@helena nisem opazil, da bi ji teklo z nosa (konkretno teklo) pa jo imam skoz po rokah. Ko je bila Tatjana v porodnišnici sta bili Maši in Jord kar nekoliko pasivni; Jord je začela drugi dan z nenavadnim bruhanjem (trikrat po dve zaporedni bruhici, vse v roku cca pol ure, potem pa še tri čez noč), ki se je potem po obisku MH umirilo, isti večer pa je začela z bruhanjem še Maši, ampak povsem drugače, mnogo manj in manjkrat kot Jord, bolj je bilo videti, kot da bi se ji nekaj zataknilo v grlu, stalno je nekaj pohrkavala, zraven pa kihala. Mogoče je imela samo malo bolj mokre učke, ampak ne pa solzne. To je trajalo cca tri dni, potem se je pa umirilo, sploh ko je mami prišla domov je bilo naslednji dan že vse ok. Tole s smrčkom sem opazil pa včeraj, ko sva se preganjala po stanovanju in me je kar zvilo. Takoj danes sem govoril s sestrično, ki je zdravnica, pa me je kar lepo pomirila, saj je bil naš edini resen strah, da bi lahko zaradi morebitne mikre Lucas krepko zbolel, v smislu da bi šlo kaj na notranje organe, sama mikrosporija kot dermo me niti ne straši tako. Pe še odgovor enega zdravnika na nekem forumu: "Mikrosporija je glivično obolenje kože, ki ne prizadane drugih organov, čeprav je bolezen zelo nalezljiva." Saj najbrž ni nič, ampak pulz se mi je pa vseeno kar dvignil
Maši sem pogledal po zadnjih tačkah in podplatih in nisem videl ničesar nenavadnega, prav tako ne na repu, vse kar je, je tale naš smrček. Še fotki na dnevni svetlobi:

@jernejch hvala
@gipsy hvala za pogovor in vse ponujeno, hvalaaa
Vsem res hvala za trud