Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:32 pm

Re: Daj si duška

:lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:36 pm

jest bom umrla tle za monitorjem :lol: :lol: :lol: . ko bom slabe volje, kar bo v naslednih dveh mescih velikrat verjetn, plačam vam če me bote tkole zabavale :yahoo: ;)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:41 pm

Pa brutalna driska, ko se gravže-dlake sprimejo v kepo v prebavilih! Pol pa ubogi maček s posr**** kosmatim repom :bad: kot s čopičem riše po stenah, pohištvu..... :dash: :dash: :dash: In vsakih 10min pucaš te umetnine, ki jih je Picasso, ki pozna samo odtenke rjave barve, narisal komplet po celem stanovanju. :dash: :dash: :dash:
Govorim iz prve roke, pa je moja Lisička <3 <3 <3 samo srednje-dolgodlaka. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:46 pm

taperverčki, ti meni nisi jasna - obnašaš se, kot da te to moti in ne zabava :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:50 pm

Moti me, da je ob takih podvigih Lisička vsa nesrečna in jo očitno boli trebušček. :girlsad: Pa moti me to, da ne vem, kako bi freske prodala (ker jih je jako težko ločit od zidu) in kakšno ceno naj postavim. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:51 pm

taperverčki, srednjedlakih ni :lol: tko da je itak samo kratkodlaka ;) tko ko naša :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 2:27 pm

u passportu in zdravniški kartoteki je dolgodlaka. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 2:35 pm

Aaaa, pri vas so jo pa tako prevedli :lol: (saj sem menda že enkrat razlagala, da je naša pri vetu kratkodlaka, ker sva njena sužnja tako v en glas zatrdila, da je srednjedlaka :) ne vem, če nam bodo ob cepljenju verjeli, da je ista mačka :lol: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 5:42 pm

taperverčki je napisal/-a:Moti me, da je ob takih podvigih Lisička vsa nesrečna in jo očitno boli trebušček. :girlsad: Pa moti me to, da ne vem, kako bi freske prodala (ker jih je jako težko ločit od zidu) in kakšno ceno naj postavim. :dash:

Enkrat sem brala, da je en umetnik (sodobni, seveda) uporabljal kot barvo za svoje slike menstrualno kri (se opravičujem za nagravžne detajle). Proti temu je mačji drek na steni mala malica. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 6:52 pm

Umetnik ali umetnica? :lol: :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 7:27 pm

mateja je napisal/-a:
taperverčki je napisal/-a:Moti me, da je ob takih podvigih Lisička vsa nesrečna in jo očitno boli trebušček. :girlsad: Pa moti me to, da ne vem, kako bi freske prodala (ker jih je jako težko ločit od zidu) in kakšno ceno naj postavim. :dash:

Enkrat sem brala, da je en umetnik (sodobni, seveda) uporabljal kot barvo za svoje slike menstrualno kri (se opravičujem za nagravžne detajle). Proti temu je mačji drek na steni mala malica. :D

taperverčki je napisal/-a:Umetnik ali umetnica? :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: v današnjih časih transv....in ne vem kakšnih titov še bi bil ta slikar lahko tudi moški :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 7:41 pm

Jaz vedno bolj opažam pri sebi, da bi bila najbolj srečna nekje izven civilizacije. Na kaki osamljeni kmetiji, kjer bi se ukvarjala z bio-poljedeljstvom in bi imela ob sebi 2x več živali, kot jih zmorem tukaj v civilizaciji. Na sosednjih kmetijah pa bi domovale Tečka, Alexx in ostali zainteresirani. Enkrat mesečno bi obiskala otroke, moža, mamo.Ali pa mogoče na dva meseca :P . Ko bom v penziji se zna zgodit, da se mi želja uresniči, vsaj prvi del je bolj ziher.......potem pa sem se zbudila :( .
Ahja.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 9:02 pm

Patricija je napisal/-a:Ko bom v penziji se zna zgodit, da se mi želja uresniči, vsaj prvi del je bolj ziher.......potem pa sem se zbudila :( .
Ahja.

Never say never! Kaj pa veš kako se vse obrne, življenje je huda reč ;) Moja babi je vedno pravla, da bi rada po travi hodila zjutraj ko se zbudi (je živela v bloku, pa je hotela hišo), pa se je potem preselila iz centra mesta v malo brunarico pri gozdu, zraven katere je ene 6-7 hiš/vikendov. :)

Upam, da tole ni kot pametovanje izpadlo, ni blo tko mišlen :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 9:34 pm

Ja, ja, že vidim Alexx na kmetiji :good:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 11, 2011 9:50 am

Če se kdaj naučim izdelovat sire in jogurte, dopolnjujem wishlisto poleg poljedeljstva s še eno kravico. Pa nekaj kokošk za jajčke in petelinčka namesto budilke. Pa vrtni ribnik bi tudi imela in bi bil azil za zavržene rdečevratke. :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 11, 2011 11:51 am

Patricija, jaz sanjam s tabo! :girlblush:

Cats, alexx bi se čudovito obnesla na kmetiji!!!! :devil: :yahoo:
(samo cela kmetija bi morala biti obzidana z najmanj 3-metrskim zidom! - ana, Pola?!?) 8)

Pa konje bomo tudi imela, ane?!? :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 11, 2011 12:00 pm

Še malo, pa boste pravo komuno ustanovile ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 11, 2011 12:03 pm

Komuno? Katera bo pa travo gojila? :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 11, 2011 12:09 pm

Ne vem, najbrž ti, da boš kravo lahko futrala. Al kaj ;) Mislm, jst res ne vem, kakšen problem je s travo na kmetiji, sej je je povsod preveč :lol:

(pa ne vem, no, pred časom so našli eno bajto, ki je imela menda vnaprej zgrajeno posebno klet za posebne namene ... mogoče bi preverile, če se da tam kaj nakupit? :lol: )
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jan 11, 2011 4:27 pm

Sem absolutno za kmetijo z najmanj 3 meterskim obzidjem in tono žval :)

Mogoče katera ve zakaj na FB pod relationship status nimajo opcije crazy cat lady ???
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov