Toško/mala skuša tigrička, Čirče - Kranj

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 14, 2014 8:28 pm

Re: Mala skuša tigrička, Čirče - Kranj/Toško

ojej :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 14, 2014 8:48 pm

Oaza in Toško, dobro opravita jutri, upam, da se bo dobro izteklo :angel: ... <3 mišek mali, drži se, pa teta ZS tudi :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 15, 2014 5:52 am

Toškotova tačka ni zlomljena, razen, če bi šlo za kompresijski zlom, ki pa se tudi na rtg včasih ne opazi in se pokaže čez čas, z rastjo. Gre bolj za "gipsyjino varianto" - virus napada malega miceka in noče it stran. Tko da sva na podkožnih, vitaminih, Metacamu, pa še homeopatijo mu dodajam. Moram rečt (in trkam na ves les, kar ga je okoli mene), da je bil mali Toško danes zjutraj neprimerno boljši. Čisto normalno ( :O ) je hodil, tekal, bil je živahen - edino papica pa pupica sta kritični točki, ker se enostavno ne okrepi dovolj, da ga ne bi podrlo lih čist vse pa še kaj zraven. Tko da - sem na pozor, če bi slučajno šlo spet nazaj. Mi je pa hudo, ker mora bit sam celih 9 ur - pri 1 kg mucku, če gre kaj narobe, je to strašno dolga doba :girlsad: Ta čas je sam, ločen od ostalih, v mali sobici, da točno vidim, kaj in koliko popapa, popupa in pridela v wc.
No ampak upam in držimo pesti in tačke, da bo šlo samo še navzgor! :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr okt 15, 2014 6:05 am

:angel: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr okt 15, 2014 7:21 am

Vse bo še dobro. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 15, 2014 8:02 am

ja, saj vem, da bo :angel: - samo saj veš, kako je...kombinacija softičke in bolanega miceka ... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 15, 2014 10:16 am

dajmo, mali <3 pa nehaj že našo oazo88 strašit :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 15, 2014 12:57 pm

Mulo srčkani, ne Oaze strašit, pa nas tudi ne :rolleyes: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 16, 2014 9:11 pm

Tamali je bil popoldan spet totalno podrt in sva se vrnila na kliniko. Dobil je spet podkožno, jaz mu je ne morem dat dovolj, ker mali micek tko nori, da to prou ne morš :O :girlsad: in zamenjali so mu terapijo, Metacam so ukinili, dobil je spasmex v mišico in atb podkožno.Vročina mu kar ne pade, še vedno/spet je imel 39,7.
Popoldan je kljub temu bil, po vrnitvi domov, spet ok, razen bistvenega problema, ki je po moje tudi glavni razlog za to njegovo stanje: ne papa in ne pupa sam dovolj, da bi se zadosti okrepil. Pokakat se še morava za analizo blata + dnevno mu bom dajala injekcijo atb, cca en teden. Jaz resnično upam, da bo to to in se bo stabiliziral, ker mene na šihtu čisto zares pobira od skrbi zanj, po drugi strani mu pa sama kljub trudu žal ne zmorem dovolj dobro pomagat :girlsad:

Micek Toško je danes na kliniki dobil nov nick: marmorni kolaček <3 in zdajle trdno spi v naročju svojega najditelja, t.im. Trdnjave ( ki se piše Softič, ampak se sramuje svojega priimka).... <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 16, 2014 9:11 pm

Tamali je bil popoldan spet totalno podrt in sva se vrnila na kliniko. Dobil je spet podkožno, jaz mu je ne morem dat dovolj, ker mali micek tko nori, da to prou ne morš :O :girlsad: in zamenjali so mu terapijo, Metacam so ukinili, dobil je spasmex v mišico in atb podkožno.Vročina mu kar ne pade, še vedno/spet je imel 39,7.
Popoldan je kljub temu bil, po vrnitvi domov, spet ok, razen bistvenega problema, ki je po moje tudi glavni razlog za to njegovo stanje: ne papa in ne pupa sam dovolj, da bi se zadosti okrepil. Pokakat se še morava za analizo blata + dnevno mu bom dajala injekcijo atb, cca en teden. Jaz resnično upam, da bo to to in se bo stabiliziral, ker mene na šihtu čisto zares pobira od skrbi zanj, po drugi strani mu pa sama kljub trudu žal ne zmorem dovolj dobro pomagat :girlsad:

Micek Toško je danes na kliniki dobil nov nick: marmorni kolaček <3 in zdajle trdno spi v naročju svojega najditelja, t.im. Trdnjave ( ki se piše Softič, ampak se sramuje svojega priimka).... <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe okt 17, 2014 6:07 am

Naj vama rata, noooo... :angel: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe okt 17, 2014 6:14 am

Ajoj ajoj no, Toško, ne daj se, glej, ko imaš same Softiće okrog sebe, ki jih skrbi zate :angel:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe okt 17, 2014 6:55 am

Toško mali pikec, ne povzročat sivih las oazi88.
Pa hitro se pozdravi, ker tvoja nova sostanovalka Indy že komaj čaka, da te spozna in da bosta skupaj divjala po stanovanju. Ona že pridno trenira igranje, divjanje po stanovanju in lovljenje vseh možnih nedolžnih obiskovalcev.
Tako da se res moraš hitro popolnoma pozdravit!
Pozdrav od Indy :*
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 17, 2014 9:09 pm

Popoldan sva s Toškom spet šla po nove doze tega in onega, tokrat je dobil kar tri injekcije in še podkožno. Pustila sva kakico na preiskavi, se doma nafilala še z Recouperationom in bla cela vesela in živahna.
Potem pa :O - izvidi koprološke preiskave so pozitivni, Toško ima Toxocara catis in isospora felis (gliste in protozoje).Kar se tiče glist - omajgad, kolikokrat sem pa tega miceka razglistila, s tem in onim, lepo terminsko, kot se zagre....No OK, bova spet z nule, ni problema. Za protozoje skenslat imava pa zdravilo že itak v injekcijah, ki jih dobiva 1x dnevno, tko da jaz res računam, da bo micek vsak dan boljši in bolj ješč. Razpoložen je že neprimerno boljše, šepal danes ni niti pikico, nekaj malega je, poleg Recoup. po brizgi, tudi sam popapal. Vročine tudi skoraj nima več - no še 39,3, kar je 0,4 manj kot včeraj. Pliiiiiiiz naj gre zdaj strmo navzgor! :angel:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Pe okt 17, 2014 9:27 pm

oaza88, držim pesti za vaju! :kiss: Po taki borbi je edina možnost: gor!
... ko si rečeš: ''vem in smem''.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 17, 2014 9:38 pm

joj, tole zgodbo je že kar težko brat, me je kar malo strah vsak dan odpret to temo in it gledat kaj vse bo spet narobe.... Držim pesti za miceka da bo tole zdaj pomagalo, vsaj ko se znebite golazni!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 17, 2014 9:47 pm

in pri vsem tem nisem nikoli, never ever, videla pri njem ene same gliste, ne glistice, ne žive ne mrtve.
Kakorkoli - ko bo tale micek začel lepo papat in verjamem, da zdaj bo pa to res kmalu, glede na današnji dan, bo en-dva-tri postal krepek dedec mačji in bo lomil srca svojih oboževalk 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 17, 2014 11:05 pm

Oaza, držim pesti, da se tale zelo optimistično brana napoved uresniči, jaz verjamem, da se bo :angel: ... Toško, srček mali, ti pa pridno papat in se hitro pozdravit, da se bo vse to lahko uresničilo... :kiss: <3 <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor So okt 18, 2014 8:09 am

samo še na gor naj gre, pa bo :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 18, 2014 10:37 am

OK mali, dost je tega heca. :stop: Zdaj pa lepo pridno ozdravet, pa zdrav ostat. :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov