Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 10, 2014 2:20 pm

Re: Daj si duška

Ne bom nikoli pozabila žalosti kolegice ki je cel teden obupao iskala svojega mačkona po domžalah. Muca sem poznala, in vem da se ni premaknil na cesto (kolegica živi na eni izmed mirnih rezidenčnih ulic v obrobju domžal. Avtomobilov ni veliko, vsi vozijo mirno,..., in ni poslušala mojega jambranja da je tudi taka ulica nevarna. N poslušala dokler ni njen mačkon izginil.
Obešali smo plakate, delili po FB in ostalih omrežjih da se mucišče. Po dobrem tednu pa je poklical nekdo ki je videl zadnje trenutke njenega mačkona. Razmesaril ga je velik pes ki ga lastnica ni mogla obvladat, muc pa je zaljučil v smetnjaku.
Tako da tisti ki trdijo da so na vasi, ali ob mirnih cestah niso ravno dosti na boljšem. samo da smrt pride v štiritačnem namesto v štirikolesnem pogonu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po nov 10, 2014 2:35 pm

Saj o tem smo že tolikokrat razpravljali ... Ampak pri meni je sedaj že nekaj časa tako - preprosto si ne znam več predstavljati, da niti za sekundo, kaj šele več, ne bi vedela, kje so moje babe. Omogočam jim vse, kar potrebujejo, tudi rekreacijo, zakaj si torej ne bi privoščila luksuza mirnih živcev ob zavedanju, da so ves čas na varnem?
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 10, 2014 2:42 pm

Tule je kompromis soboda od nadzorom (prevod: oprsnica in povodec). Pa je volk sit in koza cela.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po nov 10, 2014 3:38 pm

Zjutraj je Kushi bruhal, me je že skrbelo zaradi "čudne" vsebine.

Še dobro, da imam Trixi, da me pomiri in pove, da je samo skupek dlak :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 10, 2014 9:50 pm

Jaz "imam" dva tipa mačk... tri svoje notranje v stanovanju in tri zunanje klateške, ki sem jih ulovila, dala S/K in jih je moja mačeha začela hraniti, pa zdej bolj ali manj ostajajo okoli hiše, čeprav so kar divje in se razen ene ne pustijo božat. No, ta prva je tako spretno prečkala cesto, da ima zdej eno nogo zdrobljeno in hromo, ta drugi ina razcefrano uho, verjetno iz kakšnega pretepa, ta tretji pa je imel zadnjič ko sem ga videla ožgano in posmojeno dlako po eni strani...
Kl*nc pa taka svoboda, imam pa moje že rajši noter in mirno spim...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 11, 2014 12:29 pm

:girlsad: Uboge živali, vse živali, za katere ni poskrbljeno, kot bi moralo biti, ker so v rokah brezbrižnežev, ki jim za nikogar dejansko ni mar.
Konkretno me je pa razžalostila objava o zanemarjenih konjih na Vrhniki, kjer je lastnik celo grozil prijaviteljici, grozili so ji celo policaji, :O , pa čeprav je bilo v 10ih letih čez njega, v zvezi z živalmi, kar 100 prijav. Do takih nimam nobene milosti in naj vsaj karma kaj naredi že v tem življenju, da mu vrne, pomnoženo. :threaten:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 11, 2014 12:31 pm

Tale karma thing je čisto precenjena, veš. Jst imam veliko raje, da ga kreten faše z dilo po buči in da ga vidim, ko se mu to zgodi.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 11, 2014 12:35 pm

Ja, seveda, to bi bilo še najbolje in najbolj efektivno, pa je vendar problem, ker bi najbolj nasrkala oseba, ki bi ga z dilo lopnila.
Hudo mi je, res. Že tako je veliko takih, kjer je trpljenje živali drugim skrito. Ko pa gre že utemeljena prijava na pristojne, pa ti nič ne naredijo, to je pa katastrofa in zelo žalostno za vse trpeče, da se to še naprej tiho podpira in dopušča. :devil: :bad: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 11, 2014 12:39 pm

Je treba nardit tako, da sploh ne ve kdo ga je lopnil :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 11, 2014 7:34 pm

Helena :lol: :lol: :lol:
Dej lepo prosim zaupaj mi ta tvoj recept, ker jaz imam tudi ene par takih pacientov, ki bi jim zelo koristila ena po buči, sam ne bi šla pa glih sedet zarad tega ker moram futrat mačke... :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 12:46 am

:(
Sovražim ta občutek ko imam v kuhinji prijaznega odraslega prostoživečkota ki bi se samo božal, čohal, predel in delal zvezdice, pri meni pa na daljši rok ne more ostat, prostora zanj pa tudi ni. Groza je ta-prijazne vračat, pa čeprav je lokacija redno hranjena.
:(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 9:51 am

:girlsad: Ja, te zelooo razumem in je tudi meni zelo žal takih muckov in takih razmer.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 2:17 pm

Čist razumem in se strinjam... grozno je. :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 4:39 pm

Ma jst sm softy. Že ta divji se mi smilijo če jih doleti usoda mačje palačinke.
Tale carto, ki pa je povrh vsega še pri meni okreval po operaciji očesa je mel pa še več časa da mi pod kožo zleze.
Žalostna sm ful, ampak mu poskušam uredit mesto na prostoživeči lokaciji pri kolegici. Njej večkrat "ta-nelastniki" odložijo bivše lastniške in jih ona potem po najboljših močeh hrani ter čez zimo na mrzle noči celo v kurilnico hiše spusti.
Sicer jih ma že sama cel bataljon, in glede na to da je trenutno nezaposlena šanse ne izgledajo obetajoče, ampak mogoče, čisto mogoče ga bo pa sprejela. More prespat, pretuhtat, potem pa še vedno tvegamo da bi ga trenutne prostoživečke tam odgnale.
V glavnem vse je še v zraku, tako da malce držite pesti zame da kolegica in njene divjačke pokimajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 8:30 pm

sorca, men ga pripelji, imam še kar ok lokacijo upam.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 10:19 pm

Ga bomo jutri objavili še s prošnjo za posvojitev na FB.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 10:36 pm

Hvala Helena da me toleriras, tako "razmehcano", "smrkavo" bitje kot sem. Hvala za poskus.
Knedl, hvala pa tudi tebi za ponudbo. Ce ne rata, te mogoce tudi za besedo primem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 13, 2014 11:47 pm

...uf, zdele sem se spomnila...ko ti Visinnoxova pripelje vse mačke, brez da bi vedel in jih potem vsepovsod odkrivaš :O :shout: na koncu pa še dodatno dva v škatli čepita :fool: ...pol se pa zbudiš iz nočne more :lol:
na tebi pa ležijo štirje mački :D ti pa čist premočen...le zakaj :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe nov 14, 2014 6:05 am

:lol: :lol: :lol: to pa je nočna mora, da se ji reče :D mački te napadajo iz vseh strani :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 14, 2014 3:14 pm

Loti Pupa, to sploh ni bila nočna mora ... Lej, kolk muckov si mela! :D

Duško, tile boleči sinusi (zaradi odstranitve modrostnih in je torej malo bolj zafrknjena sanacija :negative: ) mi res niso všeč, veš. Saj vem, sem grozno zahtevna, ampak sem imela po prejšnji operaciji povsem dovolj težav za vse štiri zobe, tako da bi mi res bolj ustrezalo čist simpl neboleče okrevanje ... :devil:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov