kaj me osrečuje.... uf, veliko stvari,samo zdejle se ne morem vseh spomnit, zato samo nekaj od teh:
- vsak dan me osreči moj GIZMO MAČEK, pardon GIZMO CUKR. To je moja mucek,ki se je lansko leto zatekel k nam; najprej začasno,danes pa je član družine( in tako bo tudi v bodoče). Torej; zjutraj me zbudi, to je tisti hudo dober občutek,ko si še ves zaspan, včasih slabe volje.....ki pa takoj izgine,ko se ta moj mišek stisne k meni,ko se pred novim dnevom in obveznostmi- pocrkljava, in crkljava, pa pozabim spit kavo in jo pustim na mizi,saj mi več pomeni moj mišek zlati,ki me vsako jutro,in vsak dan posebej spomni,kako je moje življenje lepo, polno in kako sem srečna.
- osrečujejo me projekti,ki jih realiziram; bodisi doma, bodisi v službi
-srečna sem,ko sem umirjena,ko sem sproščena, ko imam prazno glavo,brez skrbi,
- srečna sem takrat,ko uspem sebe postaviti na prvo mesto in brez slabe vesti določenim ljudem, ki mi veliko pomenijo včasih znati reči "ne".
-srečna sem takrat,ko izvabim nasmeh iz tistih,ki so žalostni
- srečna sem in hudo dobro se počutim,ko naredim nekaj dobrega za tiste,ki sami ne zmorejo
-takrat ko pridem iz službe,vsa "za nikamor" in po tušu ponovno oživim
-srečna sem,ko čutim,da me moj dragi razume in daje podporo, takrat ko sama ne zmorem
in ja; srečna sem, ko vem,da zmorem premagati še tako velike ovire,ki se pojavijo v mojem življenju skupaj z ljudmi,ki jim ni vseeno.