Snooky išče nov dom

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 9:00 am

Snooky išče nov dom

Snooky je mešanček s kraškim ovčarjem in je bil zavržen pobran s ceste. Star je okoli pol leta, čipiran, cepljen, popolnoma zdrav kuža. Zanj iščemo dom, kjer mu bo omogočeno biti v družbi skrbnikov, ne pa da bi sameval v pesjaku. Veriga je seveda popolnoma izključena.
Zelo je navezan na človeka, meni sledi vsepovsod. :) Je sobno čist, lepo počaka celo noč. Danes ga bom začela navajat še na boks, tako, da bo obvladal tudi to. Zelo rad se crklja, takoj nastavi trebušča. Mačk se boji, jim noče nič hudega, tako, da gre komot v dom, kjer so že muce.
Ko ga še malo bolj spoznam, napišem kaj več, a za enkrat je to en fajn pes, brihten in učljiv :)
Oddaja se preko društva Lajka.

Kontakt: 041446085 ali vitat@siol.net

Še slikce (se še učim uporabljat nov fotič, tako da bodo slike kasneje boljše :blush: ):

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 9:33 am

Re: Snooky išče nov dom

mulček prisrčen, kakšne tačke ima lepe :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 05, 2011 10:13 am

JOOOOOJ ker cuker pasji!
:kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr jan 05, 2011 11:48 am

:kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 2:41 pm

Ekola pa so boljše slike, čeprav še ne znam dobro s fotičem delat. Nekaj je pa vseeno ratal :)
Je bil pa skopan, se je med kopanjem lepo vedel in je zdaj tako meeeheeek in dišeč :kiss:
Zelo je bil priden, nič ni vlekel na sprehodu.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 2:44 pm

Pozabila sem napisat, da na slikah izgleda precej velik pa sploh ni, ima samo ene 15kg, morda jih bo ene 25 dosegel, ko bo dokončno zrasel. Je pa tudi že kastriran.
Je zelo dojemljiv, v pičlih 3 minutah sem ga naučila lezi :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 3:43 pm

oooo vau lepi snooky :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr jan 05, 2011 4:31 pm

O lej jo lej imaš prvega začasnika :clap: 8) ? Sem vedela, da ne bo dolgo trajalo :) .

Snooky je ful fleten, sem ga zadnjič videla v živo in je res joj :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 5:26 pm

Še dobro, da si napisala, da ni veliiiiiiiiik... :rolleyes:
ker drugače me dolgo ne bi videla! :P

Zgleda medo! Prekrasen! :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jan 05, 2011 7:01 pm

Zelo sem vesela, da se tudi v stanovanju obnese...se mi je zdelo, da se bo zelo dobro odzval na bivanje s človekom, ker je tudi sicer hotel biti non stop z nami.

Lep lep kuža je in res zelo dojemljiv, zelo pameten in ima izjemno prisrčen karakter. :kiss:

Vajen je bivanja z drugimi pesoti, naravnost želi si njihovo družbo, tudi na mačke se bo navadil. Hvala Petra, da ga boš navadila na stanovanje. :yahoo: :good:
Animal liberation - human liberation
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 05, 2011 10:25 pm

In kaj je moj rekel malo prejle: full je kul ta pes! Je full priden, neobremenjujoč, predvsem mu je pa všeč, ker mačke pusti pri miru (je bolj mačji kot pasji tip) :)
Res je fajn kuža, danes se je zelo lepo obnašal v Mr.Petu, na sprehodu ni nič vlekel, potrebo opravi takoj, ko pride ven, tko da bi bila tudi v 3 minutah lahko nazaj na toplem (pa to ne pomeni, da revež zdej drži vedno 10 ur :truce: ). Pa še pozira dobro. Je en tak pisan pes, zgoraj temen, spodaj pa čisto svetlo rjav (poddlaka), ima pa svetleč črn pas dlak po celem hrbtu z repom vred. Full lepotec, tak nežen. :kiss:
Ni pa rad sam. Ko ga zaprem v sobo cvili, samo ko sem huda se potem umiri. Danes ponoči gre prvič v boks, upam, da ne bo drame. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr jan 05, 2011 10:30 pm

Sigurno bo probal izsliliti svoje. Samo vztrajaj, pa bo že popustil enkrat :P .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 6:34 am

ooooooooooooooo lepi Snooky, ti pa mene malo na nekoga spominjaš.... :)

Tudi karakter ima čudovit, kot berem. Torej je dvakrat lep!
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 7:20 am

Malo je cvilil, ko je bil zaprt v boksu in sem ga šla 2x fino okregat, da nima kaj cvilit :P Potem je bi mir in sva lahko zaspala. Zjutraj, ko naju je slišal, je pa spet cvilil in sva šla prec ven. Opravil je svoje potrebe in zdaj leži pod nogami, mački ga pa s kavča opazujeta :) Nam je luštno :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jan 06, 2011 12:28 pm

Sonček lepi, ki se mu je nasmehnila sreča, ko je prišel pod Lajkino skrbništvo..

Ta pa je res carski pesek.. Super karkter ima :).Komaj čakam, da pride v lep dom :kiss: . Lep pozdrav tebi Snooky in tvojim začasnim skrbnikom tudi :) :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jan 06, 2011 2:09 pm

Se mi je zdelo...on je blazno blazno zadovoljen in miren in sploh srečen samo, da je zraven človeka, ko je sam je pa takoj nemiren. Ampak tudi pri meni je bil takoj priden, ko sem rekla "spat" in je šel kar sam. Če je lajal in praskal po vratih, sem bila huda in je šel takoj potem spat in je dal mir. Blazno fajn pes, res :yahoo:
Animal liberation - human liberation
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 4:22 pm

Ice je bil skopan in se je umival na kavču, Silver mu je pri tem pomagala, da se je umivala še ona zraven njega:
Slika
Slika
Slika

Snooky: "ammm, kaj se dogaja?"
Slika
Slika

"Hahahahahaha, dej Petra poglej si svojga lepga mačka k zgleda k ena podgana zdele!" :D
Slika
Slika

"Uhuhuhuhuhu!!" :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika

Ice: "zdele se ti kr smej ja, ker sem takle" :devil:
Slika

"Ampak bom kmal spet takle"
Slika

:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 06, 2011 5:49 pm

Tale lepotec pade takoj v oči. Pa še tako zelo učljiv kot je , bo najbrž prav hitro v stalnem domu :) .Res je simpatičen.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če jan 06, 2011 7:12 pm

Pa v kar velikega dedca bo zrasel... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 07, 2011 8:25 am

men je pa tale hov hov zmeri bolj všeč :girlblush: . kake lepe učke ma no :kiss: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Naslednja

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov