Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 25, 2014 1:14 pm

Re: Daj si duška

Inšpektorja sem klicala zaradi registra nevarnih psov. Nekaj so se skupaj odgovarjali vet in on kaj točno ne vem, saj sem bila v bolnici.
Vem da so hoteli v Postojni želeli 300 v Horjul ne., zakaj ne pa oni vejo.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 25, 2014 1:32 pm

Sorcerer je napisal/-a:Trixi, bodi varna. Te rabimo. Pa drzim pesti da te ne bojo prevec mehaniki oskubli.

Podpišemo :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 25, 2014 1:47 pm

Zahtevaj predračun.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To nov 25, 2014 5:44 pm

Sem še vedno na bolniški, poleg tega sva oba s Sončkom na antibiotikih, pa kot zgleda, jih bo moral prejemat tud Kushi (mu teče iz učk). Moram veterinarja poklicat, če mu lahko dajem iste tablete kot Sončku, ker ga res ne bi rada spravljala v stres, če to ni potrebno.

Mož in Ita sta pa (tok tok) še v redu. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 8:06 am

rozika je napisal/-a:Ni odvzet ampak dan. Več o tem ne bom. Bila par dni v bolnici da sem se začela sestavljati od žalosti ker sem ga morala dati.

Rozika, verjamem, da ti je zelo hudo. Če veš, da je tako za Bliska bolje, potem je prav, da si ga dala stran.
Držimo pesti zate in zanj, da se vama življenje obrne v lepšo smer...
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 26, 2014 8:44 am

Ne, nima ji kaj bit hudo, če psu ni zagotavljala niti minimalnih pogojev in ji je bil zaradi tega odvzet od pristojnih služb, čez katere se ponavadi bunimo da nič ne naredijo, ko se pa dejansko zganejo v dobro psu je pa bogaboga rozika. NITI minimalni pogoji.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 9:35 am

Mogoče ti bo novo, ampak eni ljudje imamo tudi čustva, ne samo razum, ki ga imaš ti zgleda dosti preveč, da talaš svoje nasvete tistim, ki te prosijo zanje (ampak se mi zdi, da takih ni) in tistim, ki te ne.
Zadnjič spremenil andreja, dne Sr nov 26, 2014 10:06 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Brisanje neprimernega komentarja.
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 26, 2014 10:36 am

Čustvenost želiš?

Bogi Pepi :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 11:25 am

Stotič-inšpektorja sem klicala jaz, ne kdo drug. Psa sem dala, da bi imel boljše pogoje. Zdej se pa nehi delat zabito in to sprejmi. Če bi imela ti prav, bi mi vzeli tudi ostale živali, pa niso. Vem da ni prav veliko ljudi, ki požrejo svoj ego in pošljejo psa na boljše. No, vsaj ti ne boš nikoli taka.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 26, 2014 11:53 am

Glavno, da si iz srca hvaležna ljudem, ki bodo dobro poskrbeli za tvojega psa.
rozika je napisal/-a:Očitno sem kar sama sebi poslala inšpektorja, čudno da mi ni vzel še ostalih živali....Sicer pa, če vam je tako težko skrbeti za enega! psa, kaj se potem greste zavetišče. Na bruhanje mi gre, ko znova in znova berem kako jokate, potem se pa pripeljete v takem avtu da človeku čeljust dol pade. Kdaj pomislite koliko živali je rešenih brez centa od države? ne! No tako, zdaj pa imate kar ste hoteli, poznam ducat ljudi ki bi se radi enako skašljali.

http://www.mojpes.net/forum/index.php/t ... 407.0.html

Tko mal.. o zabitosti, pa egu, pa sprejemanju svojih napak.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr nov 26, 2014 11:59 am

rozika, kako to, da obstaja odločba UVHVVR o trajnem odvzemu? Ker eno je odvzem, drugo pa oddaja v zavetišče. V tvojem primeru gre za odvzem.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:04 pm

Pojma nimam, jaz vem da sm ga oddala, kako je šlo to uradno čez me pa ne zanima. Kdor hoče biti pri Horjulčanih naj bo tam, nehajte jih mešati na ta forum. Menda imam toliko pameti da vem kje teče debata. Pa jim ne mislim več odgovarjati.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:06 pm

Pa dobr no, mislm, da ne boste čist nč rešil, če se boste spravl na roziko. Pač pes ni več pri njej, to je to. Samo ona ve, na kakšen način in tisti, ki so bili poleg.

Sicer ji pa tudi sama želim čimprejšnje okrevanje, pa seveda psu tudi, da ne bo pomote. Samo povedat želim, da ne boste tople vode odkril, boste pa slabe volje zaradi en kup pregovarjanja, ki nikamor ne pelje ... :truce:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:08 pm

Zdej vsaj vemo, da če ne zmoremo skrbet za žival jo v Horjulu zastonj vzamejo

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:14 pm

Ne spravljam(o) se nanjo, pač pa na njena nepremišljena dejanja, ki imajo za posledico poškodovanega psa, ki je v kratkem obdobju sedaj v tretjem nadomestnem/začasnem domu, kjer bo še dolgo okreval. Če bo tako pregovarjanje vsaj malo pripomoglo k temu, da ne bo več posvajala, dokler svojega lajfa ne spravi v red, bom več kot zadovoljna. Pobožna želja, anede. In ja, si jemljem pravico, da se spravim v slabo voljo zaradi vsake živali, ki po nedolžnem plačuje tuje račune :devil:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:20 pm

Se ne bi mogla bolj strinjat z Mokso!!!

Pa če bi se Rozika vsaj nekaj naučila iz te napake... (žal ne kaže tako!) in nehala z "me, myself and I"! Ubogi je pes!!!
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:29 pm

Ne sigurno se nisem nič naučila, niti to, da moraš kdaj pač priznati da ne zmoreš dovolj, pa čeprav te to sesuje in spravi v bolnico. Po vaše bi ga očitno morala obdržati in mu nuditi samo minimum-prostor, lulat, kakat, hrana in vet samo enkrat na mesec. Imamo pa zdaj papirno zabavo, inšektor narobe napisal podatek, mora popraviti, pa razgovor, pa spet papirji itd, hh. Noče pa prav nič povedati ali je sploh ukrepal glede psa ki je ugriznil. :O , tudi ne pove postopka za nas kaj in kako bo šlo. Sicer pa nehajte to debato, pes je kjer je, mene zdravila za silo skup držijo da grem čez papirje, pa še to ni ziher da bom lahko. Ne rabim pridig, jih je moja psiha polna do konca življenja. Moderator prosim briši kar bo še na to temo.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:33 pm

Pa a je iz napisanega kje razvidno da se ne bo nič naučila, al je treba kar v naprej obsodit?

Kar se tiče oddaje/odvzema, meni je sicer edino prav da pes ni pri Roziki več, ravno zato ker zanj ni morala skrbet tako kot si zasluži. Vseeno pa lahko verjamem, da je sama klicala inšpektorja in je on napisal zadevo po svoje, ker se tudi to da.

Da bi pa naivno verjela vsaki piki, ki jo zapiše ZH, pa ne bi.

Rozika, tebi pa svetujem da se ne obremenjuješ s forumi pa z zapisi, pač probaj se iz tega kaj naučit, ne rabiš pa na vse odgovarjat.

Drugače boš še pet dni gledala samo en kup klicajev!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:39 pm

Hvala. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 26, 2014 12:44 pm

Ne vem detajlov, bom pa tkole rekla:
- če je bil Pepi tisti, ki je bil napaden upam, da bodo ukrepal proti lastniku drugega psa, če je bilo obratno potem je za Pepija nujno šolanje in tudi v zavetišču se morajo zavedat komu psa oddajo (na njihovi strani sicer piše da je ful prijazen in da se z vsemi razume).
- če je bil oddan ali odvzet je na tem mestu čist vseen, ker Pepi se more pozdravit, in uredit tako, da bo ZANJ najboljše s čim manj stresa. Upam, da bo dobil primeren dom

Rozika, če te psiha daje, potem se zavedaj, da tvoje zdr. stanje ni stabilno. So dnevi ko je ok in so dnevi ko ni ok. Če si odvisna od drugih, če nimaš poleg nikogar na katerega se lahko 100% zaneseš je kakršnokoli posvajanje neodgovorno. Žal je tako. Res so živalce super terapevti, vendar če ni v ozadju neke stabilnosti (finančne, zdravstvene, stanovanjske) potem ne posvojiš.
Želim ti vse dobro, in pa predvsem vse dobro Pepiju, da se mu obrne na lepše v vseh pogledih.

Duško, vsi bogovi in angeli ... :angel:
Naš gospod Puhek je skoraj teden dni brez insulina. So far so good :good: Naj ostane tako. :angel: Pa tudi malo bolj normalno je, kot je prej.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost