Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To avg 12, 2014 2:48 pm

Re: Daj si duška

:sweep:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 2:49 pm

Cist prevec obcutljivosti. Trixi, mene osebno ne moti. Vec se vidi, in na vec lokacijah, vec je sans da kdo od "gostov" al pa novih vidi. Meni so objave razumljive, tudi ce bolijo. Je pa res da mam "dober zelodec" in so stvari ki me znervirajo redke.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To avg 12, 2014 6:31 pm

Mislim, da nikomur izmed nas ni všeč, ko vidimo take prizore, ne v živo in ne na fotkah. Ampak dejstvo je, da se to dogaja in da je treba ljudem, ki strastno zagovarjajo bivanje zunaj in da nekastriranje in nesteriliziranje, to pač pokazat. Mogoče se eden od desetih malo zamisli in že s tem je nekaj doseženega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 7:43 pm

sama sem misnla da nikol ne bom mogla trupla prijemat. prvič moraš premagat karkoli že, pol je lažje, ampak še zmeri boli. me pa veseli, da sem napredovala v tem smislu, da nisem več samo od daleč opazovalka, ko sem si govorila, bojo drugi poklicali higienike, bojo drugi zrihtali mačke, bla bla...nimam več te distance in razumem trixi bolj kot svojo mamo :D .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 8:14 pm

:kiss:
Jaz imam v ta namen v avtu vedno pvc rokavice, ki se jih dobi na črpalki. Če ni res palačinka, potem umikam s ceste, če je to le možno, da ne ogrožam še sebe. Odvisno od okoliščin.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 8:44 pm

Nekateri ljudje se te dotaknejo, čeprav le za trenutek ... M., počivaj v miru :angel:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 9:28 pm

Jst sem šla čez "strah pred trupli v srednji šoli. Pri veterini ni ravno prostora za to. Anatomija, ko dobiš truplo in skalpel pri starosti 14-15 let,...
Mi ni hudega. Vonja se ne bom nikoli navadla. Bolečina me zgrozi. Koga pa nebi. Ko so pa za mavrico? In ne čutijo več bolečine,... Me pa fotke bolijo manj. Lahko jih prenesem. Pa trupla tudi. Svojega pokojnega psa sem sama na veterino v hladilnico nesla. In potem iz hladilnice na cremonin kombi. In potem v žari od cremone domov. In je še vedno na polici. Trupla me ne motijo. Trpljenje me.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 9:29 pm

Trixi, vsaka čast, da to počneš - meni je preveč grozno. Cats, vsaka čast - da si v imenu vseh povedala, da mogoče te slike ne spadajo sem in da so prepričevanje prepričanih. Jaz se zahvaljujem vsem tistim, ki vam ni vseeno in ki ste dovolj pogumne in imate dovolj močne želodce, da naredite tisto, kar bi mi VSI morali narediti... In vas prosim, da imate vseeno malo potrpljenja z nami, ki zaradi takšnega ali drugačnega razloga (še) nismo na vašem nivoju, ja?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 12, 2014 10:13 pm

No ja, menjajmo temo.
Zakaj more bit placa šele cez 3 dni? Pa zakaj more smotan postar skoz poloznce nosit? Pa kaj si mislejo na komunali tkole drazit. Mi radenska iz pipe tece da so skoraj za 3x podrazil v dveh letih. Grrrr
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 13, 2014 6:30 am

Moderatorka naše FB strani sem v veliki večini jaz, tam se ne objavi niti 5% vseh fotk, kolikor se jih objavi na forumu. kaj in na kakšen način se bo objavljalo tam, je popolnoma moja odločitev, ki mi je ni potrebno nikomur razlagati ali odgovarjati zato. Kot tudi ni moja odločitev in nimam ničesar s tem kaj objavlja trixi po forumu, niti ne bom tega komentirala, dokler je v okviru pravil foruma, kar ima pa v celoti andreja čez. Mene ne motijo, niti se mi ne zdijo v nobenem pogledu moteče, ampak to je moje osebno mnenje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr avg 13, 2014 6:41 am

http://www.24ur.com/novice/slovenija/za ... repal.html

Saj ne vem, kaj komentirat, ampak me pa zanima sledeče - od kdaj ima Slovenija živalsko policijo? :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 13, 2014 6:54 am

Je nima :lol: enga Kamenika & co. ima. Malo poguglaj, ti bo vse jasno (Združenje varnih hiš Nova)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 13, 2014 9:19 am

Če se ne motim, je bil proti njim sprožen postopek glede uporabe besede policija v imenu. A se ve ali je že odločeno glede tega? Kot mi je znano se to ime ne more in ne sme uporabljati vse-povprek in kot je videti že povzroča splošno zmedo. Da ne omenjamo tudi značk, ki so si jih naredili.

Tudi ko sem enega od njih, ki je na terasi lokala pobiral prispevke povprašala ali ima dovoljenje občine za zbiranje, je postal precej osoren.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 13, 2014 11:41 am

Prave varne hiše, to "varno hišo za moške" ne priznavajo....

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 13, 2014 3:55 pm

Ampak res res res ne bi pričakovala od ene veterinarke, ki naj ne bi bila totalno za luno, da šera oglas za šteparske pse, zraven pa še čestita mamici za lepe otroke. Đizs žlahta, apdejti se :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 13, 2014 3:57 pm

OMG, a je lahko manj barab v ustanovah, ki naj bi pomagale ljudem. Ker sem že vajena, da moraš vse zakone itd. sam preštuderat, sem začela iskati informacije kaj se zgodi, ko se ti status študenta konča. Poleg tega grem 22.9. na 6 tednov rehabilitacije. Kličem na zavod za zapolovanje in mi ženska naroči, da pridem do njih po tereapiji. Seveda ni omenila, da imaš po koncu statusa kot brezposelen samo en mesec časa, da si urediš zdravstveno zavarovanje, ker drugače potem 3 mesece! tega ne moreš in si moraš doplačevati zdravljenje. Tako bi si morala doplačati terapijo in zdravila. Seveda tega nebi izvedela, dokler nebi bilo prepozno... Aplavz :dash: :dash: Še dobro, da obstajajo forumi. (mimogrede, ko končaš študij, od zavoda ne dobiš niti centa, čeprav si prijavljen pri njih in nimaš službe. Pomoč lahko dobiš samo na sociali. Res mi ni jasno od česa preživi večina, ki konča študij. :O )

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 13, 2014 4:47 pm

Mene pa zduška takole jamranje in imam poln kufer raznoraznih dipl.
Ja, sam se moraš pozanimat o zadevah, ki se te tičejo. V poplavi informacij to ni težko, glede na to da boš doštudirala bi naj imela znanje za to. Večina si po študiju (ali pa tudi med študijem) poišče delo, zanj očitno si sposobna. Zakaj bi ti naj zavod (davkoplačevalci) kaj dajal?? Ne moreš delat? Ni šihtov? Seveda so, če si pripravljen delat, če si pa samo študiran pa pač iščeš le v svojem fohu, le dela, ki so za tvoj stas primerna in dela, ki ti dišijo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr avg 13, 2014 5:02 pm

rozika je napisal/-a: (mimogrede, ko končaš študij, od zavoda ne dobiš niti centa, čeprav si prijavljen pri njih in nimaš službe. Pomoč lahko dobiš samo na sociali. Res mi ni jasno od česa preživi večina, ki konča študij. :O )

Zakaj naj bi bili ljudje, ki so dokončali študij in še nimajo zaposlitve, deležni finančne pomoči zavoda? A smo normalni?!
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr avg 13, 2014 5:48 pm

Filozofija da je šiht lahko dobit, če hočeš delat, je čist po sistemu "sita vrana lačni ne verjame". Iz izkušenj, svojih, po kupu prošenj na vse mogoče naslove, kolegice (dipl.), ki je prosila za šiht med drugim v proizvodnji za minimalca, pa je niso hotl vzet. Ponavadi še odgovora ne dobiš. 70% razpisov je formalnih, ko že imajo nekoga vnaprej izbranega. Je zelo odvisno tudi od tega kje živiš, ali imaš otroke, pa večinoma želijo mlad kader, z nevem koliko leti izkušenj, pa plača ne sme bit motivacija. Ja, marsikaj sem že slišala... Ne tak grdo posploševat, ni vse črno belo.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 13, 2014 6:14 pm

Čakala več kot en teden na *škatlo* z mojim darilom, da je prispela po pošti, tako zelo sem čakala da bo *tisto* noter...
pol je pa ena poceni brezvezna kopija k že na 10 metrov vidiš da je fejk, tistega ta glavnega pa sploh blo ni. :'( :'( :'(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov