Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 15, 2014 3:17 pm

Re: Daj si duška

sem zvedla danes, da sem rasist :rolleyes: , no ne samo jaz, ampak tudi moj moz, oh on na kubik, kajpa :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 8:08 am

:O a si nacionalist/ka tudi? :O

:P
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 9:00 am

Hvala nevemkomu za sms obveščanja o porabi - če tega ne bi bilo, bi zdaj nekdo veselo trošil moj denar :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 10:08 am

ukradena kartica? :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 10:32 am

Ne, dejansko ne, le nekdo mi je pajsnil številko in začel štancati račune. Kako se je to zgodilo, nimam pojma.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 10:36 am

o šit :O možno, da je bil kakšen skimming :(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 10:42 am

Ne vem. Ampak počutim se prav posr*

Sama sreča, da sem takoj pogledala mobitel in zadevo ustavila po dveh nakupih in dokaj majhnem znesku. Kolega mi zdaj pravi, da so njemu pred kratkim pobrali vse do limita kartice, 1500 eurov. Je sicer dobil povrnjeno, pa vendar.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 10:48 am

hmmm ... a zato sem vedno brez denarja? ;) (hecam se, sorry ... )
sploh ne vem več, kako si lahko dovolj previden :(

enivej: ravno včeraj sem dobila mejl "od kolegice", naj ji pošljemo en kup denarja, ker ne more domov (blablabla) - seveda goljufija, s tem, da so poslali z njenega mejla, njej pa je ponudnik storitve račun blokiral ...

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr jul 16, 2014 2:05 pm

Pogresam moje tri kosmate bucmancke :( se malo, naslednji teden bomo ze skupaj. Upam, da mi ne zamerijo prevec, ker me ni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 2:10 pm

Alexx je napisal/-a::O a si nacionalist/ka tudi? :O

:P

caki, to ni rekla. Ce bi bla poleg, bi bla ti tudi kaj :P.

Kaj pa bi naredla, ce bi 4-letni froc vrtel bebi-civavo hujse ko plisastega medeka, vlacil za nogico in ga hotel vrect? Oglasila bi se valda. Pol se je pa prisla dret na naju njuna asocialna kajvemkaj,

ces da je pes od tamale!!!! in da lahko ona dela z njim kaj hoce!!!!! Ja valda, smo ji pojasnili, da to ni lih tak, in da je policija res blizu, na sreco, a ker so to ilegalni romi iz Bolgarije, ki zivijo v enem stanu 15 ljudi, vsi ilegalci, je rahlo zadrhtela ob omembi popolililcicijeje, sma pa seveda zato rasista, ki romov ne marama, da tak grdo grozima, itak.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 3:56 pm

Pa kje so še vidli da je pes otrokova lastnina. Pes prvo kot prvo ni lastnina. Nikogaršnja. Lahko smo njegovi skrbniki, njegova družina, njegovi ljudje, ni pa igrača ki jo kupiš in si jo lastiš v pomenu - kaj te pa briga kaj počnem s svojimi "stvarmi".
Drugo kot drugo pa otrok niti vpisan ne more biti kot skrbnik v potni list živali dokler ni star vsaj 15 let. Torej so odgovorni starši. Jst bi jim bučo snela. Me ne čudi da nisi bila tiho.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 8:26 pm

Še dva napada... zdej bi bil pa počasi čas da se to neha, ne Duško..?!?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 8:47 pm

Ej, ampak danes je en narobe dan.... Prvo tista kartica. Pol v službi najdem en velik bug v enem programu, ki mi lahko požre še in še časa, če bi hotela preveriti za nazaj, če vse štima. Pol me dobi naliv med potjo v banko. In drugi, ko hitim domov čakat ljudi, ki potem ne pokličejo in ne pridejo. In na koncu mi poči gurtna od rolete na tavelikem oknu. :fool:

MM, :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 9:03 pm

Cats je napisal/-a:Ej, ampak danes je en narobe dan....

Aja, pa pozabila še tole: v dvigalu mi starejši sosed začne govorit Gospa Nataša to, gospa Nataša ono... Mu rečem, da mi ni ime Nataša, on pa :O Mislil je, da sem Pirc-Musarjeva :smajlič ki ne ve če bi se smejal ali jokal:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 9:07 pm

MM in Cats...obe si zaslužita tole :praising: sej bo boljš :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 16, 2014 9:07 pm

Cats, povej sosedu, da mora nujno k okulistu! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 18, 2014 12:07 pm

Saj ne vem, a tole sodi v Duška ali ne, ampak ...

Saj poznate tale vic?
Koliko policajev je potrebno, da zamenjajo pregorelo žarnico?
Pet, eden stopi na stol in prime žarnico, ostali štirje pa stol dvignejo in ga vrtijo okrog.

No, koliko mehanikov rabite, da zamenjajo eno žarnico na avtu?
Dva plus dva naključna obiskovalca - da se vsi med sabo zmenijo, kateri del maske in kateri vijak gre kam ... Pa da štirje skupaj zgruntajo, da očitno nekaj ni priklopljeno ... Pa ... :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 18, 2014 12:48 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorry, sej vem da tebi verjetno ni bilo smešno....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 18, 2014 2:49 pm

Oh, saj zdaj je že super - pri prejšnjem avtu so imeli samo enega v delavnici, ki je imel dovolj majhno roko, da je uspel menjati ;) Itak se pa vnaprej pripravim na postopek, tako da je tudi meni vsakič bolj smešno ;)
(sploh ko me učijo, kako odpret "haubo" :lol: ker tega punce ne znajo, aveš ;) )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jul 18, 2014 4:23 pm

Šla v bolnico in se potem veliko selila. Po sili razmer sta bili pujsi od marca v varstvu, nazaj sta prišli danes... taki :bad: , pa imam dober želodec kar se tiče morskih prašičkov. Ženska ki ju je čuvala ima srečo, da nikakor ne izvem kje živi (sem že prej klicala policijo pa so naredili točno nič) ker bi jo zaprla na skret pa naj živi v lastnem dreku. :bad: Upam da mi bosta pujsi kdaj odpustili, da sta bili v takem okolju. :girlblush: :'( (beri: tečna mama, ki za pujsi skrbi bolje kot za sebe in jo dolgi nohti ter kepe dlake pri doooolgodlaki pujsi iztirijo)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov