Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jun 14, 2014 7:20 am

Re: Daj si duška

Tudi mi samo še kakšnega oddamo in se vam pridružimo na Kajmanskih 8) :martini: :sunny:

Jaz ne smem nikol NIKOL bit na telefonih, res ne. Ker se zna zgodit, da bomo res ME potem kakšno tožbo fasale :bye:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 7:24 am

jernejch je napisal/-a:Tudi mi samo še kakšnega oddamo in se vam pridružimo na Kajmanskih 8) :martini: :sunny:

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yahoo: :yahoo: :shipwrecked:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 8:08 am

Na Kajmanskih imamo mi samo bančne račune. SlikaDopustujemo pa incognito čist drugje (včasih-nam-rata-it-v-Umag-za-par-dni press). :shipwrecked: :sunny:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jun 14, 2014 8:26 am

Kakšne gangsterske metode! :O

:lol: :lol:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 9:00 am

ja, užaljen ego je hudič... pokaže pravo podobo človeka. Meni so občasno že prav na nek način simpatični a kako naj se izrazim tile cepetajoči, budalastoče bruhajoči osebki, ki ne dobijo tistega, kar so si zamislili. Ne vem, kaj si mislijo sami o sebi, če kdaj preberejo svoje pisanje čez nekaj časa, ko se ego pomiri.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 9:21 am

Ja, vem, sem prebrala njen stavek pri točno eni mucki, ki bi pasala k njim, ker imajo tudi lepega zajčka. Pa potem nisem več našla, da bi prilepila zraven.
Vrhunski so takile, res. :fool: :dash:
Itak nimajo pojma o vseh stroških, delu in vseh skrbeh, ki jih imamo z vsemi takimi mucki, ne glede na starost, barvo, dolžino dlake, saj nesebično pomagamo vsem, ki so pomoči potrebni. In si celo upajo pametovat, pisat laži in javno blatit MH. :threaten:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 9:27 am

:) Pravkar sva z Gipsy iz terena, akcija še poteka. Trenutno ujeta ena zeloo uboga mucka, mamica tistih dveh, ki sta imela kugo. Okrog glave/po vratu ji manjka ogromno dlake, pa po ušesu.. Res v slabem stanju. Vsa suha se je sprehajala okrog blokov in okoliških hiš in iskala, če bo kaj za pojest. Sedaj čaka na veterini.
Na terenu sta vsaj še 2 mala mucka, ki imata tako zapacane očke in nos, da še hrane ne vidita, ne vohata. Prišla sem na en meter, pa je seveda ušel pod avto, v grmovje, polno možnosti za uit. Tudi sedela sta meter od živolovke, pa ni nihče šel not pogledat. :S
Živolovka je sedaj zopet nastavljena, pod nadzorom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 12:54 pm

Polna prekleta stran brezdomnih malih muckov v različnih zdravstvenih stanjih, in potem "sploh niso pri pravi" ljudje, ki avši trapasti zarukani pravijo, da producirati nove pa mogoče ni najbolj pametno?? In trapasta zarukana avša bo seveda producirala še nove, in je sploh ni sram tega javno povedati. :dash: :dash:

Ma, res me zanima, kaj imajo taki ljudje v glavi. Poleg slame, seveda. No, ali pa ne... po moje bi me preveč v grozo spravilo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 3:27 pm

Pogrešam te, mami :girlsad: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 7:42 pm

Pri nas je prostorska stiska velika, še večja pa naša osebna tista, ko ne moremo pomagati v nujnih primerih, če želimo ohraniti za te, ki so že pri nas, kvalitetne in varne pogoje.

LEPO PROSIMO, če kdo razmišlja o odgovorni posvojitvi katerega od naših varovancev, naj to naredi čim prej. Vsako prazno mesto v zavetišču ali pri stalnih začasnih skrbnikih, pomeni eno rešeno življenje več.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 16, 2014 5:57 pm

Evo, pa imam uraden naziv mačje norice v kraju, na katero se obrne vsak ki ma probleme z mucami.
No ja - vsaj nekoga imajo, kljub temu da sem daleč od idealnega naslova. Nimam magične palčke za reševanje vsega.
Tu blizu živi starejša gospa ki ima muce. Sama stara krepko čez 80, ima sama 4 muce, h njej pa se hodi hranit še par k/s muc.
Do sedaj to ni bil problem, prejšnji teden pa ji je "izginil" en prostoživeček. Menda lep samec ki je redno hodil 2x dnevno k njej jest, in je zdaj nastopila paranoja da so ji ga sosedje ubili. Trupelca ni videt, sledi nobene, realno gledano bi ga lahko ubila kuna ali lisica (ful blizu je gozd) ali pa avto (hiša je 15 metrov od ceste), ampak nekako je ta gospa na vse svete prepričana da so ji ga zastrupili (ne rečem da ni res, prepričan pa brez trupla ne moreš biti, in tole je res prvi primer manjkajočega mačka precej daleč naokoli).
Zdaj pa jo skrbi za ostale - kar je razumljivo - ampak želi da ostale "odpeljem", "vzamem s sabo",... Da bodo odvzeti iz okolja ki je sedaj kar naenkrat prenevarno zanje (kljub temu da so prostoživečke tam že leta in leta).
Kako sploh odreagirat v tem primeru? Razložit da prostora ob 200+ mucah mačja hiša nima razen za nujne primere? Da prostoživečke včasih pač "noč vzame" kljub temu da so v istem okolju že leta? Da pač če je sum utemeljen, lahko stopimo v kontakt z policijo, vendar na ugibanje ne bo šlo?
Rada bi ji pomagala, ampak kako?
Kakšne ideje?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 8:49 am

Duško, že je*ena dva meseca se ukvarjam z eno in isto zadevo, pri kateri se vsakih par dni nekdo (vsakič kdo drug, kakopak) naprdne, da bi pa nekaj malega (in tu ne govorimo niti o kozmetičnih popravkih, ampak so zadeve res res minorne :dash: :dash: :dash: ) popravil (in to po tem, ko je bilo vse že petkrat do potankosti usklajeno z vsemi uradnimi navodili). :mad: :ireful: :mad:
Ne vem, a je tako težko že v štartu narediti OK navodila, ki bi vključevala vse to sranje??? :dash: :dash: :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 9:10 am

Nda.

Delaš kot zver na velikem projektu in oddaš zajetno gradivo, do zadnje pike in vejice usklajeno z navodili, ki so ti jih dali nadrejeni. Pol greš na dopust in, ko se vrneš, ugotoviš, da je recenzija sesula ravno tvoj del, ki so ga potem kolegi reševali, kakor so vedeli in znali - zato, ker so originalne zahteve projekta (ki niso prišle do tebe, imeli so jih pa tvoji nadrejeni) bile BISTVENO drugačne od navodil, ki so jih tebi dali.

Pol pa gledaš svoje ime pod tistim skrpucalom in se sprašuješ ene par stvari. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 9:20 am

Kaj naj si pa mislim o temle?! :O
Neko poletno nedeljo slabi 2 leti nazaj, ko sem dopoldan likala na terasi, ki je na senčni strani in zraven poslušala radio, me je kar naenkrat prestrašil zvok, za katerega bi prisegla, da je bil strel iz zračne puške nekje čisto čisto blizu. Ta zvok poznam, ker sem kot otrok precej streljala (izključno v tarčo, se razume). Tadomači so me seveda čisto potihem in diskretno razglasili pa spohano :fool: , še posebej, ker nisem našla metka. Pred kratkim, ko sem delala na terasi generalko vseh generalk, sem ga pa našla. Direkt metek iz zračne puške, brez vsakega dvoma. Res mi je žal, da ga nisem našla takrat, ker je sosedje ne bi odnesli brez intervencije policije, prav res, da ne.
Điiiizs... :O :dash:

P.s.:
Cats bo sigurno mislila napisat, da se sosedje očitno niso strinjali z mojim glasbenim izborom! rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 9:21 am

Dve leti si nucala, preden si teraso spucala. ccccccc :S :P
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To jun 17, 2014 9:28 am

Še danes in jutri, še danes in jutri, še danes in jutri in potem sem jih do ponedeljka rešena. Prosim, jagodka, zdrži, zdržiiiiiii.

Res se mi bo odpel en dan, da bo veselo tle v tej zarukani službi. A kdo zamenja z mano? Mislim, službo za službo, ker v službo bi pač rada hodila. Sam hudiča, prsežem da se mi ne da več ubadat s takimi oslarijami, pa občutek mam, da smo v jaslih al pa v Begnah al pa na Polu, v Idriji .... pač v neki psiho ustanovi, kjer se ne znajo zment ama nič spljoh! A lahko, a lahko, a lahko je tega že koooooonc???? Važn, da se tresem od vsega stresa še par ur po tistem, ko sm že doma v družbi mojih mačk. Očitno so srečni, ko grenijo lajf vsem po vrsti, men pa že šest let.

In zarad tega pol tud zarukanga plusa ni, ker se sam sekiram in se ne znam več sprostit. Pa počutm se nikakvo ... pa ah ja .. ne bomo jamral, grem rajš delat.

Še mal pa mam taglavn dopust, še mal.

:dash: :dash: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 9:33 am

renata je napisal/-a:Dve leti si nucala, preden si teraso spucala. ccccccc :S :P

Točno sem vedela, v kaj se bo kdo zataknil :truce: , zato sem še posebej povdarila - generalko vseh generalk. Ker redno čiščenje je pač bolj brzinsko, spucat klopce pa mize, na brzino posesat ali pomest pa pomit pa čavo. Takrat sem se pa reeeeees posvetila pucanju, totalno not padla, metek sem našla v ozki odprtini med tramom nadstreška in steno, v kepci prahu, smetk, treh mrtvih muh in dlak sosedovega Miškota.
Mene je kar zrukalo, res.... :O

jagodka85 :praising:
Mislim, da je marsikje podobno stanje (s*anje), slaba komunikacija/pomanjkanje nje se mi pa sploh zdi ena od rak ran tega sveta.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 10:39 am

Cats :praising:
Sem ugotovila, da so pri meni zdaj še nekaj popravljali v wordu (brez sledenja sprememb, kakopak :dash: ) in lahko še enkrat začnem :dash:

oaza88, pa kako se je to sploh lahko zgodilo :O mislim, a je možno, da je pač nekdo res res slabo ciljal neko tarčo (kot bi to jaz počela, recimo ;) )?

jagodka85 :praising: menjaš za mojo službo? super se razumemo, ampak žal pridejo tudi časi, ko komaj spraskamo dovolj denarja za plače :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 10:45 am

Ako imaš opciju Compare versions, pomaga ;)

Edit: tole je bilo napisano v jugoslovenščini :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 17, 2014 10:53 am

Saj vem, ja, ampak že samo odpiranje presnetega dokumenta mi povzroča mini živčne zlome :bad: Pa, lej, fer je, da označiš, kaj si sral noter, če je pač ... serješ ;)
(hihi, s tole jugoslovenščino bi se pa tule pri nas resno stopila z okoljem ;) )
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov