Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 19, 2014 7:31 pm

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Okej, očitno je res odvisno od tega, na koga naletiš :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 19, 2014 7:56 pm

Na zečetku( uf let nazaj) sem imela Simobil, pa so mi kar nekaj dodatno zaračunavali, internet čeprav ga takrat še ni bilo (klicala informacije, odgovor: ja to smo vam pač zaračunali)na mobitelu in ogromno plačljivih sms-jev, ki jih sploh nisem dobila. Po mesecu in nešteto klicev sem obupala in enostano ugasnila mobitel (nisem vedela da lahko daš sim ven). Bom preverila kaj najbolj lovi, dober predlog, hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So sep 20, 2014 12:18 pm

Jaz imam že skoz Simobil, Orto u nulo plačujem 20€ naročnine, neomejena količina smsov in klicev v vsa omrežja (tudi na stacionarni telefon) in 1GB prenosa. Mama ima pa paket bob 4 cente - je kao naročniški paket (tj. da ni treba kupovat kartic), plačaš pa samo kolikor porabiš, brez kakršnekoli naročnine. Tako dobiva mesečno položnice za okoli 80 centov. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 20, 2014 6:47 pm

Je katera kje v Slo. opazila fuuul majhne tanke magnetke?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 20, 2014 8:08 pm

Trgovine z umetniškim materialom Lega imajo take pol centimetra velike, za izdelovanje magnetkov za hladilnik...
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Lj

Odgovor So sep 20, 2014 9:28 pm

V Ljubljni BTC Hala A, trgovina Levček ima magnetke, nevem pa kolko mejhne ti iščeš :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 20, 2014 11:27 pm

Iščem čisto male magnetke, par mm.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Lj

Odgovor Ne sep 21, 2014 1:31 am

Kolkor vem, imajo tud magnetni trak, tako da se ga da poljubno narezat :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po sep 22, 2014 12:49 pm

Živmijav!
Evo nas, pa nam je uspelo. Še vedno nimamo svojega mijala ali kaj je že tista reč, zato smo vdrli v tistega, ki ima najbolj očitno geslo (bi vam ga povedali, pa bi s tem užalili aktiven del vaših možganov, žaljivi pa nismo). Ker imamo dostop do mijala, smo si naredili tudi svoj uporabniški račun, da bomo lahko licitirali kakšne megakul mačje reči in zahtevali pravico, kadar bo v kateri izmed naših tem objavljena dezmijavacija. Pa seveda zato, da se zahvalimo za prvo pošiljko jajčk :yahoo: ! Smo bili že kar malo skeptični, če se bo iz vsega tega sploh kaj izvalilo, ker se od nikoder ni prikotalila nobena jajčka. Smo že posumili, da jih je zbiralka drekov dobila, pa nam jih ne da (takrat se nam je tudi posvetilo, zakaj nam sploh izmika drekce - gotovo jih zapakira v te jajčke in jih potem drago prodaja kot izvrstno bio gnojilo za orhideje; če je to res, vas prosimo, da tega zares prvovrstnega gnojila-ne-samo-za-orhideje ne kupujete od te preprodajalske izkoriščevalke, ampak se obrnete neposredno na nas; v zameno za paket konzervic vam zagotavljamo dobro mero gnojila). Prejšnji teden jo je zapekla vest in je le prinesla dve jajčki, rekoč, da se je sama žrtvovala in pojedla dve čokoladni jajci, da se lahko mi po mili volji igramo. Pri skozlani kepi dlake! smo si mislili, laže kot se gliste zvijajo. To pa zato, ker smo jo že kdaj videli, kakšna muka ji je jesti čokolado, o ja, ravno toliko se muči z njo kot se mi s slastno tuno. Pa še igračk nam ni prinesla pokazat :negative: .
Ampak njena razkrinkana zarota je nepomembna ob dejstvu, da nam je danes en moški pripeljal celo škatlo jajčk :yahoo: . Vemo, ker smo ga videli skozi okna in vemo tudi, da je s totega Maribora, ker govori podobno kot mijavkajo House, Tango in Art. Ka si ti ja nor, čuj, so zamijavkali oni, jajce mamo! No, če bodo mega leteče igračke res prispele do naših tačk, je vprašanje, a z dostopom do foruma imamo v šapicah vsaj nekaj več moči. In bodite brez skrbi, izkoristili jo bomo :devil: . O razpletu bomo poročali.
Donatorjem jajčk pa HVAAAALAAAAA!

Zavetiški mačkoni in mačke

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 22, 2014 7:01 pm

MmMm je uta še? Velikost?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 22, 2014 7:45 pm

Uta je še na voljo. Gre za velikost M (več o uti in točne mere so na spodnji povezavi)

xxx

Edit: MmMm, povezave do konkurenčnih spletnih trgovin ne delujejo. Se bosta morali nekako drugače znajti. :)
Zadnjič spremenil andreja, dne To sep 23, 2014 11:06 am, skupaj popravljeno 2 krat.
Razlog: Razlaga nedelujoče povezave
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 22, 2014 7:49 pm

MaHerji je napisal/-a:Živmijav!
Evo nas, pa nam je uspelo. Še vedno nimamo svojega mijala ali kaj je že tista reč, zato smo vdrli v tistega, ki ima najbolj očitno geslo (bi vam ga povedali, pa bi s tem užalili aktiven del vaših možganov, žaljivi pa nismo). Ker imamo dostop do mijala, smo si naredili tudi svoj uporabniški račun, da bomo lahko licitirali kakšne megakul mačje reči in zahtevali pravico, kadar bo v kateri izmed naših tem objavljena dezmijavacija. Pa seveda zato, da se zahvalimo za prvo pošiljko jajčk :yahoo: ! Smo bili že kar malo skeptični, če se bo iz vsega tega sploh kaj izvalilo, ker se od nikoder ni prikotalila nobena jajčka. Smo že posumili, da jih je zbiralka drekov dobila, pa nam jih ne da (takrat se nam je tudi posvetilo, zakaj nam sploh izmika drekce - gotovo jih zapakira v te jajčke in jih potem drago prodaja kot izvrstno bio gnojilo za orhideje; če je to res, vas prosimo, da tega zares prvovrstnega gnojila-ne-samo-za-orhideje ne kupujete od te preprodajalske izkoriščevalke, ampak se obrnete neposredno na nas; v zameno za paket konzervic vam zagotavljamo dobro mero gnojila). Prejšnji teden jo je zapekla vest in je le prinesla dve jajčki, rekoč, da se je sama žrtvovala in pojedla dve čokoladni jajci, da se lahko mi po mili volji igramo. Pri skozlani kepi dlake! smo si mislili, laže kot se gliste zvijajo. To pa zato, ker smo jo že kdaj videli, kakšna muka ji je jesti čokolado, o ja, ravno toliko se muči z njo kot se mi s slastno tuno. Pa še igračk nam ni prinesla pokazat :negative: .
Ampak njena razkrinkana zarota je nepomembna ob dejstvu, da nam je danes en moški pripeljal celo škatlo jajčk :yahoo: . Vemo, ker smo ga videli skozi okna in vemo tudi, da je s totega Maribora, ker govori podobno kot mijavkajo House, Tango in Art. Ka si ti ja nor, čuj, so zamijavkali oni, jajce mamo! No, če bodo mega leteče igračke res prispele do naših tačk, je vprašanje, a z dostopom do foruma imamo v šapicah vsaj nekaj več moči. In bodite brez skrbi, izkoristili jo bomo :devil: . O razpletu bomo poročali.
Donatorjem jajčk pa HVAAAALAAAAA!

Zavetiški mačkoni in mačke

:lol: :lol: :lol: Bravo, MaHerji. :clap:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 22, 2014 7:54 pm

Zdravo.

Zgornjo povezavo, ki je bila iz ***** mi je spremenilo v xxx? :O Povezavo sem želela popraviti vendar ni šlo...je možno, da je kakšen virus na forumu? :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 22, 2014 7:56 pm

Ni virus, te povezave so onemogočene.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Po sep 22, 2014 8:29 pm

MaHerji :lol: :kiss:

Ne, ni virus, gre za avtomatsko cenzuro. Ker je v pravilih lepo napisano, da povezave na konkurenčne strani niso dovoljene, pa se le-te še vedno objavljajo (kljub neštetim opozorilom), smo jo pač bili prisiljeni uvesti.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 23, 2014 1:08 pm

MmMm je napisal/-a:Zdravo.

Zgornjo povezavo, ki je bila iz ***** mi je spremenilo v xxx? :O Povezavo sem želela popraviti vendar ni šlo...je možno, da je kakšen virus na forumu? :(

MmMm daj samo sliko ute objavi, brez linka, če jo hočeš pokazat.

Žal pravila so kakršna so...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 23, 2014 11:17 pm

A je kdo, blizu Ljubelja, še pokonci?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 23, 2014 11:37 pm

Rešen problem. Ne rabim več.
Karavanke so sedaj zaprte, pa ni bilo nikjer prej javljeno in je bilo treba čez Ljubelj, pa nafta na hlape.. Najbližja bencinska je bila v Tržiču, pa še do tja je bilo treba prit, Petrolova črpalka v tem času tudi že zaprta. Odprta Hofer črpalka je pa slab kilometer stran, mu je uspelo prit.
Zgodaj zjutraj pa že peljem na Brnik, gre v Estonijo... :rolleyes:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr sep 24, 2014 2:15 am

Prodam zložljivo kolo, kot novo, skoraj nič rabljeno... kvalitetno sestavljeno... super je, ker se zloži in gre v prtljažnik avtomobila brez problema:) prodajam ker imam sedaj moped pa mi ta zavzema prostor v vrtni utici, za oba pa ni prostora tam(me že doma naganjajo kdaj se bom rešila te krame) pa tudi potrebujem denar za sterilizacijo najdene mucice... tako da bi ceno nastavila nekje na 80eur, z dostavo v ljubljano ali celje... pa še ena slika kolesa -

kontaktirate me lahko na zasebno sporočilo, lep pozdrav :)
se že vnaprej opravičujem za slabo sliko, fotoaparatu se je zmešalo :devil:
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Sr sep 24, 2014 7:55 am

Mi lahko pomagate pri iskanju knjige o mačjem razvoju od mladiča do odrasle mačke? Z iskalnikom (še) nisem imela uspeha, je mogoče že kje ta debata?
... ko si rečeš: ''vem in smem''.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov