nevidna bolha

Re: Suki na svojem
 tako da je najbrž na srečo res samo dlaka... če pa bo še kaj pa pokličem! 100x hvala  
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
			        nevidna bolha

tako da je najbrž na srečo res samo dlaka... če pa bo še kaj pa pokličem! 100x hvala  
			        nevidna bolha

malo še smrkamo, ampak ker smo pridno jemali vitaminčke (tako kot je naročila prijazna veterinarka na veterini MH) nič več ne kihamo in smo danes spet predli, se igrali, dajali buce in plezali v naročje...uglavnem vse je po starem  
 Ko sva se danes s Suki igrale s perotom je od nekje priletel Brin, češ tud jst bi se igral!  
 in se je.. ves navdušen je skakal, lajal, tekel gor in dol, mal pogrizu perje pa spet šibal gor in dol.. Suki ga je pa samo gledala: kva pa teb ni jasn?!  

Slikce bojo pa drugič  
 predvsem zato, ker nekdo ni imel časa  
			        udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

udomačen tiger

ja, tudi jaz čakam fotodokaze  
			        nevidna bolha

(ob tej priliki bi tudi prosila eno izmed moderatork, če lahko naslov teme spremeni v Suki in Pupa na svojem 
 ). Moram priznati, da me je Pupa močno fascinirala že takrat, ko sem šla po Suki. Splet okoliščin pa je nanesel tako, da sta obe svoje mesto in ljudi našli ravno pri nas.  
 Zdaj vas pa najbrž že kar malo firbc matra kako je potekala Pupina prva noč in dan v novem domu ane?  

. Drugače pa moram Suki pohvalit ker jo je kar lepo sprejela. Sicer je bilo pihanje prisotno, vendar nič dramatičnega saj je bil lov na komarja bolj zanimiv kot pa prišlek  
 . Izmenjali sta si tudi dve klofuti, ki pa sta ostali nekje v zraku. Ponoči, ko smo šli vsi spat pa se je prava zabava šele začela: Suki je Pupo lovila skoraj vsakič, ko je ta prišla izpod postelje, vendar je vse zgledalo bolj kot igra kot pa kaj drugega. Sploh glede na to, da ima Suki vsak večer šprinte gor in dol po stanovanju. Zaradi vsega lovljenja je bila moja noč danes malo krajša, ampak sem pa tako lahko vsaj opazovala Pupo kaj počne, ko ni pod pojsteljo  
 . Ker je mislila, da spim se je nekajkrat dvignila na zadnje  tačke in me začela ovohavati  
 . Nepozaben pa je bil tudi prizor, ko sta obe s Suki sedeli na okenski polici (par centimetrov narazen) in opazovali ptičke in dogajanje na ulici. Takrat sem se dokončno prepričala, da se ne bosta pobili med seboj in da družba (prav preveč) ne moti ne ene ne druge 
 . Večino dneva je preživela pod posteljo sedaj pa se je opogumila in se že sprehaja mimo mene, ko tipkam na računalnik in zopet preganja s Suki gor in dol po hodniku. Tako , da če povzamem smo imeli kar uspešn dan. Počasi se daleč pride pa je moj nov moto, ker verjamem, da se bo Pupa enakrat že "odtajala". 
 .

žal nisem mogla slikati iz boljšega kota, ker me je bilo strah, da bi pokvarila trenutek. Tako, da je od SUki možno videti le rep  

udomačen tiger

Zlata vredna posvojitev. 
			        zvesti pes

Evelina je napisal/-a: Ker je mislila, da spim se je nekajkrat dvignila na zadnje tačke in me začela ovohavati![]()
 a ni lušna no, kadar to počne? Dobro zanjo, da je taka radovedna muca. 

za srčnost.
			        udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

udomačen tiger

udomačen tiger

Mislim, da se bosta imeli prav fino.
			        nevidna bolha

crazydaisy je napisal/-a:Evelina je napisal/-a: Ker je mislila, da spim se je nekajkrat dvignila na zadnje tačke in me začela ovohavati![]()
a ni lušna no, kadar to počne? Dobro zanjo, da je taka radovedna muca.
 Drugače pa crazydaisy sem videla, da je bila pri tebi na počitnicah in je bila že skoraj čisto domača... tako, da če imaš kak nasvet kako jo "odtajat" ga bom zelo vesela  
 Drugače pa smo danes že nardile korak naprej: Pupa se sprehaja po stanovanju tudi podnevi, sicer švigne pod posteljo takoj, ko kdo pride po stopnicah ampak je čez par minut že zunaj. Danes se nama je s Suki tudi pridružila pri igranju, sicer je bila bolj statična, ampak je pa še vseeno na vsake toliko časa dreznila s tačko v pero  
 Prav tako pa sem poskušala da bi mi hrano vzela iz roke. Medtem ko sem se stegnjeno roko (v kateri sem držala košček slastne ribice iz konzervice) leža na tleh sem krožniček s preostalo hrano položila cca. 10 cm od moje glave. In namesto, da bi Pupa vzela tisti košček iz moje roke je navalila na krožnik in na koncu pojedla še tisto kar sem mela v roki  

Sem bila tako vesela, da sem skoraj do stropa skočila  
 . Še ena nova pridobitev pa je mobilna klima. Saj ne da sem za njo prosila že skoraj 5 let (spalnice in mačja rezidenca se nahajajo v 1. nadstopju hiše kjer je poleti zeloo vroče npr. danes je bilo 28 stopinj  
 ), ampak se je nakup nekako vedno prelagal. Danes pa se je mami na vrat na nos odločila, da muci res ne moreta biti v taki vročini in sta se z očjem popokala v avto in šla na lov za klimo. Temu je sledila še celotna reorganizacija 1. nadstropja v četrtek pa nas čaka še vrtanje skozi steno zato, da (citiram očijeve besede) "bo kabl lepše speljan in ne bo ležau po tleh."  

Uglavnem nikakor nam ni dolgčas.  
			        udomačen tiger

in bravo za starša ter klimo  
 Sem ti rekla, da je maca izredno zanimiva, neponovljiv model. Hrana in pero, to je zanjo največja uživancija. Sicer pa je meni jedla iz krožnička, ki sem ga imela v naročju - se mi je lepo sprehodila po nogah do naročja in jedla, ampak ko sem po polžje stegnila roko, švist... Strašno me firbec matra, kako bo napredovala pri tebi, zagotovo pa čuti, kako dobrodošla je, in morda le ne bo trajalo tako dolgo, kot vsi skupaj predvidevamo.  
			        udomačen tiger

Joj, kako lepo se tole bere, res krasna posvojitev  

udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič
 ampak bravo starša za mobilno klimo, samo da jo zdaj imate  

nevidna bolha

jagodka85 je napisal/-a:Ja saj ane, za mucke ja, za hčerko pa ne![]()

drugače se pa vsak dan vidi napredek pri njej! Danes sem se je recimo že lahko dotikala z nogo!  

najprej ji ni bilo nič jasno potem je pa kar zaspala  
 tudi iz naročja je že jedla...uglavnem napredujemo, počasi, ampak napredujemo  
 moram pa povedat še to, da sta s Suki postali kot kakšne sestrice: umivata druga drugo, si dajeta buce in se igrata. Boljšega rezultata si ne bi mogla želeti!  
			        udomačen tiger

Super, super, res lepo!  

udomačen tiger

Vedno lepše. 
 A bi ti kaj usposobila tvoj fotič, a ? 
			        udomačen tiger

nevidna bolha

.. za ene 10 sekund 
 potem sem pa malo kasneje probala še enkrat in se je pustila dlje časa (očitno je ugotovila kok je fajn  
 ) jo je pa malo nervirala moja roka ker je bila tako blizu, ampak tudi tega kmalu ne bo več!  Držimo fige  

:
			        udomačen tiger

počesat?  
 Zdaj si pa pečena, ti gre tako dobro, da ti bomo kdaj na začasno uturili še kakšno podobno modelko. 
  In čisto sigurna sem, da že bolj prijazno gleda kot je pri meni. 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov