udomačen tiger
Myw Myw in Amon Ra (ex Mojka in Jakec)

Javili so se posvojitelji Mojke in Jakca. Sem zelo navdušena nad sporočilom, pa ga bom z dovoljenjem objavila.
Poleg lepih želja za 2011 piše še..
"Naše muce so se že popolnoma integrirale v novo okolje in ocenjujeva, da se imajo lepo. Smo ju preimenovali v Myw Myw (Mojka) in Amon Ra (Jakec), svoji novi imeni že precej obvladata, predvsem pa se jima podata popolnoma. Myw vsake toliko časa zamjavka, da nas pozdravi in opozori, da se hoče igrati ali čohati. Je zelo igriva in nagajiva mucka, predvsem pa zelo hvaležna, če jo samo pogledaš že prede, če pa jo še popraskaš in ji daš kakšnega ljubčka, požene svoje predilske motrorčke, kateri lahko delujejo tudi celo uro. Ko ima nekaj za bregom (da bo nekaj ušpičila ali nagajala Amonu ali nam) zaprede/zamjavka in se steče skriti, da skoči na Amona ali v naše noge....
Amon (Jakec) je pa vreden svojega novega imena predvsem zato, ker vedno kje poležava, vedno spi na vrhu igrala oz. praskalnika ali se stegne čez cel kavč, da ostali ne moremo ležati na njem.... Vedno čaka, da Myw zafehta hrano, ko jo dobi, se požene do posodke in najprej poje on, zato moramo paziti, da ko jesta stojimo zraven, da tudi Myw kaj dobi... Amon se je že precej poredil, medetm ko Myw ostaja precej agilna in suhcena... Včasih spita z nami in naju ob zgodnjih jutranjih urah prebudijo s predenjem ali lizanjem po nosu... Vedno, ko ustanemo ali pridemo iz službe nas počakajo pred vrati in nas pozdravijo s svojim mjavkom za ”živijo”.
Skratka, ta mala navihančka sta nam polepšala naš vsakdan. Ne moremo se ju nagledati in nacrtati... "