Pe avg 22, 2014 4:18 pm Napisal/-a anja2652
Vet mi je priporočila pasto za zajedalce Biovermin, pasta za odvajanje je pa Puppyboost (vidim sicer da je bolj kot neke vrste dopolnila pri prehrani, ampak naj bi baje pomagalo da bo lažje odvajal). Protalak lahko kupim kje? Pet shop, lekarna...? Za proti bolham so mi vsi rekli (tako v lekarni, pet shopu in pri veterinarki), da mi ne smejo dati nič za tako majhnega mucka, da je Frontline preveč agresiven za tako majhnega. Vet je rekla, da tukaj pač ni kaj, da naj se ponovno oglasim pri njej čez 3 tedne, da mu damo takrat Frontline. Do takrat pa kaj? Ga naj bolhe živega požrejo?! Zato se zdaj trudim z bolj naravnimi metodami, vsaj dokler ne bo dovolj star, da mu lahko dam Frontline. Mimogrede, ali gredo mačje bolhe tudi na ljudi? In če ja, kako se naj tistih znebim (ker imam občutek, da me vse srbi :/ ). Za odvajanje sem pa poskusila z raznimi metodami masaže, masiram ga tudi po več minut po trebuščku, potem ko ga pa hočem pripravit do tega, da bi kakal, pa kar nič ne pride ven iz njega :/ Pa se bojim, da ga potem že preveč matram, ker je videti, kot da ga to boli. Če ga pa pustim pri miru, je pa videti, da se počuti bolje. Sem slišala za varianto, da bi mu lahko v mleko malo Donata zamešala, da bi ga pognalo, ampak ne vem, kako je to optimalno za tako majhnega mucka, da mu ne bi prej škodilo kot koristilo. Bom poskusila ga pripraviti do odvajanja pa ga zavila v brisačo, da me ne popraska. Če mi še jutri ne uspe ga prepričati, bom pa vsekakor sporočila, kaj lahko naredim.