Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 28, 2014 9:03 pm

Re: Daj si duška

ja, vem, Mačja mama, tudi v firmo jih dobimo, take maile, precej pogosto, in sicer kao z naslova kakšne od naših strank, res noro...
No, tole s sinom žal ne spada v tisti predal :girlsad:

Cats - ja, ima Coris :lol: pa bi blo verjetno fajn, da bi ga uporabil, ker se mu je ob odkritju kraje najprej čist odpeljalo in je zbrcal nevamkajžezaenpredmet in si je fajn poškodoval gleženj. Ampak stiska zobe in mu to ta trenutek ni toliko mar. Je pa res, da komaj hodi :girlsad: No jaz računam, da pride srečno, živ in vsaj približno zdrav domov, potem ga bomo pa že sestavili, fanta našega, v vseh pogledih, kot bo potrebno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 29, 2014 12:03 am

Oaza :praising:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Po sep 29, 2014 6:04 am

Duškam na vse denarja željne koordinatorje projekta - slab zgled ste! :bad:
... ko si rečeš: ''vem in smem''.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 29, 2014 7:25 am

Tudi moji teti se je to zgodilo - so ji vdrli v poštni predal in potem je šel mail naokrog, da nujno ptrebuje denar...dobro, da so jo prijatelji klicali, če je vse ok z njo itd., da je potem vsem razložila, da gre za prevaro.

oaza držim pesti, da se vse porihta...vključno z gležnjem. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 29, 2014 8:15 pm

:offtopic: Moj je bil danes dopoldan že na urgenci, a ni dobil gipsa, kot je najprej napovedal, jaz že vesela, nato pa ne več. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 29, 2014 8:34 pm

Jao, Trixi, tvoji fantje pa vedno kaj všpičijo :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 29, 2014 11:24 pm

Ja, res. Čeprav se moj prejšnji post grdo bere, bi bilo to v njegovo dobro, kot začasna preventiva pred hujšimi stvarmi, ki bi ga lahko doletele, pri vsem, kar počne. Bi bil saj nekaj časa v varnem objemu dužine in v službo bi še vedno hodil.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 30, 2014 7:48 pm

aha, spet šport pa bicikel al kej takega? :D
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 02, 2014 8:52 pm

:girlsad: Še vedno imamo v Slo. veterinarje, ki mucka zaradi mikre evtanizira. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 02, 2014 9:10 pm

A gre za pooblaščenega veterinarja kake občine in za prostoživečkota?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 02, 2014 11:58 pm

Ne, ne gre za prostoživečega ampak domačega muca. Ne vem (še) za katerega veterinarja gre, le danes me je kar pribilo, ko mi je kolegica omenila, da je njena hči dobila "mačjo bolezen".. Pa vprašam, kje, ker vem, da se ta družina že od malega izogiba muckom. Zvem, da pri prijateljici, s katero trenirata gimnastiko, kjer je bila le enkrat na obisku in jo je ravno trofila. Da je v tej družini dobila mikro mama in otrok in je veterinar uspaval mucka, ker je bilo tako "hudo". Bla, bla izgovor. :rolleyes: :fool: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe okt 03, 2014 12:31 am

Kr nekiiiiiii. Faking šalabajzerji. :S :dash: :bad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe okt 03, 2014 9:05 am

Pa sej me bo kap! Podaljšanje vozniške me bo stalo okoli 100€, ker zaradi očal ni dovolj samo potrdilo od okulista (in seveda samoplačniški pregled), ampak moram it še na zdravniški pregled, ki ponavadi traja 10 minut, stane pa 50€. Potem pa seveda še plačilo na občini. Sej niso normalni. :dash: :dash: :dash: .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 03, 2014 10:36 am

Evtanazija zarad mikre? Grrr. A smo se mogoče preselil par desetletjij v preteklost?

Medicina dela je pa ubitačno draga. Za to da te 3x pogledajo. Če mene vprašate bi lahko bila vključena v zavarovanje. To da je samoplačniško da te dohtar 3x pogleda je meni blesavo.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Pe okt 03, 2014 11:26 am

Sorcerer je napisal/-a:Evtanazija zarad mikre? Grrr. A smo se mogoče preselil par desetletjij v preteklost?

Ko ti dermatolog "prijazno" svetuje, da odstrani mačko, ker sumi, da so izpuščaji pač rezultat mikrosporije. :dash:
Dodajam še "Zakaj sem srečna?" : ker te sposoben veterinar pogleda in pove, da tvoji izpuščaji pač niso rezultat mikrosporije (poleg tega, da ti pove tudi negativne rezultate preiskave za mačko).
... ko si rečeš: ''vem in smem''.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 03, 2014 11:40 am

Deklica je še vedno (po 15ih dneh) negibna in nemočna, napredovali so le toliko, da ima odprte oči, ne more pa niti z nogo in niti z roko migati. Le mamico za roko malo stisne, ker jo zelo boli, ko ji vsako uro čistijo pluča, saj je v bolnici dobila še plučnico. Z očki gleda slike, pisma, ki ji jih mama bere. Res je grozno in zelo žalostno gledati nemočnega otroka, ki mu ne moreš pomagat. Sedaj ji pomaga tudi bioenergetičarka, ki so ji zdravniki celo dovolili, da je ob njej, ko dela, da je bolj učinkovita. Vsaj nekaj. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe okt 03, 2014 11:48 am

:( Katastrofa, ubogi ubogi otrok in starši.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 03, 2014 12:03 pm

Larina je napisal/-a:Pa sej me bo kap! Podaljšanje vozniške me bo stalo okoli 100€, ker zaradi očal ni dovolj samo potrdilo od okulista (in seveda samoplačniški pregled), ampak moram it še na zdravniški pregled, ki ponavadi traja 10 minut, stane pa 50€. Potem pa seveda še plačilo na občini. Sej niso normalni. :dash: :dash: :dash: .

jaz imam OK okulista, ki mi je nazadnje dal neomejeno potrdilo (sva bila pač skoraj na ti, ker sem tudi brez tega redno hodila k njemu, ko se mi je zdelo potrebno), moj dragi je pa dobil za 5 let (kar je za prvi pregled tudi kar OK). Poskusi se dogovorit, da ti da potrdilo za daljši čas, ker redno hodiš na preglede in sama kontroliraš. (Pri čemer jaz vedno ponorim, da ljudem, ki že v mladosti slabše vidimo, tele preglede uturijo na vsakih par let, ljudje, ki bi pri 50-ih, 60-ih RES že davno rabili očala, pa lahko napol slepi serjejo po cesti :dash: :dash: :dash: )

trixi ... oh ... :girlsad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 04, 2014 10:30 am

Trixi je napisal/-a:Deklica je še vedno (po 15ih dneh) negibna in nemočna, napredovali so le toliko, da ima odprte oči, ne more pa niti z nogo in niti z roko migati. Le mamico za roko malo stisne, ker jo zelo boli, ko ji vsako uro čistijo pluča, saj je v bolnici dobila še plučnico. Z očki gleda slike, pisma, ki ji jih mama bere. Res je grozno in zelo žalostno gledati nemočnega otroka, ki mu ne moreš pomagat. Sedaj ji pomaga tudi bioenergetičarka, ki so ji zdravniki celo dovolili, da je ob njej, ko dela, da je bolj učinkovita. Vsaj nekaj. :angel:

Ubogo dekle in njeni starši :( Ne vem, če bo ravno nucalo, ampak pošiljam samo pozitivno energijo :angel:
Drži se, deklica draga <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 04, 2014 11:22 am

Vse dobro, deklici in njenim, da bi šlo čim prej na boljše :angel:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov