Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 7:34 pm

Re: Daj si duška

Mačja mama je napisal/-a:Z mojim sva končala...
Ne vem al naj se počutim ful grozno al krivo al olajšano... :( :scratch:

Naredila si korak naprej. Spominjaj se lepih stvari in nadaljuj po svoji poti. Hudo je, vem, toda dosti hujše je biti v slabi partnerski zvezi.

Govorila je moja babica, bolje sam nego slabo kumpanjan ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 7:38 pm

MM, ne se počutit krivo. Te stvari se zgodijo. Včasih je to res edini pravi korak.
Držim pesti zate da si ok.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 7:40 pm

Mačja mama je napisal/-a:Z mojim sva končala...
Ne vem al naj se počutim ful grozno al krivo al olajšano... :( :scratch:

Nikar se ne počuti krivo. Včasih se stvari pač ne obnesejo, ampak to nikakor ne pomeni nujno, da je kdo kriv. Poskrbi zase, poglej kakšen comfort movie a la Čokolada z banjico sladoleda (oziroma ekvivalentom) v naročju, pojdi nekam, kamor si že dolgo hotela iti, ... Skratka, samo bodi OK. Jutri je nov dan, pa to. :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 8:35 pm

kmalu boš na to gledala z drugačnimi očmi, do takrat se pa drži.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 9:15 pm

Mah sej jst sm kolkr tolk okej, bolj me skrbi za njega... dedci so itak slepi ko se tiče ljubezni tako da mu zadnje leto niti na pemet ni padlo da stvari niso več take kot je treba... in je bil danes tak šok za njega da se bojim da bo naredu kaj neumnega... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 9:31 pm

Napil se ga bo, jutri bo cel bogi od mačka in od jaomenikolksemjstubooooogiiii, potem se bo pa pobral, ne skrbi in ne sekiraj se.
Če zveza ni OK, potem je za oba in vse ostale najbolje, da se prekine asap.
Jaz sem s prvo predolgo čakala...in, malo za smeh (čeprav je bilo čisto res tako) - pika na i je bila ena butasta knjiga, odprta na prsih mojega takratnega, trdno spečega, ki sem ga zaman čakala na zmenku. Po pravici povedano - bi raje videla, da bi na njegovih prsih ležala kakšna bjonda, kot pa tista butasta knjiga. Po drugi strani pa - ravno v času, ko sem čakala omenjenega bralca, da se pa mogoče vendarle prikaže, sem prvič videla svojega sedanjega moža, s katerim sva že četrt stoletja pretežno srečno poročena :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 9:42 pm

oaza, porka flek, punco morš tolažit, ne pa tkole ji grozljivke pripovedovat :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 31, 2014 10:32 pm

In kaj od tega je grozljivka? Bit vezan čertrt stoletja z istim dedcem? :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor So nov 01, 2014 8:53 am

Oaza, moj bog, kakšna štorija, ampak taka, fletna no (vsaj drugi del :D ), s srečnim koncem oziroma nadaljevanjem (ker konec je še ni, vsaj po drugem delu ne :) ).

Kar se pa tiče krivde, MM, ne sekiraj se. Če ni videl, da nekaj ne štima, je res slep, ampak bo preživel. Sej je ja desc al kako? Verjamem pa, da te še vedno skrbi zanj, ampak tako pač je. Vsaka rešitev ni za vse najboljša. Važno, da je v tem trenutku zate ta odločitev najboljša, ker če kaj vem, je to, da ko ne gre, ne gre in je treba to prekint.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 01, 2014 8:55 am

Mačja mama je napisal/-a:dedci so itak slepi ko se tiče ljubezni tako da mu zadnje leto niti na pemet ni padlo da stvari niso več take kot je treba...

Pa si mu povedala to, da bi lahko pob mogoč vsaj kaj spremenil?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 01, 2014 9:44 am

Ni kaj za spremenit. Če se zadeve ohladijo do mere, ko postane vse skupaj nezanimivo in bolj obveznost kot kaj drugega, je brezveze se neki trudit spreminjat, ker je že vnaprej obsojeno na neuspeh in povzroča samo še več bolečin in problemov. Moral bi se spremenit do meje ko ne bi bil več on sam, to pa je a.) nemogoče in b.) ne moreš tega zahtevat od človeka.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Ne nov 02, 2014 9:19 am

No, sem ugotovila, zakaj večjega pakiranja hrane ne marajo. Ker ne po izgledu in ne po vonju (zanje pa očitno tudi po okusu) ni ista hrana. Sestavine so iste, vsaj tako deklaracija kaže, vsebina pa niti slučajno. Je mogoče komu znano, zakaj se tako razlikuje manjše pakiranje od večjega? Ker mi ni niti malo jasno, zakaj je temu tako. No ja, saj ni problema, bomo pač nabavljali več malih paketov, samo da bodo jedli :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne nov 02, 2014 12:11 pm

Sovražim bolhe :aggressive:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne nov 02, 2014 12:56 pm

Jaz tudi. :threaten:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 02, 2014 2:53 pm

Jagodka ker je manjše pakiranje praviloma dražje (primerjaj cena/kg pri večjem in manjšem pakiranju). Sej podobna štorija je s testerji. Do sedaj je naša rit vse testerje z veseljem pohrustala. Smo kupil brikete in evo ga, konc zabave.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne nov 02, 2014 5:09 pm

andreja je napisal/-a:...Moje travme z migrenami so se nehale, ko sem nehala jesti meso. Prej sem jih mela parkrat mesečno, zdaj pa enkrat na par let, pa še takrat se razvije iz glavobola, ker premalo pijem...

Pri meni je bilo isto. Ko sem opustila meso so migrene izginile. Pred tem sem imela napade 1x-2x mesečno in to tako hude, da je pomagala le injekcija na urgenci. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 02, 2014 5:42 pm

Krasno vreme smo meli danes. Kaj je boljsega kot sprehod. Po gozdu. Po mahu.

In pol prides ven s tem

Slika

:playboy:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 02, 2014 6:03 pm

aaaaaaaaaaaa :O
tole pa bo mmmmm njami večerja. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 02, 2014 6:40 pm

In pol to v Duška nalimaš? Zato, da bi se jaz, ki sem prišla napisat, da sem na sprehodu hodila po omamno dišeči gnojnici in so mi promočile superge, tako, da so mi noge uživale ta enkratni naravni spa kakšno urco-dve, počutila še boljše? Pišuka no :rolleyes: :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 02, 2014 8:12 pm

je ze tako, Dusko je za vse- enkrat se jezim jaz, drugic se jezis ti, ko vidis kaj jaz napisem :P

Glede gnojnice pa- sem morala vceraj v Kempten. Sva 100 km+100 km nazaj vohala gnojnico :bad: :bad: , pa ful so polivali kar sproti, boze mili, kak le ti ljudje tam prezivijo... :dash:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov