lepi GREGI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr jun 04, 2014 8:59 pm

Re: lepi GREGI

:bad: Ne razumem.Če imaš žival rad,živiš z njo v sožitju in naklonjenost(ljubezen) je vsak dan večja.Kako jo lahko vrneš brez resničnooooo tehtnega razloga? :dash: :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 9:04 pm

Za njih ni več dober, za nas bo pa moral bit, jih itak ne zanima več, kot kaže. :bad:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 04, 2014 9:20 pm

Grem jst moje ljubčke mal bl orng stisnt. :girlsad: Take zgodbe so grozne, jim morm mal povedat, da se mene ne bodo tok hitr znebil!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 3:15 am

Če pa kaj tale posvojiteljica ima, ima dolg in zelo nesramen jezik. Če bi bila moja hči, bi jih dobila vsaj okoli ušes, smrklja nesramna.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 6:00 am

ane, kako jim kar naenkrat zrastejo, dolgi pa nesramni jeziki, ko jim kakšno vzgojno poveš, takimle....
:fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 7:54 am

Sploh nimam več besed... žalostna, tako žalostna...
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 3:13 pm

renata je napisal/-a:Za popizdit. Vračajo ga zato, ker je še vedno maček, oni bi pa očitno raje fikus. Noče spat na dekici in skače na posteljo. Res nezaslišano.

En let nazaj ni blo videt, da bi jih pretirano motil, da je na postelji. :rolleyes:

Takim bi jst zakonsko prepovedala imet kakršno koli žival. Še za plišaste živali bi premislila, če si jih zaslužijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 5:58 pm

Garfield je napisal/-a:Grem jst moje ljubčke mal bl orng stisnt. :girlsad: Take zgodbe so grozne, jim morm mal povedat, da se mene ne bodo tok hitr znebil!

Točno to jaz delam vsakič, ko preberem kakšno :bad: zgodbo....muce grem stiskat in lupčkat <3
Kako morejo?!?! :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 1:41 pm

Gregi je nazaj. Na videz mu nič ne manjka, obnaša se kot bi se že navadil, da ga njegovi ljudje zavržejo po uporabi. Na muce v mačjaku ni pihal, je v duplinici.
Če je kje kdo, da bi ga namestil v manjšo družbo prijaznih muc ali samega, za stalno ali začasno, naj nam piše na info@macjahisa.si
Gre samo še v najboljše možne roke, nikakor drugače, če jih ne bo, se bo pač postaral v zavetišču.

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jun 14, 2014 1:43 pm

Ljubček, še vedno ima tisti njegov nedolžen pogled. :kiss:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 1:58 pm

Ja groza no, sploh ne razumem kako so lahko taki.

Ok, človek ne maram mačk, ne ve kaj zamuja... :D Da imaš pa doma ENO LETO mačka, pa ga potem vrneš? Jaz žalostna ratam če k meni nobena ne pride spat, kar je v tej vročini seveda za razumet, da bi pomislila na to da katere ne bi bilo več tukaj... groza. :(

Take bebavke neumne bi rada prav v živo spoznala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 4:40 pm

Jaz žalostna ratam če k meni nobena ne pride spat

Pri meni je isto. Se zbujam če ni nobenega mačkona ob trebuhu ali vsaj ob nogah.
Bogi revež. Na žalost je še en revček neresnih.
Komaj čakam da tehnologija pride do stopnje ko bomo lahko diode prlimali na čelo nekoga, in videli "doraslost" človeka na nove družinske člane.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 16, 2014 8:15 am

No, da vam povem kolko sem brezsrčna...takoj, ko sem se odločila, da ga bom vrnila, sem se pričela jokati in še zdej mi je hudo. Jaz sem bila njegova skrbnica in mi je hudo, da sem bila primorana ga dati nazaj. Razlogi za to so: jaz sem pri fantu priseljena...in tam ne marajo mačk (jaz sem že od rojstva z živalmi in sem hotela mačko). Ker sem si zaželela mačko, je fant popustil in mi odobril; Gregija sem dobila kot darilo za rojstni dan in sem imela solze v očeh od sreče, kot ste videli na slikah, se je zelo hitro navadil na ambient in name. Nikakor pa se ni mogel navaditi na fanta, saj je čutil, da nima rad mačk najbrž, ampak je počasi tudi tole šlo mimo. Ko se je enkrat na travniku ustrašil (silil je ven, pa sva ga na povodcu malo na travnik peljala oz. moj fant, da ne bi oddirjal na cesto), je bilo potem čisto drugo in se s fantom nista razumela. K meni se je prišel cartat na kolena, predel celo, ko sem ga "kopala" s puder-šamponom, ker ne mara vode in ko sem ga nato skrtačila. Mene ni niti enkrat vpraskal, da bi mi od česarkoli zasadil kremplje (pač ko se igraš in je prekratka vrvica te upraska ampak nič zato, ker sem že vajena), v fanta pa je dosti krat in zelo hude rane mu naredil. Celo praskalnik sva mu naredila sama in kombinirala z kupljenimi. Z dlakami pa je fora v tem, da ko se resno zelo ustraši al pa ko se je s fantom "igral", je spustil cel šop dlak (sicer to naju ni motilo, ampak skrbelo naju je, kaj je z mačkom narobe), pa sem klicala veterino in malo povprašala tudi druge veterinarje (znance) in so mi povedali, da mu primanjkuje vitaminov zato naj bi mu odpadala dlaka, ampak vitaminčki niso pomagali, pa sem ponovono poklicala (in povprašali so o obnašanju mucka) in so mi rekli, da je bil mucek najverjetneje mučen kot mladič in je zato tako. Poleg tega pa sem hotela boljši dom zanjga, ker se mi je smilil zaradi tečnega psa od staršev mojega fanta, ki je preklemano dominanten in ni mačku pustil dihat tudi ko je poležaval na stolu na balkonu, ter zdelo se mi je, da je depresiven in žalosten, ko je sam doma. Ob posvojitvi je bilo namreč rečeno kot tudi tukaj, da Gregi ne potrebuje ne vem kakšne pozornosti, kar ni res. Gregi potrebuje družbo in to zelo, če ni nobenega doma, je bogi. Če ga bo kdo posvojil, naj mu prosim priskrbi vsaj še eno žival, s katero se bosta razumela. Pa zelo rad se igra z belim medvedkom in miškami, ki sem mu jih dala zraven, seveda pa je laserček najboljši. Navajen je hrane Royal Canin Indoor 27, ker sva mu skos to dajala za jest (čeprav je v pogodbi pisalo, da bi ga morala hraniti s Kitten, kot so ga hranili doslej).

Ne me slabo razumet. S fantom si želiva družine in sem hotela, da bi bil Gregi del te družine in seveda, da se bo moj otrok že od rojstva navadil na živali. Problem je v mojih zdravstvenih težavah, saj imam le 6 mesecev na razpolago za zanositev in mi je ginekologinja rekla, da maček ne sme biti blizu spodnjega perila, brisač in na postelji. Čeprav sem ji rekla, da so mačke najbolj čiste živali, mi je odsvetovala in seveda so potem bili tu glasni tudi starši mojega fanta.

Zdej je fantu žal žal, da sva ga dala nazaj ker je meni to naredil v škodo, ampak po toči zvoniti je prepozno.

Tako, da bi prosila res, da ga vzame le tisti, ki ima veliko prostora in živali, s katerimi bi se Gregi razumel in da bi našel dom tam, kjer imajo VSI radi mačke. Meni žal ni uspelo mu zagotoviti nov dom, kot bi želela.

LP

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 16, 2014 8:19 am

Aja, pa mislim, da se je zredil pri nama za 1kg :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 16, 2014 8:21 am

Res smešno, ja, vse skupaj :fool:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po jun 16, 2014 8:39 am

Jest bom čist direktna: na tvojem mestu bi fejst, fejst, fejst premislila, če si dejansko želiš zanosit s trenutnim partnerjem.
Tole, kar pišeš o vašim medsebojnih odnosih namreč ni ravno recept za dolgo in srečno skupno življenje.Tako, zgolj dobronameren nasvet.
Pa vzemi to, kakor želiš.
In, prosim, nikoli, ampak res nikoli več si ne omisli nobene živali.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 16, 2014 8:44 am

Mogoče bi bilo dobro, da bi kot obvezni del preverjanja pogojev za posvojitev uvedli psihometrična testiranja. Se ne hecam.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 16, 2014 9:17 am

Sej več al manj so njegovi starši tko težarli, da so me tudi dostikrat spravli v jok zaradi tega. Sama proti vsem res nisem mogla, zato je bolje, da se Gregiju najde ena taka družina, kjer imajo vsi radi mačke. Komaj čakam, da se preselim z mojim fantom ali brez drugam, ker imam rada živali in bi vzela še eno mačko, samo zato, da bi Gregi imel neko družbo ko me ne bi bilo doma, če bi bila na svojem, ampak žal to ni mogoče. Pač nikoli ne morem imet česar si želim. Na slikah pa je razvidno, da mu ni bilo slabo pri meni. Grozno res grozno je, ko imaš taščo in tasta, ki ne marajo živali, ki jo hočeš sam imet pa sploh ne živijo v istem stanovanju..pač pa težit morjo vsak dan. Imela in borila bi se zanjga, če bi imela čas, ampak sem zaradi faxa zdej še cel mesec od 6h zjutraj do 21h na terenu in po navodilih gospe Hacin, bi morala biti doma in nadzorovat kaj delata maček in moj partner ampak pač tole ni bilo mogoče.

Upam samo, da bo Gregi končno našel tapravo družbo, čeprav se mi srce trga, ker je moral proč. Jaz takega psihičnega pritiska ne zmorem več. Že celo življenje sem pod takim psihičnim pritiskom, da bom kmalu živčni zlom fasala. In edina rešitev za moje živce je žival, ampak nočem, da bi žival trpela, saj čuti napetost. Doma sem vzela mačko in psičko in odšla na sprehod po gozdni poti, ko mi je bilo hudo, tukaj pa nimam kje, Gregi pa se ne počuti v redu na povodcu.

Še zdej pogrešam njegove skoke na moje noge izza vogala. ;(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 16, 2014 10:25 am

Take okoliščine tudi za bodočega otroka niso OK. :S

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jun 16, 2014 10:35 am

Vem, da niso, zato upam, da čimprej diplomiram in dobim službo, da se čimprej odselim in si ustvarim svoje okolje in dom, brez, da mi kdo narekuje kako in kaj moram. :(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov