Daj si duška

Moderator: andreja

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 06, 2014 11:18 pm

Re: Daj si duška

Jaz sem imela učiteljico, ki mi je dala cvek, ker je sošolka plonkala od mene. Ta učiteljica je zdaj ravnateljica :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jun 07, 2014 5:49 am

Hčeri so v OŠ skrivali in kradli stvari. Razrednik je dejal, da to počne sama, da vzbuja pozornost. Tudi ta učitelj je sedaj ravnatelj.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor So jun 07, 2014 7:42 am

Naše šolstvo ane ... v časih, ko sem jaz hodila v OŠ, so bili vsaj približno fer in nismo odgovarjali vsi za početje enega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 8:41 am

Obstaja šolska zdravnica, ki dijakinjo, ki pride k njej po pomoč ob zdravstveni težavi, vsakič najprej vpraša, če ima kakšne prijatelje in malo debatira na to temo.... :O
Tko da veste: če vam zdravstveno kaj fali, si omislite ene par prijateljev, pa boste ozdraveli. Pa ni važno, a gre za skrajno boleče menstruacije, a za mravljince po roki, karkoli pač že - prijatelji so pravo in edino zdravilo za vse, tudi zdravstvene, tegobe tega sveta.
Pa da ne bo zgledalo, da podcenjujem prijateljstvo - daleč od tega, ampak tole je pa en navaden bruh za moje pojme. Dej pejd dohtarca k enmu prav posebnemu prijatelju na kavč mal ležat pa se pogovarjat z njim, ku*la nemarna! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So jun 07, 2014 8:54 am

Joj, ko sem jaz hodila v šolo, naju je s sošolko med poukom učiteljica pošiljala v trgovino po cigarete. V prvem razredu! Tiste, ki so motili pouk je zlasala, sošolcu grozila da ga bo oče s pasom pretepu, pa še bi se našlo.

Ne bi pa kr posploševala, moj nečak je mel blazne probleme v šoli, ker je hiperaktiven, pa brihten ko strela. Letos so ga prestavl, krasna učiteljica, še vedno kakšno ušpiči, ampak je čisto druga pesem, ker ga zna zaposlit.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 12:19 pm

Čisto odvisno od učiteljev pomoje. Jaz imam na kakšne krasne spomine, na kakšne pa sploh ne, tiste v srednji šoli bi pa kar iz Slovenije zabrisala.

V OŠ sem imela prijatelja sošolca, ki je šel na lastno željo živet v prevzgojni dom, zaradi nevzdržne situacije doma. Določeni učitelji in šolski psiholog so se raje norca delali iz njega, pa ga imela za lenuha (izgubil je voljo do šole) in lažnivca, kot da bi dojeli da v domu ni zaradi sebe, ampak da rabi pomoč ker ima doma alkoholike, ki ga dnevno pretepajo.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 12:25 pm

Aja, sem prepozna za urejat, ampak te od ravnateljev... :D V srednji šoli se je en učitelj nekajkrat norca delal iz mene, ker sem v 3. letniku delala po šoli. (Blazno zabavno, res.) Kasneje je postal ravnatelj, danes dela na Ministrstvu za šolstvo. :good: Me zanima kakšen ima danes pogled na dijake, ki delajo ob šolanju.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 09, 2014 7:43 am

:girlsad: Zopet povožen muc, oranžko. Pregrdo za na fotko. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 09, 2014 2:35 pm

Dva sestanka jutri, potem dva dni delavnic pa piknik pa domača opravila pa v nedeljo nastop za katerga še ne znam cele koreografije, jaz pa z energijo že skoraj v rdečem. :crazy: Saj bo...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 09, 2014 7:08 pm

:girlsad: Še en povožen mucek, ta še 4 mesece nima. Fotka bo objavljena.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jun 09, 2014 7:37 pm

:girlsad: Ja, je treba objavljat, tudi če boli ...

Nam je včeraj ena na FB pisala ZS, da zakaj moramo objavljat tako krute stvari, da je njej potem tako hudo ... Raje vidi, če objavljamo samo mucke, ki so na varnem in zdravi in veseli in srečni. Blagor njej, ki ima izbiro gledat samo lepe strani življenja. Mi take izbire nimamo ... :girlsad: Pa tudi ona ne, če bo še naprej lajkala našo stran. :devil:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 6:23 am

Ma jaz se pa delno strinjam s tem oz. nisem za, da se objavlja slike povoženih muckov, jih vidim v živo in vem kakšna je realnost plus, da ne verjamem da se bo koga od tistih, ki svoje mačke spuščajo ven to kaj prijelo (na žalost).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 6:29 am

Tule na forumu to nima ne vem kakšnega smisla, ker je krog bralcev zaprt, objava na FB pa ima čisto drugo občinstvo in zagotovo zadene tudi kakšnega, ki bi se morda zamislil nad svojo skrbjo za žival. Šok terapija ima večinoma dober efekt, sploh tam, kjer je stopnja odgovornega lastništva živali nizka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 7:00 am

Jaz se čisto strinjam s tem. Verjamem (naivno?), da je ipak še določen delež ljudi, ki jih taka šok terapija lahko strezni. Konec koncev - tudi mene je, dolga leta nazaj, streznila ena šok terapija v živo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 8:40 am

Tudi mene, šok terapija prostovoljke v zavetišču Zonzani. Še vedno, po 7, 8 letih jih sanjam, zraven pa držim stisnjene pesti. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To jun 10, 2014 5:18 pm

Trixi je napisal/-a::girlsad: Še en povožen mucek, ta še 4 mesece nima. Fotka bo objavljena.

Objavite jo na FB, sporočilo ima tam večji domet oz. naj bi ga imelo - sploh med tistimi, ki bi radi točno določenega mladička radi rezervirali ali pa med tistimi, ki ne razumejo domnevne strogosti pogojev posvojitve MH. Se mi zdi, da večina bralcev foruma že ima bolj ali manj razčiščene pojme o smiselnosti notranjega bivanja, kakor tudi o posledicah mačje svobode.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 5:31 pm

Nimam odprtega FB profila in ga v ta namen ne bi odpirala. Bom vesela, če bo z objavo dosegla vsaj kakšno dušo, zato jo lahko objavite tam. Sedaj je v temi MH, "zakaj izključno notranje bivanje".
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 11:40 am

omajgad, bumbar Srečko, again! :O
Po tem, ko sem naštimala dve enaka krožnička s hrano in ju tik preden sem smuknila v posteljo, dopolnila z manjkajočimi briketi, da je bil v obeh ornk kupček, je bilo kar parkrat OK in naju je zbudila budilka in ne Srečko ob 4h.
Danes pa - Srečko again! Grem pogledat - omojbog, cela katastrofa, en krožniček je bil še poln, drugi pa čisto zares totalno prazen!¨ :O
Pa se mi ni dalo it nazaj v sobo in prinest škatlo z briketi - samo poln krožniček sem postavila na mesto praznega in obratno. btw - ene 3,5 cm sta narazen... Pa je bil Srečko zadovoljen in sva se spet božala pa zvezdice delala pa predla pa papala.... :truce:
Lubek moj zlati, kolk te mam jst rada.... <3 , ampak prejšnjih par noči sem te imela še raje! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 11:55 am

Pri vas bo začel veljati modernizirani pregovor Rana ura, srečna ura :D

:bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 12:43 pm

Boli me želodec in šumi v glavi. Vse od površnih, plitkih ljudi na drugi strani telefona. :fool:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov