udomačen tiger
Kraj: Koper
Re: Nona Heinz, nežni Sini in vražiček Dodo

In enak, le da malo višje, ko sem prišla danes domov

Binka se je medtem preimenovala v Lil(l)i, potem je bila zopet Binka, pa Binkič, pa ne vem kaj še vse. Uradno je zdaj nekako Lilli Binkič

Heinčina prisotnost se še vedno dozira po žličkah, naj si nonica vzame čas, se nam prav nikamor ne mudi. Od Binkinega prihoda dalje z velikim veseljem bivakira v moji spalnici in nič ne kaže, da bi si želela iti kamorkoli drugam

Vse bi bilo več kot popolno, če bi le moj zlati Sini bil tu. Tolažim se s tem, da je z njegovim odhodom Binkič dobila stalni dom in da je srečna in tudi Dodo je ponovno hepi, ampak Sini, Sini mi je zlezel pod kožo, čisto in povsem, od samega začetka. Moj, moj Sini

Pa še ena zanimivost: Sini je karakterno bil izredno nežen, veliko bolj od Dodota, vendar je Dodo do Binke/Lilli zaenkrat veliko bolj toleranten, kot je bil Sini do Dodoja. Sini ga je namreč (brez prave agresije) znal takoj postaviti na mesto, ko je Dodojeva igra prerasla njegove živce, medtem ko je Dodo do Binke popolnoma popustljiv, v vsemu. Še vse igrače ji odstopi, tudi če se on igra z njimi, pa od hrane se umakne (z malo renčanja, pa vseeno). Pravi gentleman

PS: se opravičujem za velikost fotke, ne uspem je pomanjšati

by Elizabeth M. Hodgkins