nevidna bolha
Kraj: Ljubljana
Re: Suki in Pupa na svojem

Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
nevidna bolha

udomačen tiger
srčki lepi

zvesti pes
nevidna bolha
gipsy je napisal/-a::O počesat?Zdaj si pa pečena, ti gre tako dobro, da ti bomo kdaj na začasno uturili še kakšno podobno modelko.
![]()
jooj gipsy da bi bilo pa kaj takega mogoče bi pa ti osebno morala imeti ekstenzivne pogovore z mojimi starši

udomačen tiger
Tole vse skupaj (česanje, pa skupno ajajnje Suki in Pupe) je pa popolno. 
udomačen tiger
Kraj: Kranj - Tržič
(danes je pač tak čustven dan
). 
nevidna bolha
zaenkrat je to možno samo, če Pupa počiva. In vsakič, ko za malenkost privzdignem roko, da bi jo ponovno pobožala trzne kot, da se boji da jo bom udarila
tako, da je zdaj božanje bolj statično in se ji bolj dopade. Vedno pa se je dotaknem takrat, ko mi sama pusti in nikoli če vidim, da ji ni do tega ker sem 100% da bi s tem naredila več škode kot koristi. Potrpežljivost je lepa čednost.. a kako že pravijo
Sedaj se je že navadila, da dobiva pribolške iz moje roke in jo je danes, ko sem sedela na tleh, prišla prav nežno ovohavat. Mislim, da je prišla preverit, če se slučajno v njej skriva kaj slastnega
tako, da moje roke ji niso več tak bavbav in tudi moja bližina je ne moti več toliko. Danes, ko smo se vse 3 igrale je Pupa kar nekajkrat prišla čisto do mene in se me tudi dotaknila
. Ko pa smo že pri igri naj omenim, da se tudi tukaj vidi napredek. Sedaj se igra bolj aktivno. Na začetku je večinoma gledala igračo in se je mogoče dotaknila zdaj pa jo že veselo lovi. No pa da ne bom samo o Pupi... naša Sukica je postale že prava mačja dama (beri lepo smo jo poredili
) . Drugače pa se je njeno vedenje odkar imamo Pupo nekoliko spremenilo. Po eni strani je bolj živahna po drugi pa bolj umirjena. Definitivno pa ji mačja družba prija (tako, da vsi ki se odločate med posvojitvijo ene ali dveh muc vam definitivno priporočam, da posvojite dve. Vendar pa pri tem vsekakor upoštevajte nasvet skrbnice, ki vam bo znala najbolje svetovati katere gredo skupaj in se boste tako izognili morebitnim nevšečnostim
).

udomačen tiger
Pa še

udomačen tiger
iiiiiii

zvesti pes
nevidna bolha
No pripravi se... Pupa se je začela zavzeto pogovarjat sploh takrat, ko imam v rokah posodico s hrano. Najprej se je začelo potiho in sem mislala, da se Suki oglaša. Zdaj ima pa že prave arije
Tudi z božanjem se premikamo naprej. Danes sem jo prvič lahko božala z golo roko brez da bi trznila ali me nezaupljivo pogledala!
Mislim, da je v božanju celo začela uživati - nekaj dni nazaj sem jo pobožala, ko je ležala in je trznila ter se usedla, ampak sem jo božala še naprej in se je madame prav začela nastavljati roki s hrbtom! Sicer sramežljivo, ampak še vseeno
Sem tako srečna in ponosna nanjo za vsak njen napredek, da ne morem opisati z besedami! Poleg tega, da je Pupa neizmerno radovedna muca in na koncu njena radovednost skoraj vedno premaga njeno prestrašenost veliko vlogo pri njenem "socializiranju" igra Suki. Ona je tista "ta glavna" in jo Pupa v veliko stvareh posnema. Nekaj dni nazaj smo Pupo prvič spustili v spodnje nadstropje (prej si tega nismo upali, ker nas je bilo strah da se bo kam zavlekla in je potem ne bomo dobili ven
), čeprav jo je zelo močno zanimalo kako je v spodnjem nadstropju se je zelo obotavljala. Ko pa je videla kako mirno je Suki odkorakala po stopnicah navzdol ji je s previdnim korakom hitro sledila in ko jo je zgubila izpred oči in jo je zopet našla je stekla proti njej in ji hitro dala en buc
. Prav očitno se je videla sprememba, ko je bila sama jo ej bilo strah, ko pa je zagledala Suki se je pa popolnoma sprostila in začela raziskovat. Zdaj je tudi v spodnjih prostorih mnogo bolj samozavestna in se ne skriva več pod mizo. Srečanje z Brinom pa je potekalo še bolše kot pri Suki! Pupa se ni niti nasršila, ampak je samo opazovala kaj je to čudo, Brin pa ves srečen mahal z repom
Eno hitro javljanje, fotke bodo pa naslednjič

udomačen tiger
bravo, Pupa
in bravo Njena
zvesti pes

udomačen tiger

udomačen tiger
Ma sem z veseljem banana, samo da se Pupi tako dobro počuti pri vas. 
nevidna bolha
. Ampak nad svojo Pupico ne bom nikoli in nikdar obupala! Predvsem zaradi tega ne, ker vidim kako ji (zaenkrat še bolj prikrito in potiho) paše, ko jo počohljam za ušeski. Imamo jo radi tako kot je in smo sprejeli njen tempo prilagajanja, čeprav je včasih težko, ker bi jo najraje stistnil k sebi in pocrkljal
. Na srečo je Suki toliko bolj crkljiva in je veliko lažje čakati
. No sedaj pa že kar nekaj časa nazaj obljubljen fotomaterial
:
:

: 

:

:

udomačen tiger
Recimo enkrat jo lahko brez problema pobožaš medtem, ko nekje sedi ali se sprehaja naokoli. Spet drugič pa zbeži samo da ji pokažeš roko
, tole kar gledam na slikcah je odlično, prekrasno. Je pa res, da je maca takšna mehka mična gospodična, da bi jo človek rad mečkal še in še, pa... V življenju pač ne moremo imeti vsega, kar bi radi, seveda pa je prav, da se trudimo, da bi dobili čim več tega. 
nevidna bolha
udomačen tiger

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov