Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 6:32 am

Re: Daj si duška

jernejch je napisal/-a::O Tudi jaz predopustila tole grozo pri Heleninem dragem ... Da bo le vse OK, želim iz srca! Pozdrave Maretu in na čim hitrejše okrevanje! Helena & family :praising:

Hvala, hvala vsem za vse lepe želje, ker ima od včeraj dovoljenje za tablico v bolniški postelji, jih verjetno tudi sam bere <3
Po posegu se bistveno bolje počuti, je lahko včeraj nekaj malega sedel in celo stal, brez da se opira ne prizadeto nogo. So mu sedaj postavili dokončno diagnozo in sicer disekcija aorte tipa B. Glede na to, kar berem o tipu A in se v bistvu začne v isti točki kot B in je kot razumem čisti slučaj kam se poškodba obrne, lahko rečem, da smo on in cela družina eni srečkoti. Ker če bi bila tista prva, bi imel le 10% možnosti za preživetje.
Komaj čakamo da pride domov, okreval pa bo na morski obali, tega si želi.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 7:11 am

No, take novice je pa lepo prebrat. :) Le tako naprej! :)

Duško, konec junija smo...meni pa kaže zunaj 12 stopinj. :O Saj vem, da to ni zares za pritoževat ampak moje paradajze zebe. :P

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 26, 2014 7:33 am

Mačja mama je napisal/-a:Ker ko enkrat fašeš steklino je to to, konec, ni zdravila.

Res? Zakaj pa potem sploh cepijo po ugrizu?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 8:31 am

verjetno zato ker je inkubacijska doba relativno dolga (od enga do dveh mesecev).
Sicer pa je res steklina smrtna v večini primerov, so pa seveda tudi tisti, ki preživijo, vendar je okrevanje menda dolgotrajno (enkrat gledala en dokumentarc na to temo - scary).

dajem si duška:
***** piiipp ***** piip***** hormoni pred menstro *****piiip***** :dash:

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Šempeter

Odgovor Če jun 26, 2014 8:55 am

MOja zgodba: pred leti meje močno ugriznila moja mačka, ki se ni hotela nikakor razčesati,jaz pa sem jo morala, ker je bila tisto poletje res grozno "scufana". Roka mi je pordečela in otekla skoraj do ramena. Antibiotiki, injekcija proti tetanusu, mačka pa 3x na veterino, v razmaku vsakič, se mi zdi 10 dni. In je bila moja mačka, zdrava, samo razp*zdjena do amena. Čim zdravnik vpiše ugriz živali, gre prijava naprej...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 9:36 am

Katastrofa. Mi je zdaj praktično žal da sem povedala da je bil ugriz. Ampak je takale rane rahlo teško zakamuflirat kot karkoli drugega.
Mačka je ujeta, in bi se jo dalo v karanteno utaknit za 10 dni oziroma kakokoli, ampak kdo bikril veterinarske stroške pregledov.
Za samo karanteno bi jo tudi jst speljala doma če bi bilo treba, ker muca zdaj ko jo upokojenke ne bingljajo za zadnjo nogo dejansko prijazna.
Ful cvikam da če povem da je muca pač ujeta da bi hoteli odredit evtanazijo, kar pa meni niti pribljižno ni po godu da bi boga prostoživeča maca pokasirala tako grozno kazen za mojo neumnost ker ne znam parih upokojenk pošlihtat. Res ni bla ona kriva nič. Bi jst tudi popizdila če bi me tujec za nogo zgrabil in bingljal.
Bi blo mogoče bolje zinit da je pobegnila? V tem primeru ne morejo ravno entanazije odredit, jst dobim tistih par cepiv in je problem rešen?
Ali je šansa da bi za prostoživečko evtanazijo zahtevali pač zanemarljiva?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 9:48 am

A ti ni ušla ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 10:56 am

Helena :) sam res se zelo hitro vrata nekje pozabijo zapret al pa okno. Zunanja mačka pa res hitr pobegne, če ni vajena ljudi ... ;)

Jst ko sem bila mlajša me je ugriznil en kuža, ker smo se lovili otroci mimo njega, on bi se pa rad igral z nami - pa me je mal čopnil. Itak sem morala zdravniku, ker se je mal grdo nardil (ovčar me je čopnil pod pazduho). Zdravniku sem se lepo elegantno izgovorila, da ne vem čigav je pes ... (hja sem že takrat vedla, da se ne bi dobr končal za psa). Dobila 5 inekcij (prvi dan 2x, naslednja dva dni po eno) proti steklini. Preživela, pa še zezala sem se lahk, da nisem več nevarna. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 11:11 am

Itak da je ušla, kdo bi pa reskiral, da ga divja mačka še enkrat ugrizne, alooo? :O
8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 26, 2014 2:24 pm

Maca je na stetilizaciji za namen teme, pobegnila pa za namen zdravniske stroke. Dobila proti steklini, ampak bom vsaj imuna zdaj. :p

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 28, 2014 6:18 pm

Tako veliko ljudi je še s predsodki, če ima muc npr. le eno oko, mu manjka tačka, mu manjka rep, je gluh.., da sem prav žalostna. Da o tem, kako je nekdo, ki je že odrasel "premajhen" in ima "krive noge" sploh ne komentiram. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 28, 2014 9:09 pm

Sam so res ljudje bedni. Za karakter muca jih ne briga. Sam izgled je vazen. Bi raje lepega "morilca" kot pa najvecjega crkljivca na svetu ki ne zgleda lep v njihovih oceh.
A bi otroku tudi rekli da ne more bit njihov ker je "grd"? Ker ma kriv nos pa mozolje, pa dolgocasno barvo las?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 30, 2014 8:55 pm

še enkrat nej mi desc reče en dan pred odhodom, ma dej pomir se, bomo že :aggressive: . dons dopoldne pa cele drame pa miljaužent pozabljenih stvari doma :wacked:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 30, 2014 8:59 pm

Knedl upam da ni kej grozno pomembnega doma ostalo. Pri nama je par let nazaj njegova vozniska ostala doma, pa 1x mu je ratalo pozabit kopalke na izletu na morje.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jun 30, 2014 9:02 pm

Mah, to so malenkosti... Kaj pa ko sem jaz uspela smuči pozabit za na smučarski izlet? Ha? :girlblush: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 30, 2014 9:06 pm

Tale pa je rekorderska combetka. Še ok da so sposojo smuci izzumli. :p
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jun 30, 2014 9:17 pm

Jp, tega se pa ne da premagat. :)
To je bilo pred 18-imi leti in takrat (mislim da) ni bilo izposoje oz. si niti nisem mogla privoščit.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 30, 2014 9:24 pm

Uuuupppssss! To je pa mogel bit dopust ki se je vlekel.
Vsaj zapomnila si ga bos za vedno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 30, 2014 10:00 pm

Heh, meni so pa prejšnji teden na enodnevnem izletu na morje popustile vse elastike na kopalkah :lol: Na srečo je bila plaža dovolj neobljudena, da so tiste plapolajoče gate kazile samo mojo samozavest :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To jul 01, 2014 11:09 am

Pogrešam Puhija :'(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov