Jaz sem tip WC-ja in posip izbirala z vidika, da imam s tem čimmanj dela. Izbirala sem med posipi, ki delajo grudice, ki se jih lahko meče v WC. Mačkom so bili všeč vsi, meni pa daleč najbolj Worlds Best, sploh tale z lavando, ki ga ima Čombe. Super je, ko kopljem za drekci, pa mi zraven po lavandi diši

. Dela kompaktne grudice, ki ne razpadajo in nič ne smrdi, razen nezakopanih drekcev, pa k sreči imamo Nikito, ki hodi preverjat in zakoplje vse, kar najde. WC imam odprt, ker se mi ne da plazit se po tleh in preverjat, če je kaj za spucat. Malo peska se sicer strese naokrog, me ne moti, posesam na dan al pa dva z ročnim sesalcem, kar se ni že samo pospravilo v reže med parketom. WC naštimam tako, da dam spodaj vrečko (vse, za katere vem, so sicer čist zanič krojene, ampak vseen bolš kot nč),čez dam podolgem in počez papirnato tapeto, tako mal močnejšo, da se ne trga in da se lahko pobriše z vodo, če se kaj umaže, vse to pa fiksiram z okvirjem WC-ja. Tako je WC ves čas čist, tud pri menjavi vsega peska ga ni treba pomivat sploh. Ves pesek zamenjam približno na mesec in pol, vsak teden ga pa dosujem kar ga manjka, preden imam namen vse zamenjat, ne dosipam, doker ga ni že zelo malo. Za dva velika WC-ja porabim cca 3 vreče po 6,8 kg na dva meseca.
Edino naši Čmokici za kakanje ni všeč noben pesek in noben WC. Sva se zmenili, za kos staničevine, ki ga ima zraven sekretka in je pridna, se vedno pokaka tja in še zavije za sabo, jaz samo vržem v školjko

.