Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 11:52 am

Re: Daj si duška

Včasih sem kar vesela, da sem v najemniškem stanovanju, ker če bi imela nepremičnino v lasti bi imela že milijon mačk :lol: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 12:03 pm

Leia - pojma nimam, kdo in zakaj je streljal. Ne bi se čudila, če kar kakšen otrok. So pa to tisti sosedi v tanovi hiši zraven oz. na drugi strani ulice, ki so s svojo preselitvijo sem poskrbeli (in dnevno delajo na tem), da naša soseska ni več taka, kot je bila - mirna, tiha.....tko no, penzjonistična kao! rofl

Pa če je lih dan za duškanje....pa dejmo no še mal. Vezano tudi na allin post.
Včeraj sem se po klicu ene tipične mamce strašno zamislila.....kaj bo z vsemi njenimi šesamanevekolikimi mačkami, ko je ne bo več? Mačke so sicer vse poštimane, gospa je pa dokaj tipična mamca: hrani vsepovsod, vse, kar je le možno, znosi k sebi, bohnedaj kakšnega po poštimanju nazaj na lokacijo spustit, nazadnje enkrat sem se kar se da vljudno, a s precej ostrine v glasu, že celo drla nanjo (kar ni tako hudo, kot se bere - je namreč tudi precej gluha oz. reees slabo sliši), pa bohnedaj kakšno prostoživečko poštimat na občino, ker to pa ne in NE... Precej spooky scena, tole z njo, res težavna oseba, me kar v želodcu zvije, ko vidim, da me ona kliče in večinoma ne dvignem , ampak pokličem nazaj kasneje, večinoma naslednji dan, po tem, ko dam skoz psihične predpriprave.... :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To jun 17, 2014 12:14 pm

A je ta mamca iz Drulovke? *justaskin*
Aja, drugač pa vem, da je isto sranje povsod v službah, samo na drugačn način je zapakirano. SE tolažim s tem, da imam kmalu tri tedne dopusta, pa malo me tolaži dejstvo, da imam redno plačo, tok tok. Saj bo boljše, samo ne vem kdaj. Če ne z leti, pa s tableti, pravjo :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 12:40 pm

oaza88, nekak moram priznat, da sem imela točno to hišo v mislih ;)
jagodka85, ne vem, katero ima oaza88 v mislih, ampak jih ni prav malo ... dobro, nekatere so manj komplicirane kot druge, ampak obeti pa niso prav sanjski ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 18, 2014 4:36 pm

Sicer razumem, da se kdaj zgodi, da je treba it lulat v naravi, ampak niti malo pa nisem navdušena, da se otroke (fantke, seveda; množina ni naključna) uči, da se lula na (točno določeno) drevo ob glavni cesti ... :S (Pa lulanje ob svetilko na plaži, da potem vse teče po celi plaži do vode, ali pa lulanje med predstavo v grmovje zraven prizorišča, da ja ne bi česa zamudili :S )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 18, 2014 9:26 pm

razočarana nad dvonožniki ki se kličejo ljudje. vedno znova. da o naših higienikih spet ne zgublam besed. po enem tednu je treupelce še vedno ob cesti. jutr grem pa do konca s tem, mi je ata sicer zagotavljal dons zjutri da sem nardila revolucijo že, očitno ne zadostno matr jim...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 18, 2014 10:07 pm

tudi jaz razočarana nad dvonožniki....mater jim :threaten: tole človeštvo gre počasi v maloro :devil:

Za piko na I je pa ginekologinja moji noseči prijateljici prepovedala stike z mano, ker imam 2 (trenutno 4) mačke doma :O :fool: :dash: strokoven kader, ni kej :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 12:15 am

Matr a so res še tok zabiti ginekologi na svet? Me zanima kaj bi ta ista ginekologinja svetovala nosecki ki ma macke? Muce stran? Noro.
Pa po njihovem bi mogle vse veterinarke pa veterinarske tehnice narediti kaj? Pustit sluzbo?
Za popizdit. Še mene pogreje, pa sploh ne poznam punce ki ji je blo to svetovano.
Ce bi blo meni bi tehtno razmislila o menjavi zdravnika.
Grrrr, pa sozalje. Si ne predstavljam bit v tvoji kozi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 6:08 am

Neskončno žalostna in utrujena od vsega skupaj, ker ni in ni konca.... :girlsad: Pa tako malo bi bilo treba!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 6:35 am

oaza :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 7:40 am

Mnja, ti krasni ljubitelji živali, ki so "rešili življenje" mačka, ki so ga dobili "for free", necepljenega, nepoštimanega... malo briketkov pa vodice, pa tojeto. Aja, pa mačka je potem itak zbil avto, žal. Ampak oni so ga rešili. In so veliki ljubitelji živali. In 50 EUR je pa ja takoooo strahotno veliko denarja, ma ne morš to za mačka dat, no!

Pa nikar ne mislit, da se ne zavedam, da gre nekaterim ljudem slabo, sploh v teh časih. Ampak odkar je bil tisti primer gospoda, ki RES skromno živi, pa je nabiral gobe in jih prodajal, da je lahko dal sterilizirati svoje mačke, nimam prav nobenega razumevanja za frajlice z geliranimi nohti, tetovažami in iPhoni, ki se pritožujejo, kako strahotno draga je sterilizacija. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 7:50 am

Tale fufla, ki je takele opletala zagotovo ne živi slabo, ampak ima živa bitja, ki niso človek, oz. niso ona ali njeni otroci recimo, za objekt. Kupila si je čevlje za 50 eur, ker je prišparala na mačku, ziher. In teli slabi časi so izgovor za marsikaj. :fool: Pa imajo ljudje mobitele, internet, avto, večina dopust, pa špeh nam čez pas visi. Veliki večini Nič ne manjka, razen srca in pameti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 9:14 am

Coprnica Zofka je napisal/-a:Mnja, ti krasni ljubitelji živali, ki so "rešili življenje" mačka, ki so ga dobili "for free", necepljenega, nepoštimanega... malo briketkov pa vodice, pa tojeto. Aja, pa mačka je potem itak zbil avto, žal......

ne žal - ampak na njegovo in vsesplošno srečo, bom rekla, čeprav se verjetno marsikomu grozno sliši, ampak verjamem, da je tu večina takih, ki bo znala razumet, kaj sem hotela povedat. Upam samo, da je bilo konec, čisto zares konec, v trenutku.

Mene občutek nemoči sploh noče zapustit... :girlsad: Vse veselje nad vsako ujeto in poštimano prostoživečko in nad vsakim poštimanim začasnikom posebej je uničeno ob branju takih in podobnih zapisov in spoznavanju takih in drugačnih zgodb, ves čas in trud, vložen v to, da bi bilo bolje, je izničen - poskrbiš v nekem trenutku za 5 njih, pa greš na Bolho in vidiš 50 njih (potem pa nehaš gledat, ker preveč boli),.... :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če jun 19, 2014 10:09 am

Prisežem, da se ne morem zadržat ... ne morem! :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 10:25 am

smo jo blokirali, dovolj je bilo tega sranja, mene kar fizično boli brat takele.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 5:07 pm

:girlsad: Res je bila za kozlat, primitivna, pa še ponižujoča. Kaj sploh dela na našem FBju, ko pa tako zelo drugače razmišlja in se ne misli ničesar pametnega več naučit. :bad: Naj se jim vse vrne, pomnoženo! :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 5:31 pm

Za kateri primitivni osebek se gre tokrat? "Resiteljico" ta malega z zdrobljeno medenico? Al kako drugo.cvetko?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 6:11 pm

Ok nimam tolk izkušenj s tem kako postopat v teh situacijah. Vem da je kaznivo sicer.

Nek tip, ki ga ne poznam, slučajno se je v FB feedu pojavilo, ima javni FB profil na katerem piše, če kdo hoče mačke - mladiče, jih odda, če ne gredo jutri "stran". Vsi vemo kaj misli.

:S :S :S

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 6:15 pm

Aja, stari so en dan, kakor mi je uspelo razbrat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 19, 2014 6:22 pm

Sva se slišali. Tega ne bi ravno pisala takole javno (odgovora na all-ino vprašanje namreč).
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov