Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 04, 2014 8:55 pm

Re: Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Hahaha verjetno edina dobra stvar, ki bo prišla iz teh volitev ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 10:51 pm

Zdej se pa prav veselim volitev in upam, da bojo faaajn dolgočasne, da vidmo še mal tele lepotce :D :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če jun 05, 2014 4:50 am

Če ugibam po tem, kako je meni tale referendum mimo, potem bo zelo dolgčas. Jih moram mal pofotkat s telefonom, da bom potem lahko kaj "ustvarjala" :D

Saj bodo tiste mal lepše fotke tudi, samo ni časa za nič, kaj šele za fotkat. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 5:50 pm

:D zdaj bomo pa vsi komaj čakali volitve in podobna dolgočasna dogajanja :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 28, 2014 7:21 pm

Dolgo je od našega zadnjega javljanja, zatorej ne bom preveč dolgovezila (ne še), pa vas najprej pocrkljam s slikovnim gradivom:

Kushi in njegove poze (v resnici je samo ena no, na več načino ali iz več perspektiv):

Slika
Slika
Slika
Slika

Tu ne vem, ali je bil jezen ali mu je bilo kaj hudo smešnega ... meni je on smešen s takim izrazom :lol:
Slika

Za vse ljubiteljice čopkov:
Slika
Slika

In smrčkov <3
Slika

Pa še malo Kushija:
Slika
Slika

Pejdi stran, dolgočasna si!
Slika

Pa še malo Sončka:
Slika

Se je treba umit:
Slika
Slika

Si me morala zbudit, ane? :fool:
Slika
Slika
Slika
Slika

Moj moj škilimir <3
Slika

Pa še Ita, lubica moja :angel:
Slika
Slika
Slika

Njena značilna poza, zaradi katere sem vsakič, ko jo izvede (pa jo velikokrat) čista lužica :girlblush:
Slika

Je pozirala kot prava manekenka:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

A kdo ve, zakaj so Ito pri veterinarju pobrili pod vratom? Ker tega res še nisem doživela, opazila sem pa valda šele doma, pa nisem potem težila s tem.
Slika

Drugače pa, v času, ko se nismo javljali, smo dobili nov "tunelček" aka praskalo z ležišči, zamrežili smo dve okni, kar je bilo na začetku še zanimivo, zdaj jih okna ne zanimajo več in so vsak na svojem koncu. Pa poročili smo se, šli na poročno potovanje, prišli domov, začeli spet delat, se ubadali z Itino zaprtostjo, pobelili smo del stanovanja, prali kot zmešani ob Itini zaprtosti, ker je bilo vse polulano/malce podriskano/veliko pobruhano, ostalo je pa vse tako, kot je bilo. Crkljamo se, zaljubljeni smo (človeško živalska naveza pa to pa take), skrbimo drug za drugega, sploh Sonček še vedno skrbi, da zjutraj nihče ne ostane lačen (z "nihče" je jasno, da mislim nanj :rolleyes: ), pa da ne spim predolgo.

Ito budno spremljam, ko vidim, če se samo malo premakne, da vidim, kako se počuti, pa če pije, papca, kaka, lula ... in vse pridno opravlja :yahoo: je sicer še na antibiotikih, pa ji pri tem valda ni prijetno, ampak se mi zdi, da je meni še bolj neprijetno. Ampak kar se mora, ni težko, menda.

Kushi se mi mota ves čas okrog nog, sploh ko se jaz motam okrog pulta, prav tako Ita in moram res pazit, kam stopim. Vsak dan me Sonček in Ita pričakata pri vhodnih vratih in moram res pazit, da kdo ne pobegne, torej v stanovanje pride vedno prva moja torbica, potem šele jaz :D Ostalo pa, kot že rečeno, vse po starem. Fino nam je, v glavnem :)

Se pa velikokrat spomnim na mojega Puhija. Zdaj, ko je bila Ita zaprta in pri veterinarju, sem se začela spraševati, če mi mogoče tretji maček ni usojen. Sicer sem te misli hitro pregnala stran, ker trije so najboljši par, pa vendar, grenak priokus ostane. Puhija pogrešam in se še danes sprašujem, če je kaj, kar bi lahko naredila drugače, ga prej peljala k veterinarju, ali bi morala biti bolj pozorna na znake, da je kaj narobe ... ne vem, res ne vem. In ko se spomnim, kako sva se crkljala, kako sem ga stiskala k sebi oziroma se je on sam stiskal k meni na prsnem košu, ko ga je verjetno bolelo, ne morem, da ne bi jokala. Ker še vedno boli. Puhi, rada te imam, vedno te bom imela :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 28, 2014 7:35 pm

:) Čudoviti ste. Najbolj me je razveselil Kushi, že vesta zakaj. Res je imel srečo, da smo vztrajali pri njegovi socializaciji, saj se je zelo splačalo. :good:
Za Puhija pa nista mogla več naredit, kot sta. FIPu ni še nihče ušel, ne poznam takega primera. Sem bila tudi sama že nekajkrat žalostna. Imela sta ga rada, zelo, nimata si kaj očitat.
Sonček je pa posebnež, kot je bil in človek ne more, da ga ne bi imel rad.
Prijazno in lepo Ito z njeno pozo bi imela rada drugo leto na koledarju. Mogoče pa rata. :cat:
Bodite zdravi in radi se imejte. Držim vam pesti še za enega člana - malega človečka. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 28, 2014 7:47 pm

Kako ste lepi. <3 <3 <3 Sem vam eno slikco takoj ukradla za botra. :playboy:
Po vratu pa muce obrijejo, da jim tam kri vzamejo za preiskave, če ne gre iz tačke.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 28, 2014 8:01 pm

:girlblush: jagodka, a je tebi že kdo povedal, da imaš krasne mucke? Ita s svojo pozo pa zmaga, ljubko navihana medvedkasta ljubica je...Lepa in zelo prijetna družinica ste... :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 28, 2014 9:22 pm

Joj, kako je Ita lepa muca :cupidgirl: . Se mi zdi, da jo Kushi nekam zaljubljeno gleda ;)...pa tiste njegove čopkaste tačke in Sončkov pogled... sam za prelubčkat vsi trije :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 28, 2014 10:05 pm

Prekrasni so, en lepši od drugega! Tako lepe fotke, da jih pregledaš, pa še enkrat, pa še enkrat... :rolleyes:
Ampak Kushi...takole se nastavljaš, jaz te pa še pobožat nisem upala :O

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 28, 2014 10:35 pm

Tole je pa... nad. Kakšne fotke in kakšen prekrasen trojček. Jaz sem prepričana, da je točno tako prav, kot je.
Lepotci na kub :angel: :angel: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 5:48 am

wau....res so krasni, vsi po vrsti :kiss: in čudovite slike! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 6:23 am

Krasni ste, vsi skupaj <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 6:33 am

Ja ja, saj vem, da imam nadkrasne mačke, kaj samo krasne :P sicer so lumpi, ampak se že ne spodobi, da pravi mački ne bi bili lumpi, kdo bi nas pa potem jezil? :D

No, se mi je zdelo, da je po vratu pobrita zaradi jemanja krvi, saj dlaka že raste. Botrčki pa tudi morajo videt, kakšne lepotce so pospremili v nov dom :) kmalu, pa bosta Kushi in Sonček že eno leto pri nama, res gre hitro čas.

Trixi, hvala, naj tvoje upanje postane realnost, si tega vsi želimo, no itak posebaj še midva. Ampak bo, ko bo :)

Moji lubčki so res zakon no, stanovanje bi bilo res prazno, če ne bi bilo njih. Zato pravim: Mačka v vsako stanovanje, pa bo le-to takoj bolj domače :good: lahko seveda dva mačka, tri mačke in tako v nedogled, če so le ustrezni pogoji za to :D

Drugače me pa zanima, če obstajajo kje rezervni deli za praskalnike? Ker se mi je pri premikanju sem in tja čez vikend ob beljenju zlomil spodnji del praskalnika in valda ni več tako stabilen, kot mora bit. Sicer ga je moj mož nekako naštimal, da stoji, ampak najbolj varno pa ni za nikogar. Bova itak enkrat novega kupila, ampak če bi se dalo začasno rešiti na drugačen način, se priporočam :) bom potem, ko bom prišla domov, napopala sliko zlomljenega dela, da si boste lažje predstavljale :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 29, 2014 6:44 am

Pred kakimi tremi leti, ko smo mi kupovali praskalnik v Tukanu, znamke Trixie, nam je prodajalec rekel, da se lahko dodatno naročijo stebrički, ki so oviti s vrvjo. Jaz bi se na tvojem mestu pozanima, kjer sem ga kupila oz. v trgovinah, kjer jih prodajajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 29, 2014 7:37 am

Krasne slikce. :good: Glede zlomljenega stebrička pa bo najbolje, če ga izmeriš (dolžina, premer), imam doma dva od prejšnjega praskalnika, pa bo morda kateri od njiju pasal. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 29, 2014 1:53 pm

Superca, vsekakor javim, hvala :)

Aja, se moram pohvalit, da sedaj, v času muh, komarjev in vešč ter podobnih čudnih malih letalcev, le-teh v našem stanovanju ni oziroma nimajo možnosti za preživetje :D še ena pozitivna stvar, če imaš mačka (ali več njih) :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 10, 2014 5:54 pm

No tako, malce sicer zamujamo, pa vseeno. Sonček in Kushi sta praznovala vsak svoj drugi rojstni dan in sta danes dobila dišeče darile ... droge, kakopak :D pa seveda Ita ni smela bit izključena no, tako da so vsi trije dobili darile.

Lubčka moja, bodita še naprej tako navihano razigrana, da bi čim manjkrat dlake frčale po zraku in da bi čimvečkrat videla "gejevski" prizor (kot temu pravi moj mož, jaz temu pravim bratska ljubezen), ko umivata drug drugega. Pa Ito ubogajta, ker je vendarle bejba! :P Rada vaju imam neskončno zelo fejst :kiss: :kiss:

Mačke na drogah:

https://www.youtube.com/watch?v=phTAXw0Lrxk (če bi mi kdo povedal, kako se namesto linka "napiše" besedilo, bi bila zelo vesela - včasih sem to znala, zdaj sem pa že malček starejša, pa nimam več pojma :girlblush: )

Slika

Slika

Sonček je nad blazinico sicer kmalu obupal (mu jo je Kushi vzel), pa vendar, na posnetku se ga malo vidi :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 10, 2014 6:21 pm

Čestitke Sončku in Kushiju. :kiss: :kiss: Še na mnoga zdrava leta v najboljši družbi. :martini: :martini:

jagodka85 je napisal/-a: (če bi mi kdo povedal, kako se namesto linka "napiše" besedilo, bi bila zelo vesela - včasih sem to znala, zdaj sem pa že malček starejša, pa nimam več pojma :girlblush: )

Napišeš besedilo, ga z miško označiš in klikneš gumb URL, nato se postaviš v prvi oklepaj z url (tisti na začetku besedila) med l in zaklepaj, napišeš znak = ter prilepiš naslov.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 10, 2014 6:44 pm

Vse najboljše fanta, še mnogo zdravih let, opojnih blazinic in crkljanja vama želimo Tinko, Čmoka, Nikita in moja malenkost :kiss: :drinks: Pa še en poseben poljubček Kushiju od sestrice :kiss: ( ona bo pa praznovala šele oktobra, ker pri damah se itak nikol toćno ne ve, kdaj imajo v resnici rojstni dan ;) ).

Ita, tebi pa kljub temu, da ne praznuješ danes, želimo enako <3

Aja, še Titi maha tukaj z repkom in se pridružuje lepim željam :P .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov