Da se malo javimo spet. Babe rastejo, divjajo, spijo in papajo, in potem spet od začetka. Nekaj slikic:

Malo me skrbi, ker se jim v zadnjem tednu pojvljajo neke črne krastice ali zasušen izcedek iz (oziroma okoli) noska. Sicer jim dvakrat dnevno krastice umijem, ampak me vseeno zanima, kaj menite, da bi tole bilo? Na slikah se malo slabše vidi. Nisem pa opazila, da bi bile kaj manj živahne, ješče, da bi kihale ali da bi jim zelo teklo iz noska, tako da panike ne zganjam...

Smo se tudi tehtale

Arya (tiger) ima pa 950 g, je bila preveč poskočna, da bi mi jo uspelo slikati.
Takšne napade doživljam takoj, ko se približam tlom

Najbolj pa sem vesela za Oshin (mamin) napredek. Ko sem jih prinesla, je bila izjemno plašna, ko sem se z roko samo približala, se je skrčila na najmanjši možni prostor in tako prestrašeno gledala... Z vztrajnostjo sem ji nekako dopovedala, da ljudje nismo vsi tako grozni, kot jih je očitno spoznala ona, tako da se ob pogledu na roko sicer še vedno nakremži, ampak se potem hitro nastavi za božanje in prede in prede in se mi zdi, da se sploh ne bi naveličala, tudi če bi cel dan sedela z njo. Je pa drugače to najbolj mirna muca, kar sem jih kdaj videla. Še na perota ne trza, ne zmrdne se, tudi ko vse tri babe plezajo po njej in jo grizejo po ušesih... Sem sicer mislila, da je mogoče kaj bolna, ampak glede na to, da normalno je brikete, mokro hrano, pije, tudi z opravljanjem potrebe nima težav, mislim da je samo zelo hvaležna, da je na varnem in toplem s polno posodo in uživa na polno. Odkar je pri nas, se je tudi vidno poredila, sedaj že zgleda bolj kot mačka, ne kot shirana vreča kosti (ob tehtanju par dni nazaj je imela 3,3 kg). Lubica moja je