Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 6:36 pm

Re: Daj si duška

Tale toča je bila pa fascinantna :O (to je pa res ena redkih stvari, ki celo mačke spravi iz tira :O )
Pa prejela sem lepe pozdrave z davčne uprave ...
Pa dopusta je konec (sem pa tokrat menda prvič prav zares uspela odklopiti, kar je kar fajn).
Pa prometna nesreča, ki je začela moj dopust (oz. podaljšala pot za dve uri in pol), ni bila za nikogar usodna, je bila pa seveda dvojna - ko se je prvi avto obrnil na glavo, se enemu od bolj divjih voznikov ni zdelo vredno upočasniti in je razbil (poleg svojega) še dva avtomobila :dash:

Pa moj avto je strašno komičen rofl
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 7:45 pm

Oh, in moj ljubi tulifon razpada, pa nikjer več ne morem dobit enakega ali podobnega :'(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 8:09 pm

Na Bolhi tudi ne?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 9:09 pm

to je službeni telefon in na bolhi ne bom dobila računa, garancije itd. - stvari, ki so mojim šefom pomembne.
saj se bom sprijaznila in zakorakala v novo tisočletje rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 9:14 pm

Mogoče je res čas, da zamenjaš :praising:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 9:17 pm

Pa ravno sem se naučila pošiljat smse na številčnici, no :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe avg 08, 2014 7:44 am

Pa to je za znoret! Pri Čombetu naročim briketke, pet različnih okusov v manjših pakiranjih, da bi videla, kaj bi našim trem izbirčnežem lahko še ustrezalo ... no, ti briketki jim ne ustrezajo. Nič jim ne ustreza. Tudi dve konzervici, ki sem ju naročila za poskusit, ne ustrezata vsem. Pa ta bi to, tisti bi tisto, ta ne bi zdaj, ampak kasneje, pa aaaaaa, Duško, a lahko no, prosim, dopovej jim kaj, ker jaz jim ne morem ... :dash:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 08, 2014 8:05 am

Pri nas je še najbolj izbirčna navalila na sanabelle, sam verjetno si že probala. Drugače pa surovo meso, moji pravijo da se je srcu najtežje upret.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 08, 2014 8:36 am

Lačni mački jedo skoraj vsako dobro hrano. Moji bivši odvisniki od RC so se ga odvajali dolgo, dokler nisem zatrmarila jaz in jih pustila lačne pri polnih skledah skoraj en teden. Od takrat jedo vse, kar jim damo. Damo jim pa tisto, kar je dobro po sestavi in ugodno po ceni.
S polnimi ritami se pa lahko preseravajo. :cat: :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 08, 2014 11:41 am

Pošta spet ne deluje, tako da mi bo tip osebno pripeljal paket. :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 08, 2014 12:15 pm

jagodka85, v bistvu imaš še srečo: velikokrat se namreč mački na glavo vržejo v tester in še poližejo skledico, poslušni suženj kupi tavelik žakelj hrane, mačjad pa nato ugotovi, da mogoče jim pa tole le ni preveč všeč :lol: :lol: :lol: (tu je Helenin nasvet seveda smiseln, samo smo sužnji premehki pa ne vem, koliko bi nas zdržalo dlje kot mačke ;) )
kakorkoli, pri nas je delovalo, da je naš drugi dvonožec vsa moja navodila malo preslišal pa jim po svoje pripravil hrano, ko me ni bilo, zdaj pa pač jedo tudi "taboljšo" ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 08, 2014 7:47 pm

Kaj pa ko nabaviš polno omaro zaloge hrane, ki sta jo redno in brez zadržkov jedla zadnje čase, pa jima kar naenkrat ni več ok? Poleg tega mora eden obvezno nekaj pojest, ker je treba antibiotik dati s hrano.
(Sam' še na štrik in na vejo!) :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 08, 2014 8:24 pm

AB v meso?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 08, 2014 8:57 pm

rozika je napisal/-a:AB v meso?

To počnem... ampak mi je še vedno hudo za tisto zalogo v omari. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 08, 2014 10:00 pm

Malo počakaj, sigurno bosta še jedla...vmes malo druge hrane, potem bo pa spet ta dobra. Še dobro, da je dolg rok trajanja ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 09, 2014 10:05 am

jst se včasih poslužim trika da skuham recimo en kos piščančka v majhni količini vode, tisto potem fino na drobno sesekljam in potem prelijem vse skupaj, vodo in meso, čez briketke. v 90% primerov je palilo tako da so spolirali še skledo... včasih pa zatrmarijo, itak, ker če ne, ne bi bile mačke.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 09, 2014 4:09 pm

Al pa ko kupiš 15 kg hrane, potem pa vidiš da je proizvajalec rahlo spremenil formulacijo. Pri občutljivih mucah to rata problem... :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 09, 2014 11:52 pm

Mam izjemno sreco da moj staroselec ni zbircen SPLOH. On bi jedel vse. Proizvajalec ni bistven niti okus, niti kvaliteta. On bi cist srecno jedel najbol ceneno sranje ce bi mu ga.ponudla.
Ma pa svoje navade. In je kljub nezbircnosti "nesrecen" od cetrtka ker je samo na mokri hrani. Jani je brez parih zobkov ostal in sta zato oba na lilly's kitchen. Oba sta bla zelooooo srecna prvi dan. Drugi dan je že manj disalo, danes sta pa že oba nadlezno po posodi kjer so briketi shranjeni tolkla, tako da sta v vodi namocene dobila in cmokala raje tisto.
Za zbircne rite pa po mojih izkusnjah par kapljic olja iz tunine plocevinke dela cudeze.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 10, 2014 8:52 am

Eden od mojih je brez vseh zob in čisto normalno je brikete. V bistvu pogoltne cele. Ker je star 9+ dobiva senior brikete, ki so malo manjši ampak ni noben problem, ko si postreže tudi navadne.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 10, 2014 9:10 am

Jani je čisto na sveže brez zobkov.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost