nevidna bolha
Šviga - Planina2/Kranj

Tole malo kepo je pa našel moj za blokom. Videl je mlado mamico z vozičkom, ki se je sprehajala po poti, za njo pa capljala črna kepa. Seveda je šla v blok, pa ni pozabila dati prijaznega nasmeška izgubljenemu mačjemu mladiču, ker to pa res pomaga.
Še dobro da je šel mimo in mu je situacija bila sumljiva.Moj me je poklical, jest letela, s konzervico tune, iz sedmega štuka, pozabila na sosedske odnose in poteptala sosedovo teraso, kepa se je pa kar nalimala na konzervico.
In smo jo nesli domov. Prvo noč je mogla prespat v kopalnici zaradi naših dveh domačih, 
drug dan pa »halo mami…am…a veš no…sam par dni no…«
in smo se zmenili za karanteno! Spola raje nismo ugotavljali, dokler ni prišlaA od veterinarja. Stara cca. 4 mesece, razglistana, razbolhana, negativna na fiv/felv, ter že sterilizirana. Čaka nas še cepljenje.

Mala ves čas prede in dela zvezdice, še takrat k jo matramo, navita je pa tud tok, da se sploh ne ustavi, samo šviga sem in tja – od tod tudi ime.
Če se slučajno utrudi, se pa najraje uleže čez noge in vklopi masažni motorček.

po karanteni jo pridem pogledat, če bo pri vas 

, od rožmarina pa je odskočila, k da bi jo kdo ustrašil
Obožuje solato, perje od čebule in stročji fižol - prava zelenjavarka!
Prosim držite pesti, da bo čim manj pihanja in da jo ne bosta naučila preveč lumparij 
Oba tazačasna kompanjona ima v malih krempeljčkih. Ampak seveda zna v naslednji sekundi biti pravi angalček.

prava lepotička si Šviga, da veš 

Mi je šele zdaj potegnilo!!!
)!