TARA in DARWIN

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če sep 11, 2014 10:07 pm

Re: TARA in DARWIN

Uf, dobila klic posvojiteljice, da je Tara v trenutku nepazljivosti (mama na obisku je menda nekaj zračila :rolleyes: ) domnevno skočila čez okno v visokem pritličju. So jo iskali kot nori, niso našli kljub nasvetom, jaz kamen v želodcu, brez avta do ene 23 h, ne zdržim, pokličem Trixi, ki se kar sama ponudi, da greva tja skupaj z njenim avtom. Greva. Posvojiteljica in mama pred blokom že precej obupani, ju pošljem v blok, naj (spet) iščeta notri (saj sploh ni rečeno, da muca ni švignila ven skozi odprta vrata stanovanja), midve s Trixi bova pa iskali zunaj. Se ravno meniva, kam gre katera, ko me mama pokliče - Taro je našla čisto prestrašeno in tiho kot miško čepeti pol štuka nižje pod stopnicami. Pol sva se pa od veselja in olajšanja malo objemali, pa oba muca sem potem še lahko krepko prelupčkala (čudovita sta). Močno dvomim, da bo po tej izkušnji kateri še kam švignil. Pa hvala Trixi, vedno si tu, ko te človek potrebuje. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 5:31 am

Buče mačje zmešane, ko bi vedele, kako nam s takimi in podobnimi prigodami leta kradejo.... :fool:
Samo, da se je vse srečno končalo! :clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe sep 12, 2014 5:48 am

Super, samo da se je mačkonko našlo. Nam res znajo včasih vzet leto ali dve življenja, ko jih iščemo in iščemo, njih pa nikjer. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 5:56 am

A potem v resnici ni padla skozi okno? So imeli okna in vrata odprta? Saj vem, da boste mislili, da sem tečna, ampak me pač zanima.
Drugače pa super, da se je srečno končalo. :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe sep 12, 2014 8:16 am

Ne, ni skočila čez okno, ampak je švignila na hodnik, ko so odprli vhodna vrata mami, ko je prišla na obisk. So zagotavljali, da mačka sigurno ni šla skozi vrata, ker bi jo ja videli, ampak je šla. Okno pa je bilo v enem prostoru brez vednosti posvojiteljice nekaj časa res odprto, ker si je mama omislila nekaj zračenja. Zato so tudi sklepali, da je šla Tara čez okno. V glavnem, tale mama se je kot domnevni "glavni krivec" tako zasekirala, da še za kljuko od okna ne bo več prijela, skozi vrata se bo pa tudi kar teleportirala. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 9:35 am

:S ;) nisem imela v mislih takega javljanja, <3 Tara, zate se je tole kar dobro izšlo, sedaj veš, da tega ne smeš več narediti...in uboga mama, se mi je kar zasmilila.... :praising:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 12, 2014 11:07 am

:) So bili vseeno pridni pri iskanju. Takoj iskali, takoj javili, da jo pogrešajo, takoj dali letake po bližnji okolici.
Jaz našla le enega pridnega ježka, ki se je še božat pustil. Sem vesela, da se je drama hitro in srečno končala in sta oba mucka na varnem. Sedaj bo njun dom Alkatraz. :good: :D
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov