncah izgub marsikateri mesec več kot same števčne porabe. Potem pa uporablji logiko če jo lahko. :negative:

Glede frčanja živali ob življenskih situacijah me pa kr glava peče. 8let nazaj se mi je kazala neka minimala šansa za selitev v anglijo. Zakaj sem šanso zabila v kali? Ker bi moj tedanji kuža moral 6 mesecev preživet v karanteni. Ali pa bi moral še 6 mesecel ostat tu, brez mene, med čakanjem na serološke preiskave titra na steklino. In to ni blo sprejemljivo. Nikakor. Ne vem kje se ljudi glava drži. Nasankajo pa živali. :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov