udomačen tiger

Re: Pomoč stari gospe
Ko gre iz hise na primer tudi pozabi zapirat vrata za sabo. Pozabi da ima noter mladice, ki so že postiman in smukajo mimo nje ona pa jih potem ponovno lovi.
Ko bojo muce postimane bi bilo morda fajn da se vsake toliko še vsake toliko h njej ustavi, in preveri ce je z njo vse ok. Rahlo me skrbi da nima ravno druzine oziroma kogarkoli ki ji bi pomagal. Ne ravno financno. Bolj iz cloveske strani.
Kot je rekla Trixi, gospa je prijazna, hvalezna, ampak ne dohaja. Kmetija je zarascena, dovoz je "dzungla", luknje iz stale in hise so povsod,... Fotke zgoraj so kaplja v morje.

Ja, stvar je resna in problem sega še v drugo področje, ne le mačja scena. Sem se takoj ponudila, da pomagam malo po hiši stvari na kup, pa še kam
 Ja, stvar je resna in problem sega še v drugo področje, ne le mačja scena. Sem se takoj ponudila, da pomagam malo po hiši stvari na kup, pa še kam   dat, a ni bila zato, niti malo. Je rekla, da je to njena intima. Tudi Pandici bi pomagali, pa če nas bi bilo 10, bi bilo dela za vse dovolj, za več dni. Meni je bilo včeraj res težko toliko ur zabit s čakanjem in nič pametnega počet, ko mi je čas dragocen in mi ga itak vedno primanjkuje.
  dat, a ni bila zato, niti malo. Je rekla, da je to njena intima. Tudi Pandici bi pomagali, pa če nas bi bilo 10, bi bilo dela za vse dovolj, za več dni. Meni je bilo včeraj res težko toliko ur zabit s čakanjem in nič pametnega počet, ko mi je čas dragocen in mi ga itak vedno primanjkuje. 

Jupi, še črna mamica je ujeta. Pandici jo imata že v avtu; ta ne bo ušla.
 Jupi, še črna mamica je ujeta. Pandici jo imata že v avtu; ta ne bo ušla.  
 Še 2 črno-bela (samček in samička) se menda nahajata v hiši, se ne pustita ujet, spomladansko leglo od mame, ki je sedaj breja. Včeraj tega ni povedala, pa je imela prav napisan seznam muckov.
 Še 2 črno-bela (samček in samička) se menda nahajata v hiši, se ne pustita ujet, spomladansko leglo od mame, ki je sedaj breja. Včeraj tega ni povedala, pa je imela prav napisan seznam muckov.   

Trixi in Pandici.
 Trixi in Pandici.