Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 8:45 pm

Re: Daj si duška

:girlsad: A takega bo sedaj lažje pobirat?
Slika
Al mogoče "ni vreden", da bi se z njim bolj dostojno ravnalo, da mora revež tu razpadat? :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po jul 21, 2014 9:04 pm

Pa a je to normalno da za 3 kubike tople vode plačaš 30 evrov!!??? :O Glede na to, da smo že imeli tu stanovanjske debate, kdo ve, a je možno, da v stanovanje ne smeš montirat bojlerja, tudi če si lastnik stanovanja?
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 7:48 am

Larina, ne bi rekla da je to normalno... :O

No, sem se odločila bit pametna in it k zdravniku, rezultat je počitek do konca tedna...Kar sicer samo po sebi ni slabo ampak so pa šli vsi plani v maloro in, če bi vedela da bom doma bi se lahko kaj dogovarjala okrog namestitve...dobr ajde, poglejmo s svetle plati, na srečo imam ful knjig za prebrat doma.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 2:22 pm

Koliko enih odvečnih frustracij....saj ni čudno, da so nekateri živčne razvaline pri 30-ih :P sej bo, sej bo :praising: dihat je treba :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 2:25 pm

Ta teden mimo sekam z modo :D včeraj sem okrog skakala v poletni oblekci, danes pa v svetlih antilop sandalcah :fool: :fool:

Najslajša poletna skrb je, ko te zebe v noge :neprecenljivo: :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 6:37 pm

Cats, a ne moreš na katerem od sosednjih oddelkov vprašat, kaj priporočajo? :D

Larina, meni se tudi ne zdi normalna taka cena :O Glede priklopa bojlerja pa nimam pojma - sem se pa pred časom zanimala za odklop z ogrevanja in izvedela, da bi tudi potem še vedno morala plačevati nek del porabe :S

Enivej, Duško, a lahko na pošti vprašajo za dokument, ko dejansko pridem tja z listkom za priporočeno pošiljko, ne pa ob vseh navadnih pošiljkah??? :dash: (Pri čemer bi bilo super, če bi poštar paketke, ki so dovolj majhni za v nabiralnik, pustil v nabiralniku, tiste, na katerih piše "do not bend", pa bi pustil na pošti, ampak ne bomo prezahtevni, ane?)
In še posebej bi bila vesela, če ljudje ne bi delili moje telefonske kar tako naokrog glih prvemu, ki slučajno pride mimo. Jo imam že več kot 10 let in je ne bi menjala (nazadnje sem namreč menjala telefonsko ravno zaradi tega, ker so jo kar tako delili okrog). :devil:

Iiiiii še eno čisto mičkeno imam ... A me lahko služba še čaka, ko se vrnem z dopusta? Prosim?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 6:59 pm

Leia je napisal/-a:Cats, a ne moreš na katerem od sosednjih oddelkov vprašat, kaj priporočajo? :D

rofl rofl rofl :good:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 7:15 pm

Danes sem dejansko imela pogovor z drugim oddelkom. O vremenu je bilo rečeno "Matr je mraz", v nadaljevanju je sledila dolga in argumentirana debata, če bi ta-in-ta mačka bila primerna za to-in-to osebo.

Kot vidite, stroka je pri nas vedno najbolj pomembna 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 7:28 pm

zelo strokovno in poglobljeno! :lol: :lol: :lol: :good:
lej, mačke so najpomembnejše! :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 22, 2014 8:14 pm

Leia, problem okrog številke več kot razumem, žal :dash:
in držim pesti za tistole ogromno reč, čisto na majčkeno napisano! :angel:

Bom pa, Duško, tokrat čisto zavestno preskočila vse pomembnejše zadeve (že samo) današnjega dne in pojamrala res čisto samo tole malenkost: je*ena koprivnica, KTG, jst ne morem več, grem (po celih treh dneh brez) požret spet dva tableta... :dash: :girlsad: :negative: In NE, ne bom nehala jest vseh 617 zadev, po katerih te fašem! :dash:

Pa še ena skromna želja, Duško, če smem: daj bodi prijazen in me vsaj naslednje tri dni štrafaj zgolj in samo z zgoraj opisano KJG...bom vse potrpela, samo ne še vsega ostalega zraven, vsaj v takih količinah naenkrat ne, lepo lepo prosim.... :angel: Ker imam tudi jaz nekje eno mejo, do kje zmorem, veš! :girlsad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 23, 2014 6:04 am

oaza88 je napisal/-a:Bom pa, Duško, tokrat čisto zavestno preskočila vse pomembnejše zadeve (že samo) današnjega dne in pojamrala res čisto samo tole malenkost: je*ena koprivnica, KTG, jst ne morem več, grem (po celih treh dneh brez) požret spet dva tableta... :dash: :girlsad: :negative: In NE, ne bom nehala jest vseh 617 zadev, po katerih te fašem! :dash:

:girlsad: :kiss:
oaza, si morebiti poskusila s terapijo bioresonance?
Kar nekaj znancev po terapiji ne potrebuje več tablet. :) :good:
Za ostalo pa - stiskamo pesti, tace in tačke, da bo šlo na bolje in se pošlihta asap. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 23, 2014 6:33 am

Mene so na bioresonanci "ozdravili" samo previsokega stanja na bančnem računu... :P Izgleda, da je to ena od tistih stvari, v katere moraš verjeti, če ne, ne primejo.

Oaza, saj vem, da ti to nič ne pomaga, ampak globoko sočustvujem. Alergije so hudič. :S

Leia, zate pa samo držim pesti. Naj bo!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 23, 2014 6:42 am

Coprnica Zofka je napisal/-a:Mene so na bioresonanci "ozdravili" samo previsokega stanja na bančnem računu... :P

Klasika. :negative:
Licenca ne pomeni čisto n-č, če terapevt vidi samo šu-šu. :bad:
Vem pa za dve terapevtki, ki že v štartu povesta (no, vsaj ocenita) kakšna je verjetnost, da lahko pomagata.
Potem se pa sam odločiš, ali si pripravljen poizkusiti, ali pač ne.
Osebno imam dobre izkušnje. Sem šla zaradi vkleščenih živcev na roki in mi je lepo povedala, da lahko omili samo bolečine, drugače mi pa ne more pomagati. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 23, 2014 7:30 am

oaza88, Coprnica Zofka, hvala <3 - ampak sej bomo nekaj zrihtali, v vsakem primeru. Samo bi bilo lustno ze prej vedeti, kako in kaj, ker sem pocasi sita vse te negotovosti. :good:

Tudi jaz sem slisala fajn reci o bioresonanci. Kolega je bil res zadovoljen, je pa rekel, da so se v mili obliki nekatere alergije scasoma zacele vracati.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 23, 2014 7:45 am

Moljiiiii :dash: :bad: :threaten: :threaten: V soboto sem celo kuhinjo spucala več kot generalno, vse sem odnesla ven, pomila vse omarice, vse posode, prešpricala potem še z razredčeno varikino, da bo ja pocrkala golazen...in zdj..zdj sem tri fentala z navdušenim ploskanjem še štirje so se pa ujel na vabo. Res mi ni več jasno kako se jih znebit. :O :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 23, 2014 7:48 am

Si pregledala vse čaje, riž, moko, žita.... ? Včasih pomaga le, da VSE stran zmečeš.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 23, 2014 8:28 am

Sploh ne omenjite moljev. Tud pri nas ploskamo in opazujemo vabo, kjer se lepo kupčajo. Samo da mene tale del s praznjenjem omaric in pregledom vseh živil še čaka ... :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr jul 23, 2014 9:12 am

Dragi Duško .... daj mi pričaraj nazaj tistih 40 stopinj v zraku, ker tole v Tržiču je primerno samo za bundo ...

Poleg tega pa ... naj bo na pregledu pri teti G. danes vse v redu, pa mogoče še malo bolj v redu. Prosim. :angel:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 23, 2014 9:14 am

F**** država zmešana!!!!!! :dash: :dash: :dash:
Pa to ni res, nooooooo! Stricu bodo rubili bajto, kjer živi z invalidnim sinom in jo je sam s svojimi rokami postavil, ker se je davnega nekega leta en kreten zmotil v prepisovanju parcelnih cifer!!!!
Ma je**** mast zblojeno!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 23, 2014 10:12 am

čombetka takoj odvetnika in pritožba! Če imate dokaze o napaki, za katero niste vi krivi nujno pritožba! Če ne pomaga pa v medije. Žal se včas kej za navadnega človeka spremeni sam, če je v medijih.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov