Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 7:57 pm

Re: Daj si duška

Eh, peljala sterilizirat že sterilizirano muco :( . Oprosti Luna, ampak res nisem vedela. Veterinar je sicer opazil tanko črtico, ampak bi lahko bila tudi od kakšne poškodbe, je moral še od znotraj pogledat. Po moje so muco tukaj pustili kakšni turisti, sicer zihr ne bi bila že sterilizirana. Se tolažim zdej, bolš dvakrat kot nobenkrat, pa upam, da si Luna čimprej opomore.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 7:58 pm

"Mucka, ki ga kupiš, bolj varuješ, saj si ga plačal, odnos je malo drugačen. " :O Koliko plačaš za dojenčka, da ga imaš "bolj rad"??? :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe avg 01, 2014 8:05 pm

Metina :angel: kaj pa moreš, če ne veš. Si hotela samo dobro, sem prepričana, da Luna to ve.

rozika, ne vem. Pri takih cvetkah mi občasno zmanjka besed za odgovore. Ker ne vem, ali se delajo "čudne" (da ne rečem kaj drugega), ali taki pač dejansko so. :fool:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Lj

Odgovor Pe avg 01, 2014 8:14 pm

Kako lahko trdi in kaj misli s tem da plačano stvar bolj varuješ in predvsem je odnos malo drugačen?

Govori, ali naj bi se tako videlo, da ima rada mucke, ampak a jih sploh dojame na tak način, da je to enakovredna žival človeku, da je kot družina in ne neka lastnina.. Sej ne morem razvozlat ali ima te mačke sploh za svoje ali... aja, sej piše na njenem blogu zgoraj:

Mucki so prelepe premične dekoracije

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 01, 2014 8:29 pm

:bad: ta "gospa" je očitno konkretno oplaknjena in ji je po moje čisto utopično kar koli razlagat, ker se je itak odločila, da ne bo razumela.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 8:37 pm

Vsi imamo svoje meje, pri nekaterih je ta pač postavljena zelo nizko. Gospa očitno uživa v pozornosti, da se bo česa naučila pa ni za pričakovat. Skratka, moj nasvet bi bil, da se nehajte ubadat z njo, ker gospa očitno verjame v tisto, da slabe reklame ni.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 8:45 pm

Premične dekoracije?!?!?! :bad: :bad: :bad: :bad:
:dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 01, 2014 8:49 pm

Mene pa zabava tale definicija o premičnih dekoracijah :D Še posebej del, ko se spomnim, da zaradi mojih 4 premičnih dekoracij nepremičnih (rož, recimo) ne morem imet. In vidite, kako praktično je, da imam potem vsaj premične :D :P

Skratka, za take je škoda tvojega časa in energije - kot je rekla že renata.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 9:18 pm

Mater je folk ubrisan :bad: seveda, več kot daš denarja za lastnino, bolj jo znaš ceniti, a ne :dash: :fool:

Punce, najboljš da začnete mačke po jurja prodajat, jih bomo imel še rajš :fool: :crazy: saj to je že skoraj za smejat...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 9:21 pm

Mucki so tista bitja ki poskrbijo da so vse dekoracije ki so vcasih bile nepremicne, postanejo premicne. Letijo teglci roz, magnetki iz hladilnika, okraski iz vrha tv-ja (ja, še vedno uporabljam neploscat tv). Vse kar je lomljivega bilo že zdavnaj ni vec.
Macke so dekoracija samo ce si nagnjen h humanem nosenju "krzna" (obleces crn pulover, se usedes za kako minuto ali dve, priletijo mjav mjav bitja in te seveda prehodijo od glave do pet. Ustanes in voila - instant krznen pulover)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 10:06 pm

sorcerer :lol: :lol: :lol:

Te čist razumem kar se tiče tega nošenja črnih oblek, jst sem imela tudi komplet vso garderobo črno... zdej je pa vseh barv. Pa je nisem nič menjala, samo modne dodatke je dobila zraven :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 01, 2014 11:14 pm

Jp. cez zimo se vcasih pohecam ce me kdo na kosmate cunje opomni da je macke skrbelo da me bo zeblo pa so ustrajali da mi del kozuha posodjo.

:p
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 02, 2014 9:34 am

Sorcerer, tvoje razmišljanje o premičnih nepremičninah je pa :good: ........ :lol:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 02, 2014 10:31 am

"Mucki so prelepe premične dekoracije" .... WTF? :bad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 02, 2014 10:37 am

Mogoče bi pa gospa lahko dobila kakšno inšpekcijo na vrata, ki bi preverila ali ima vzrejno dovoljenje za mačke in ali bo izdan račun za prodane mačke.... hmmmm

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 02, 2014 8:39 pm

Sem jo vprašala koliko plačaš za dojenčka da ga imaš bolj rad, odgovor: Mateja za dojenčka plačuješ verjetno vse življenje, če si le kaj odgovoren do njega, kajne?
Če vas zanima nakup mucka se oglasite še kaj, vse drugo lahko izrazite na različnih forumih.....no toliko da veste, mačke so celo življenje brezplačne...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 02, 2014 9:38 pm

Macke so celo zivljenje brezplacne? Otroci tudi. So zastonj - samo zdravstvo za otroka ki zboli krije drzava, veterinar pa ni krit iz javne blagajne. Pa kvalitetna hrana za muce na drevesih raste? Za otroka ki je hrano ki raste zastonj na drevesih sem že slisala (vrtovi, sadovnjaki), bi pa rada videla kje si moji mackoni zastonj napolnijo zelodcek.
Macki so zastonj? Hmmmm, kaj sem zgresla?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 02, 2014 9:49 pm

no toliko da veste, mačke so celo življenje brezplačne...-tole je moja pripomba ;) ja, tudi jaz ne vem kje sem zgrešla.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 6:14 pm

:girltruce: Klečim pred računalnikom, tipkovnico, v zavoju roke se mi stiskata tritačka Muci in Ludvik, Pihec leži pred ekranom, stol je zaseden z Bachi, Pikcem in Rolfijem, v neposredni bližini počivata Filip - na moji desni in Golobček - na moji levi, Nivea in tritačka Quattro se pa še vedno igrata z žogo-cesto. Sami zlati srčki, ki poleg mnogih drugih vsi čakajo na svojo priložnost, na svoj čim boljši dom in ljubečega posvojitelja. Naj ji bo čim več in čim prej, ker ni in ni konca zavrženim, zapuščenim, neobogljenim, pomoči potrebnim mačjim srčkom. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 03, 2014 9:34 pm

Duško, zakaj moram imej jst take bolezni...? :'( :'( :'(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov