Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 06, 2014 7:47 pm

Re: Daj si duška

a moje sive celice kej ne dojemajo v tej sloveniji al kako? sami obtoženi in obsojeni pa v postopku župani...kaj ljudem ni jasno? mi zna kdo to razložit????
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 06, 2014 7:48 pm

Pa dajte no, zdaj niti v zasebnih sporočilih ne moreš napisati več besede na z..... :fool: Ma ste bedni, boste dosegli ravno nasprotni učinek, ponavadi je tako!!!
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To okt 07, 2014 6:28 am

knedl je napisal/-a:a moje sive celice kej ne dojemajo v tej sloveniji al kako? sami obtoženi in obsojeni pa v postopku župani...kaj ljudem ni jasno? mi zna kdo to razložit????

Nič ni za razložit. Imamo natanko take politike, kakršne izvolimo in kakršne si očitno želimo. No, vsaj kakršne si večina želi. Če mene vprašaš, so politiki zgolj ogledalo naroda.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To okt 07, 2014 6:32 am

Se strinjam z mokso. Žal. :girlsad:
Bo treba obči "state of mind" spremenit, preden lahko pričakujemo boljši jutri. Žal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 7:58 am

scarecrow je napisal/-a:Pa dajte no, zdaj niti v zasebnih sporočilih ne moreš napisati več besede na z..... :fool: Ma ste bedni, boste dosegli ravno nasprotni učinek, ponavadi je tako!!!

Domnevam da misliš za une rešetke za okna? ;) Hja konkurenca in to. Tud men mal moteče, ampak hja, razumem po drugi strani, da je s tem onemogočeno spamanje uporabnikov ...

Če vpišeš v google IME artikla, ti najde z... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 6:49 pm

Ja, to sem mislil. Nisem hotel "javno" pisati imena ali spletnega naslova, ampak ne, da se niti v ZS. To dobiš, če napišeš ***** :rolleyes:
Pa, ni važno. Si mislim svoje!
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To okt 07, 2014 7:36 pm

A reklamiranje ni reklamiranje, če je poslano preko zasebnega sporočila? Če ni dovoljeno, ni dovoljeno niti v zasebnih sporočilih. Cenzurirana beseda, ki vas tako zelo moti, je podjetje, ki s svojim dumpingom cen izjemno škodi slovenskim trgovcem z izdelki za male živali (ne samo nam) in ne bomo dovolili, da se mu na našem forumu dela reklama.

Dajte malo objektivno pomisliti - zaradi njim upada prodaja v trgovini, ki je eden od glavnih virov našega financiranja in mimogrede financira tudi delovanje tega foruma. Kupovanja tam vam ne moremo preprečiti, a našega foruma ne boste uporabljali za komunikacijo o tem prodajalcu. Obstaja veliko drugih kanalov komuniciranja, preko katerih lahko pošiljate kar vas je volja.

Lahko se vam zdimo bedni in si mislite svoje, a tako pač je in od tega ne odstopamo.

Mačja mama tvoje sporočilo je bilo umaknjeno, ker je bilo iz zgoraj navedenih razlogov skrajno neprimerno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 7:42 pm

Mene je pa v zvezi s tem bolj kot cenzura reklamiranja, kar seveda razumem, zmotilo dejstvo, da se je ta cenzura zgodila v zasebnem sporočilu. Ne zaradi cenzure reklamiranja, ampak zaradi cenzure same. To pomeni, da zasebna sporočila niso zasebna, vsaj v smislu, kot jaz razumem besedo "zasebno", ne, saj jih očitno lahko berete moderatorji (ali pač samo " vrhovni moderator" ali kakorkoli se že imenuje, saj ni tu point).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To okt 07, 2014 7:59 pm

:O
*gre brat zasebna za nazaj in upat, da ni kje preveč stegnila jezika* ...
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

admin
admin

Odgovor To okt 07, 2014 8:17 pm

oaza88 je napisal/-a:To pomeni, da zasebna sporočila niso zasebna, vsaj v smislu, kot jaz razumem besedo "zasebno", ne, saj jih očitno lahko berete moderatorji (ali pač samo " vrhovni moderator" ali kakorkoli se že imenuje, saj ni tu point).

Absolutno nikakor! Ne jaz kot administrator, kaj šele moderatorji, nimamo dostopa do zasebnih sporočil. Gre za avtomatsko cenzuro, ki jo napravi forum sam, ko zazna "neprimerno" besedo in velja tako za prispevke na forumu kot tudi za zasebna sporočila.

Še enkrat poudarjam: NIHČE od administratorjev/moderatorjev NE MORE brati vaših zasebnih sporočil!!!

p.s. pa tudi če bi lahko brali, a mislite, da se bomo spustili tako nizko in izigrali vaše zaupanje? Poleg tega pa res nimam časa po ne vem koliko tisočih ZSjih brskat, še na forumu mi kdaj kaj uide.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 8:28 pm

Domnevam da cenzura ni "rocno" izvedena. Torej preko branja sporocil? Ce prav razumem delovanja razlicnih drugih forumov obstaja seznam "banned" besed, oziroma besed ki jih program sam prepozna in blokira brez cloveskega posredovanja. Se motim?
Drugace bi pa morda lahko sklenili kompromis in bi se morda ta-najbolj povprasevani artikli vnesli v repertuar supercombe trgovine? Da se ponudi slovenska ponudba kjer se zadevo da dobit, da "ni treba" h konkurenci? Bi morda bil volk sit in koza cela?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 8:49 pm

Sem se najprej mislil bolj razpisati, pa se ne bom.
Napisal bom le, da mislim, da večina uporabnikov tega foruma pri SČ ne kupuje zaradi ugodnih cen, ampak iz drugačnih razlogov in nas s tem, ko predvidevate, da bomo zaradi malenkost nižjih cen v dotični spletni trgovini, vsi nemudoma začeli kupovati tam, podcenjujete in žalite. Sicer pa, glede na to, da se na licitacijah redno pojavljajo predmeti iz teh trgovin in, da se stvari kupljene tam, pojavljajo tudi na slikah iz nakavčnih tem večine uporabnikov, je ta spletna trgovina tako splošno poznana.
Pa še nekaj! Vedno kadar se pojavi podobna debata, nam na koncu ne pozabite požugati s prstom, da, če ne bomo pridno kupovali v ta pravi trgovini, tudi tega foruma ne bo!!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 8:51 pm

Zelo žalostno, da sploh pomislite, da admin in moderatorji lahko berejo zasebna sporočila.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 8:55 pm

jernejch je napisal/-a::O
*gre brat zasebna za nazaj in upat, da ni kje preveč stegnila jezika* ...

Jernejc, ti si tudi moderatorka. ?!
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 9:03 pm

Omg kam se spuscate, zugamo, kdo, komu, kdaj? Tudi ***** ne reklamira drugih trgovin, bi rekla. Vsak lahko kupuje ma lih kjer mu paše, reklamirat pa pač drugih tu ne morete.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 9:12 pm

popravljam iz "žugate" v "ne pozabite omenit". OK?
Uporabniški avatar

admin
admin

Odgovor To okt 07, 2014 9:15 pm

scarecrow je napisal/-a:... nas s tem, ko predvidevate, da bomo zaradi malenkost nižjih cen v dotični spletni trgovini, vsi nemudoma začeli kupovati tam, podcenjujete in žalite.

Nikogar ne želimo podcenjevati, še manj pa žaliti svojih strank, pojasnila sem samo zakaj cenzura obstaja. Poleg tega pozabljaš, da je to javni forum in da lahko prispevke bere vsak, torej ne samo zveste stranke, temveč VSI, tudi takšni, ki jim nižja cena precej več pomeni. In če pogledaš na dno prve strani, lahko vidiš, da je običajno na forumu precej več gostov kot registriranih uporabnikov. Zadevo je treba gledati globalno, ne le enostransko.

Ne gre za to ali je trgovina znana ali ne, gre za to, da ne moremo dovoliti, da se naše obiskovalce z omenjanjem in povezavami dobesedno vozi k njim. So že sami po sebi dovolj velik problem.

Nihče nič ne žuga, omenimo le, ker imamo včasih občutek, da se nekaterim forum zdi sam po sebi umeven. Pa ni! Forum stane, vzdrževanje stane, vanj je vloženega tudi veliko dela. Ne vem kaj je narobe s tem, da včasih pač opomnimo, da denar za to, da ta forum deluje, ne rase na drevesih.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 07, 2014 9:16 pm

Grdo je tole vse skupaj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 08, 2014 7:07 am

Andreja, hvala za pojasnilo, sem potolažena. Ker če česa ne prenesem, so pa to posegi v mojo zasebnost. Saj če ne bi bila tehno-telebanka, bi mi bilo že prej jasno, kako poteka cenzura, ane... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 08, 2014 7:48 am

Zasebnih sporočil admini (niti moderatorji) ne morejo brat, cenzure, ki so narejene so pa domnevam na ključne besede. Torej nek mehanizem (program - skripta) zadaj sproti preveri ali je beseda primerna ali ne (kot neke vrste spellchecker). Primer je recimo komentiranje na raznih novičarskih portalih, kjer ne moreš uporabit npr. besede i. d. i. o. t., jo cenzurira oz. niti portal ne pusti objave komentarja, dokler ne popraviš.

Osebno popolnoma razumem cenzuro tudi znotraj zasebnih sporočil, vendar očitno iz rahlo drugih razlogov (spamanje uporabnikov - razne reklame itd. - ne samo za dotično podjetje). ;)

Andreja hvala za tvoj pogled na situacijo. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov