Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 9:50 pm

Re: Daj si duška

mateja je napisal/-a:Ok, če ste že vse tako politično korektne, jaz ne bom: vrag naj vzame tistega, ki je iz napotkov za citiranje literature naredil celo znanost! Že par dni zabijam čas zato, ker si je nekdo zmislil, da je pomembno, kako dolgi so pomišljajčki, kdaj je treba kakšno besedo napisati postrani in ali se piše posamezna izdaja z rimskimi ali arabskimi številkami! Koga briga?! :dash: :dash: :dash: Pa da ne omenjam tega s**nja, da bi nujno morala vedeti, kdo je urednik ene 200 let stare knjige, ko pa takrat barabe niso podpisovali še urednikov. :devil: Pa še Cobiss so preurejali in ničesar ne najdem tam, kjer sem bila navajena. In čaka me še cela noč teh jajc. Grrrrr :bad:

:lol:
oprosti, sam to me prav spomne na kake moje "domače naloge" :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 9:51 pm

Vixen je napisal/-a:Grrrrr... Mačka s kamni v mehurju čisto lepo navadim na dietne brikete. Vse finofajn, ene 10x na dan jih zahteva, pa je (jih dobiva posebej, drugače bi vsi trije to jedli, pa en po Hill'su drisko dobi).
In potem, smotana kot sem :girlblush: , mi jih zmanjka med prazniki in maček seveda dobi piščančka (ker običajnih briketov gospod ne bi). :dash: In zdaj že nekaj dni fehta hrano vsake pol ure, pri čemer zjutraj začne ob 4h!!!, v upanju, da bo spet piščanček... :dash:

In zdaj čakamo, da pozabi (no, obupa)... :devil:

prav ti je :P

(mam sama tako zasvojenko, tako da ne zamerit heca :) )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 10:33 pm

Tecka je napisal/-a:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tečka...? :(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jan 08, 2011 11:59 am

Ah vse... Gledam teme štejem mace in mi gre na jok. Bi nameščala - pa ne morem, bi pomagala - pa ne morem, šiht, bivši, mulca,... a sem omenila da (po ful letih) spet živim z mamo... Strgal se mi bo :shout: :girlcry: :crazy: :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 08, 2011 12:07 pm

We all wish u luck :/
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 08, 2011 12:44 pm

Tecka je napisal/-a:Ah vse... Gledam teme štejem mace in mi gre na jok. Bi nameščala - pa ne morem, bi pomagala - pa ne morem, šiht, bivši, mulca,... a sem omenila da (po ful letih) spet živim z mamo... Strgal se mi bo :shout: :girlcry: :crazy: :crazy:

O, shit.... midve morava pa nujno na kufe (s ta'kratkim!) :rolleyes:
Meni samo še tvoja zadnja faza manjka... :dash:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 08, 2011 1:16 pm

Alexx je napisal/-a:
Tecka je napisal/-a:Ah vse... Gledam teme štejem mace in mi gre na jok. Bi nameščala - pa ne morem, bi pomagala - pa ne morem, šiht, bivši, mulca,... a sem omenila da (po ful letih) spet živim z mamo... Strgal se mi bo :shout: :girlcry: :crazy: :crazy:

O, shit.... midve morava pa nujno na kufe (s ta'kratkim!) :rolleyes:
Meni samo še tvoja zadnja faza manjka... :dash:

A grem loh zraven? Pri meni je zelo podobno, s tem da imam voljo, prostor in čas. Prepiri na to temo so pri nas precej pogosti, samo vsakič popušim. :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 08, 2011 1:18 pm

No dobr, ni bivšega, mulcov in mame v igri. :fool: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 08, 2011 1:53 pm

Tecka - te ne poznam, pa vseeno ti želim sreče, da se ti obrnejo stvari na bolje, tako kot bi ti hotela... :kiss:

Men pa moja mačka mal živce kravžla, ker sedi pred balkonskimi vrati in tuli kot nora...pa je šla 3x malo na balkon, jedla je, se igrala ful, ampak na koncu še vedno pri vratih pristane pa se dere. Še delanje kosila je ne mika - pa je meso v igri! :devil:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jan 09, 2011 1:39 pm

Alexx kar pokliči, FB,... KOmaj čakam, da si lajf uredim in bom imela spet bibe, pa kakšne like mace, pa...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 12:13 pm

Ok, tole dogajanje zadnjih par dni pa mene (vedno znova) razjezi: posvojitelji, a dolgodlaki mački mogoče serjejo čisto zlato, ali kaj, da so tako vroča roba?

Me prav zanima, kako sami izgledate, da je dolgodlak in/ali barvno poseben maček edini, ki izpolnjuje vaše estetske zahteve?! Ker ne morem, da ne bi mislila, da gre za globoko zakompleksane osebe, ki svoje frustracije potrjujejo s statusnimi simboli, kamor očitno po vašem spada tudi "specialen" maček (to besedo je uporabljala moja hohštaplerska soseda in mi še vedno dvigne pritisk). Oranžen ja, črn ne. Siv tiger ja, rjav pa ne, a ne? Ker siv pač ne bo ničesar uničil in barva nedvomno določa sijajen karakter in vam se gre seveda samo za značaj, a ne? :bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 12:41 pm

mateja, mislm da si kar zadela glede statusnega simbola. začne se pri avtu, nadaljuje kam se hodi na dopust, zaključi se pa doma z hugo boss obleko in seveda dolgodlakim mačkom. ampak se ne bom preveč razgovorila, ker če se bom, se me ne bo dalo ustaviti...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 12:44 pm

knedl je napisal/-a:mateja, mislm da si kar zadela glede statusnega simbola. začne se pri avtu, nadaljuje kam se hodi na dopust, zaključi se pa doma z hugo boss obleko in seveda dolgodlakim mačkom. ampak se ne bom preveč razgovorila, ker če se bom, se me ne bo dalo ustaviti...

samo tole hugo boss obleko je potem zoprno čistit in odstranjevat dlako ... sploh oranžno (razen, če so seveda ekscentriki pa nosijo oranžne obleke ;) ) in potem ... ja, nič, obleko bomo obdržali, se jo vseeno več vidi kot pa enega mačka :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:02 pm

Joj ste čudne! Jaz sicer ne bi dolgodlakega, ker je česanje ena sama muka, bi pa siamca melaaaaa! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:07 pm

In se potem oblačila v krem-dimasto (al kako se že pravi barvi)? :D Ker meni je res super, da se črna dlaka na črnih cunjah nič ne vidi :yahoo:
(ja, samo zato imamo črnuha, sej veste, ane ;) dolgodlaka tigrica je pa lepo vzgojena in ne odmetava dlake :lol: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:16 pm

Dolgodlaki so res super :kiss: Najbolj super pa takrat, ko imajo drisko :clap: ki jo pohodijo :clap: tako, da so te lepe luštne debele kosmate tačke čist na debelo zasrane :clap: in se potem tako okrašeni sprehodijo po stanovanju :clap: kavču :clap: postelji :yahoo: Potem, če se ne pustijo umivat, kar je skorajda pravilo :clap: in je treba tisto sr* iz dlake pod repom ven spravit, ne da bi ti že omenjene zasrane tace z iztegnjenimi kremplji prišle v oči :clap: No in potem je še naknadno treba vse vozle iz dlake razčesat :clap: kar lastnik jasno da ne pusti :clap: ker se še spomni poglavja s pucanjem riti :yahoo:

Stavim, da s siamci ni pol tolk zabavno :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:17 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:25 pm

kok ga ti serješ cats...še iz nevernika bi naredila vernika s temi tvojimi posti....a strip in knjiga za katere navijamo že napreduje? :good: 8)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:28 pm

knedl je napisal/-a:kok ga ti serješ cats...)

Ne, ne, knedl, vse si zabrkala. Serje ga, ponavadi, Meli.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 10, 2011 1:29 pm

knedl je napisal/-a:kok ga ti serješ cats...

Ja valjda, jaz sem tud dolgodlaka, kva pa mislš 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov