No pa sem nazaj po parih dneh  

No moj teden ni bil nič kaj super.. ti dve lastnici pa sploh nista več tok zabavni kot na začetku  

Moje trpljenje se je začelo pri teti z injekcijami. Baje da so vsaj tam mucki pridni, no jaz sem izjema  

Ordinacijo sem celo pregledal, ubogal nič pa še z rožico sva se od blizu spoznala  

Ampak sem pogumno prenesel to pekoče špikanje in za nagrado dobil super miško ..

No in potem je moj bratec Zuzu zbolel  

nič se ni igral z mano, samo spančkal je pa kašljal.. pa toooooooooook je bil tečen da mi še blizu ni pustil.. Da o lastnicah sploh ne govorim. Ne smem na štedilnik ko je prižgan, ne na mizo ko imajo kosilo, kaj šele da bi uspel pogledat kaj je na krožniku. Da o nočnih igricah ne govorim.. kaj me ne zbudita iz popoldanskega spanca ob 19ih da potem spim vsaj do 4ih .. pa uvedle sta pravila in šolanje in kar je najhuj .. čudežna vratca kjer je ogromnoooooooo hrane se odprejo samo še 3x na dan .. ne, nič več ni zabavno bit tuki, res ne  

In NE jaz nič ne nagajam, sem oh in sploh priden muc in si res ne zaslužim takega mučenja  
 Danes sta me iskali kar neki časa, mislim .. saj nisem jaz kriv da nista pogledali na vrh vrat  

Aja pa shujševalno bom baje tudi mel ker mam 1,6 kg