Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 18, 2014 6:07 pm

Re: Daj si duška

Da ne bom smetila le ene teme..
Ponovno klicala higiensko službo, za istega mačka, ki je bil še včeraj napihnjen, danes pa že eksplodiran in poln črvov, ki so se veselo mastili. Res ne vem, čigava naloga bi potem bila odstranjevanje trupel ob glavni cesti in ne, to ni obvoznica. Se je dotični menda nekaj bunil, da čez cesto ne bo hodil, če ni prehoda (no, prehod je, ampak bi moral pa malo dlje hodit po zelenici, ob cesti). Itak, da ni vedno idealnih razmer, precej logično. A je mogoče eksplodirano truplo lažje odstranjevat, al kaj, da niso že predvčerajšnjim še tega naložili? Kako bi bilo pa, če bi bil muc živ in ranjen, a potem bi bil to tudi za koga dober izgovor, da mu ne gre pomagat? :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 18, 2014 6:22 pm

Se odločiš, ustaviš, predlagaš sterilizacijo za muco, ki živi ob cesti. Te pokličejo, da si je zlomila nogo, ravno tisti dan, jih usmeriš k veterinarju, se naročijo za naslednji dan, nato prestavijo za 3 dni, ker ne morejo, jih vmes skušaš kontaktirati, da pomagaš peljat, se ne javijo. Jih na določen dan zopet ni. Kličeš, se ne javi. Se ustaviš, zvoniš, se javi oseba čez zaprta vrata - otrok, nato čakaš, da mogoče pride starš odpret. Nič. Še enkrat pozvoniš, čakaš, nič. Muce pa že vse te dni ni več videti.
Za mladiče, ki jih ni bilo več videti pa trdijo, da so zgroženi, ker so jim jih ukradli na dan, ko je bila veselica. Ja, itak, malomorgen. :S
Takle mamo. :negative: :bad:
Uboge živali, nič krive, nič dolžne. :girlsad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 19, 2014 7:08 pm

A je lahko manj vročeeeeee? :wacko:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 19, 2014 7:28 pm

trixi :praising: , nimam druzga kj pametnga za povedat.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 11:30 am

Duško to pa ni smešno. Med tem ko delam zadnjo plast torte za moj rd, izvem da so imeli v sosednjem bloku glihkar smrt. R.I.P. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 12:59 pm

Uh, sožalje rozika.. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jul 20, 2014 1:26 pm

A lahko mal znorim nad folkom, ki misli, da morajo eni naredit vse brez vprašanj, drugi bi jim pa to "vse" samo nosili na prag??? Grrrr. :ireful: :mad: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 4:15 pm

Re: Vegansko vegetarijanski kotiček

helena je napisal/-a:Cerar je vegetarijanec že dolgo. :)

http://www.zalozba-planet.si/blog/show/blogID=249

Pa homofob tudi, če se prav spomnim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 4:28 pm

A zato ker za spremembe na tem področju želi družbeni konsenz? Če se jaz prav spomnim je on osebno za istospolne poroke in posvojitve otrok takšnih parov. Razen če smo brali različne članke.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 4:57 pm

In kaj točno naj bi bil "družbeni konsenz" pri vprašanju pravic manjšin?

Ni edini, ki opleta z "družbenim konsenzom", to je stalna retorična praksa tistih, ki želijo svoje konzervativne
poglede na enakopravnost ne glede na barvo kože, spolno usmerjenost, versko prepričanje itd. malo lepše zaviti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 5:13 pm

Tole res ne spada v to temo, ampak samo to, da je vegetarijanec, tudi mene še ne prepriča. Tako omlednih stališč kot pri njem pa že dolgo no. O eni sami stvari se ni dokončno izjasnil. Bljek.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 6:16 pm

Nisem njegova fenica ali volilka, mi je pa vseeno všeč, da ne je mesa in da razmislja o vseh živalih kot o živih in čutečih bitjih.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 6:45 pm

Nisem vegetarjanka in razumem da pac ne mores zakonsko predpisat vegetarjanstva in prepovedat prodaje mesa in mesnih izdelkov. Si ne predstavljam dneva ko bi macja hrana postala ilegalna ker vsebuje meso in za njeno pridobitev umirajo zivali.

Sem pa ena tistih ki verjamem v jedenje od glave do repa. Pojest vse, ne stran metati, saj zivali predrago placajo za tiste koscke na krozniku da bi se jih zavrglo. Ravnat z zivalmi bolje tekom zivljenja - pasna reja, dnevna svetloba, kmetje z mozgani, in na koncu poti hitra in cim manj stresna smrt v lokalnih klavnicah v neposrednjih bljizinah kmetij bi bistveno izboljsala stanje.

Pa kolicina mesa ki se ga v sloveniji poje je tudi cist omg prevec. poznam osebke ki pojedo 5x vec mesa od mene. Jst cist vege ne vem ce kdaj bom, ampak razmerje med mesom in zelenjavo se mi je pa ful popravilo zadnja leta.

Nisem volila zanj. Ampak ce res vidi vse zivali kot cutece, potem ne rabi prevladujocega druzbenega konsenza za male spremembe v pravo smer. Prepoved baterijske reje kokosi na primer. Povecat minimalne pogoje za humano oskrbo - vecji boksi, prepoved resetk v prasicereji, privezov v mlekoreji in govedoreji,... Uvest maksimalno razdaljo transporta zivali pred zakolom.
Ce zivali dajo zivljenje za nas, je edino posteno da jih cenimo, ter z njimi ravnamo dostojno tekom zivljenja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 20, 2014 9:53 pm

No, me res zanima, če bo kaj od tega naredil. Res. Res.

Pa ne, da sem proti njemu (no, nisem ga pa niti volila). Samo - tako medel mi deluje. Jasno pa držim pesti, da me pozitivno preseneti! :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 7:16 am

Sorcerer ja, se strinjam...tako ali tako zavržemo ogromno stvari, tudi dele zelenjave npr. iz katere bi naše babice skuhale vsaj jušno osnovo, če ne nič drugega, pri nas to vse leti v smeti.

Drgač pa, če je kdo včeraj popoldan tam proti Gorenjski začutil potres naj se pomiri...bila sem samo jaz, ki je na travniku stopila v luknjo, ki je ni videla in zgrmela po tleh kokr sm bla dolga in široka direkt pred tri Nizozemce, ki so me čisto prestrašeno vprašal, če sem ok jaz sem se pa dostojanstveno (yeah right) pobrala in odšepala dalje. Rezultat je opraskano koleno in komolec ter zatečen gleženj. :fool: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 7:41 am

Bom prijavila pristojnim :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 1:59 pm

Ne vem kam dati tole. Kako naj Pini razložim da pujsi niso pasježerci :O . Se jih boji, čeprav jih je imela ko je bila majhna zelo zelo rada. Je očitno pozabila, da smo jih imeli pet let nazaj tri.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 2:49 pm

Duško, posluši:

Jst imam res, res, ZARES zadosti enih določenih spammerjev tuki na forumu, ki ne delajo drugega kot da pišejo "Oh kolk je srčkan" v teme od muckov ki iščejo dom. Če se ne bo tole kmalu nehalo, bom nalepila screenshote strani z novimi prispevki od zadnjih par mesecev, ko je cela stran, 30-40 novih tem, polna prispevkov iste/ih oseb/e.

Sej je vse lepo in prov, da se včasih malo raztopiš nad mačjimi mladički, sej vsi to delamo. Ampak da v enem letu naštepaš toliko postov kot ljudje, ki so na tem forumu tri, štiri leta, in to PAR TISOČ postov v stilu
je napisal/-a:<3

je napisal/-a:Srčkan! :kiss:

je napisal/-a:Joj, srček :cupidgirl:

Moderatorji so dobronamerno oblikovali forumska pravila na način, da bi se to omejilo, ampak kaj ko pravil itak nihče niti ne bere, kaj šele upošteva...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 7:28 pm

Za tiste, ki še ne veste.....kastracija mačka na vasi je čisto brezvezna, ker prenosa levkoze in aidsa na vasi ni sploh. To je samo v mestih.
Jst bom enkrat od vseh kretenov na telefonih in mailih svoj lastni želodec ven bruhnila, ziher. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 21, 2014 8:12 pm

Na Tedniku zdravnica, ki ima na zaprtem oddelku dve pacientki več kot leto, ena od njiju je celo bila na elektrošokih, zdravnica ki paciente pošilja drugam ali pa jih vrže vn ker pač ne ve kaj z njimi, zdravnica ki pacientom ekstremno nabija slabo vest (ker gnoj od človeka lahko pacientu ob prihodu na oddelek govori da je sam kriv za bolezen itd), zdravnica ki....ok, sem se malo skašljala. Prispevek o nasilju si pa le poglejte. ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov