udomačen tiger
Re: Hana (in Nikolas)
Hana je imela danes fotošuting. Edina zadrega je bila, da fotošuting ni imel Hane
Zviznila je v najtemnejši in najbolj oddaljen kotiček flata in po moje molila k vsem svetnikom, da bi pozabili nanjo.....
Ko je fotošuting odšel, je počakala še 9,5 minutk, če bi slučajno prej omenjeni kaj pozabil in se vrnil - potem pa je prikorakala med nas cela ponosna in s strašno zmagoslavnim izrazom na faci
Bučmanka pr`tegnjena...
P.s.:
izraz "fotošuting" se nanaša na osebo ženskega spola. Pa da ne bo zdaj tule kakšnih čudnih komentarjev, glede na današnje zapise v nekaj sosednjih temah!

) so mi res skoraj videli pod rep, ker so mi hlače počile ob pregibu

.... Tko da lej - si bova morali pomagat kar s tem, kar imam in kar znam, pa četudi bo bolj amatersko. Bo pa zato toliko bolj z ljubeznijo
!"
Omenila je metuljčka v živi barvi, ki bo popestril moj bleščeč črno-snežnobel kožušček. Aha, sem si rekla - super, metuljčekje dnevna vešča - jaaaa,meeelaaaaa - cool
Ampak sem videla v njenih očeh tisto otroško veselje - pa sem si rekla - OK, naj ji bo, tejle moji prismojeni
Tazačasni, bom pa potrpela tole nadlegovanje s fotičem, malo bom zapozirala, pa bo cela vesela - naj ji bo, saj vem, da me ima rada in da mi samo dobro hoče. Pa sem zapozirala:

kakšna lepotička!