Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 16, 2014 4:34 pm

Re: Daj si duška

Grozljivka je z zdravjem, čist vsi so(smo) neki bolani...

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To sep 16, 2014 7:03 pm

Okej, hvala za odgovor, torej vem, da ena runda trave in je to to, potem tej rundi ni več pomoči :)

Sicer pa Duško, a res ne moreš nekaj zrihtat, da bi bilo vse v redu? Ponoven pregled? Zakaj? A res ne more bit vse v redu? :( Grem tokrat še jaz zraven, da vidim, kaj bo dohtar rekel. Upam, da ne najslabše.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 16, 2014 10:12 pm

Duškoooo!!!

Bolezni (pa ne samo moje), napadi groze in epilepsije, težko dihanje, Kai s poškodbo noge, uporabna vrednost kr ene parživljensjkih prostorov preprosto izginila, se ne ve al bo treba it nekam daleč al ne, voda pušča, kotliček se je pokvaru, nimam kje spat...

Dej no, Duško, a ne bi bil cajt da se neha vse to sranje...?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 17, 2014 8:37 am

Briketojedožerka se je odločila za skujševalno :dash: Vsak briket pregrizne na dva koščka, tavečjega poje, manjšega pusti na tleh poleg skodelice. Kadar je zaradi shujševalne lačna, se spravi - po novem - še na ostale knjige v bajti :dash: :dash: :dash: In potem pobruha pol stopnic :S

In potem se stisne k meni, kot da sem center vesolja ...

Mačke :devil:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 17, 2014 8:42 am

Leia je napisal/-a:In potem se stisne k meni, kot da sem center vesolja ...

<3 <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 17, 2014 8:44 am

:P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr sep 17, 2014 9:05 am

Haha, kakšen primer selektivnega branja :D
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 17, 2014 9:20 am

:O A jest?
Na-a. Jest sem samo izpostavila, kaj od povedanega je edino pomembno. :D <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr sep 17, 2014 9:58 am

:good: <3

Duško. Nobenega potrpljenja več nimam z veti, ki nimajo pojma o mačkah. j*** no, vsak vaški vet, ki se spozna na krave, se pač ne spozna tudi na mačke. Kako ljudem to dopovedat??
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 17, 2014 12:42 pm

SinM, saj itak ne morem biti huda nanjo ;) Še posebej, ker mi v knjižnici niso računali dodatka za obdelavo knjige (itak je naša knjižnica krasna, knjižničarji pa tudi :D ) Jo bom kar posvojitelju zapakirala za zraven :P
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 17, 2014 12:48 pm

Ccc... ta je že stilsko predelana in literarno ocenjena. :P
Posvojiteljem je treba dat samo natančne Navodile v kateri knjižnici si je pametno knjige izposojat. :mocking:
:cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 17, 2014 8:33 pm

Ko te hoče iz transporterja pobegla prostoživečka ubit, tko, čist zares. :threaten:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 17, 2014 8:51 pm

Uf helena. Pridem na urgenco peljat, ali so telesne rane ze zajezene? Ne smes nam izkrvavet - te rabimo.
A je prostozivecko uspelo ponovno ulovit?

Pa nekako :offtopic: danes me je poslovodja poklicala v pisarno, in me obvestila da je na info stevilko na sedez podjetja klicala stranka s pritozbo proti meni osebno. Pritozba je sla skozi mline regionalnemu vodji prodaje ter naprej poslovodji in meni. Stranka je pritozbo mislila resno - cist zares. Pritozba je bila da sem po besedah stranke prevec prijazna. Podrocnemu se je zdela pritozba smesna tako da dvomim da sem v tezavah. Jst sem pa ob novici stala v pisarni ko trot - v stanju ko ne vem a naj se krohotam od smeha, ali obupujem nad svetom kjer je prijaznost do strank slaba stvar in povod za pritozbo na sam sedez podjetja. Smeh je zmagal, vseeno mi pa ni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 17, 2014 9:24 pm

Je prišla že danes sterilizirana samo k meni prenočit, preden gre jutri nazaj na lokacijo. In sem jst trot šla odpirat vratca, da ne bi muci buci bila lačna. Muci buci se je spremenila v zver, rezultat pa je brisanje krvi po tleh. Moje, seveda. Prej pa eno urco lovljenja po stopnišču.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 17, 2014 11:41 pm

Sorcerer, bi rekla, da to pritožbo ni dala običajna stranka, ampak "ovaduh", ki hodijo po trgovinah, morajo in opazujejo vaše delo. Ja, tudi če si preveč prijazen jih moti. Običajno so v takih trgovinah trgovci precej hladni, da jih skoraj ne opaziš in ves čas hitijo. Na blagajni je pa menda tudi normativ in ti mora skoraj zmetat stvari, verjetno to že veš. :praising:

Helena, pazi, da se ne zagnoji! :scare:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 18, 2014 12:37 am

Od prodajalcev se v večini trgovin zahteva toliko, da imajo komaj čas dihati, pogovor med prodajalci prepovedan, pogovarjanje s kupci ti vzame čas, ki ga nimaš, na koncu dneva pa si še grešni kozel. Kjer sem imela jaz prakso, je šefica čista zloba, še huje, ima svojega "psa", prodajlko, ki se upa v pričo kupcev čez celo trgovino (med tem ko gre totalno besna pomagati na blagajno) dret "kaj me spet rabiš, a ne zmoreš sama" itd. itd. Čakam priliko, da jo enkrat kot kupec naderem da se bo sesedla. Alkoholik brez srca :devil: . Me pa veseli podatek, da se odpira vedno več majhnik trgovin "na star način", kjer je prodajalec lahko človek.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 18, 2014 9:39 am

Ne met casa dihat v sluzbi je klasika. Tec namesto hodit tudi. Po cel siht ne met casa it lulat ali pit tudi. Ampak v moji glavi to ne pomeni da morem biti zver. Med kasiranjem pri polni hitrosti me dober dan, adijo, bombon otroku,... ne upocasnijo. Pa tudi norma hitrosti samega kasiranja se je spustila v zadnjih letih in cez hitrost ni bilo ze vec let pritozbe nadrejenih.
Celo pohvaljena sem bila lani da sem "vzor" dela na blagajni.
Tale ena stranka pa ni bila testni kupec - vsaj ne poslan iz strani nasega podjetja. Oni majo druge kanale obvescanja. Je menda redna stranka nase strcune - morem pa zdaj ugotovit kater idiot je to bil, da bo vedno za nagrado dolg nos dobil. Ce to zeli, to dobi. Zlehtnoba.

Dala sem pa tudi jst poslovodje in regionalne sefe zmaje skoz. Mi daje pa uzitek da je znotraj moje delavne dobe desetine njih "letelo" jst pa se imam sluzbo. Nekako mi sluzi "karma"

Helena upam da rane niso pregloboke. Futranje muci-buci lacne prostozivecke se je pri meni 1x razvilo v lov z zivolovko v lastnem domu. Ce mas kaj preglobokega bolje kak siv kot pa da bi se zagnojilo. Pazi nase.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 18, 2014 2:34 pm

Trixi je napisal/-a:Pazite se, ker sedaj razsajajo virusi na veliko. Hčerina najboljša sošolka je fasala enega, podobnega meningitisu :O (je bil najprej celo sum na ta meningitis) in ima zabičano, da mora odležat, počivat, celo brez TVja (si niso starši izmislili). :scare:

Za to zlato deklico se že od noči borijo za njeno življenje. Ponoči odpeljana na urgenco. Se je začela dušiti, predno so jo priklopili na aparaturo, je že rabila in dobila umetno dihanje, sedaj jo bodo iz blage kome dali v globoko komo. Si sploh ne morete zamisliti, kako je to grozno, ko se komaj 13letni otrok bori za življenje, pa je še prejšnji teden plesala jazz balet in blestela v šoli. Krivi so virusi in bakterije. Sedaj skušajo locirati za katere viruse gre. Prva diagnoza je hudo vnetje hrbtenjače. Zjutraj smo njeni dobili mamino prošnjo, da naj zanjo molimo in nanjo mislimo. Zelo me je prizadelo. :'( Kar sem lahko, sem naredila. Zopet prosila "mojega" Petra, da je še ta naredil, kar je lahko. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 18, 2014 3:09 pm

omojbog.... :O
Mislim na deklico tudi jaz in upam, da ji uspe in da bo vse dobro! :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 18, 2014 3:27 pm

Ogromna količina vit. c v žilo (velja za ljudi in živali). Žal dvomim da boto to naredili. :(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost