Punce, hvala. Saj vem, da je treba samo odmislit, samo je težko. Zavestno mogoče že lahko, podzavestno je pa to itak vedno v meni, pa ko me vsi sprašujejo, kdaj bo, če sploh bo, kaj misliva, pa vsi so "strokovnjaki" in želijo pomagat ... pač, težko je, včasih pa še težje in takrat malo pojamram

drugače itak vse držim v sebi. Potem so pa takšni in drugačni problemi s psiho ane
Sicer pa, dragi Duško, pošlji vsem dežurnim inšpektorjem za okolje na dom vse, kar oni zagovarjajo, torej pošlji onesneževanje narave k njim ... gozd in ribniki, kjer smo se igrali kot otroci, drsali, nabirali gozdne sadeže ... vse je onesnaženo, nedaleč stran od hiše mojih staršev. In ves ta smrad in izpuhi iz tiste cone je v zraku, pa ta voda, kar jo še je, je onesnažena in ni več prozorna, pač pa svinjska. Naj se inšpektorji in vsi pristojni, ki to zagovarjajo in pravijo, da ni nič narobe, kopajo v taki vodi in naj si postavijo taka podjetja doma na dvoriščih ... in sedanji župan vse to dopušča. Torej, čas je za spremembe ... upam še lahko, ane?