udomačen tiger
Re: Groza v Kisovcu 2.del
Pol dela so opravli itak mačkonarji sami s plezanjem v strašno kletko.
Golobček je totalno vse opravil sam - padel iz strehe na taka luštna ravna tla, in potem celo prostovolno zlezel v čist običen transporten boks da je lahko ena od mojih pomagačk lepo zaprla vratca.
Nekaj hvale gre tudi Dunji, lastnici bodoče hiše ob skali ki mi je dovolila da sem ob vseh urah dneva in noči po pol zgrajeni hiši plezala, si lestev sposojala, motila njene delavce na gradbišču,...
Hvala tud Aljoši - ki je poskrbela da so prvi štirje te zgodbe prišli na varno v prave roke, in potem ustrajno pomagala iskat prvo mamo. Ona je tudi prva opazila kje bi bila morebitna lokacija dodatnih mladičev, kar se je izkazalo za resnično.
Hvala tudi družini ki sem jim na vsakih par ur na vrata trkala. Razumem situacijo. Služba, majhen otrok, obveznosti. Razumem da nikogaršen muc pač ne more biti vedno polna prioriteta, in brez njih, dva mladiča še vedno nebi bila na varnem. Če berete tole, se opravičujem za nevšečnosti, ampak ni šlo drugače. Ko je na liniji malo življenje, vsiljivost pač do neke mere postane potrebna, saj lahko dan ali dva vpljivata na zdravje mladička . Življenje malčkov najprej.
Vsem ostalim ki pa ste spremljali tale celoten "roman" pa hvala za podporo. Super je blo brat vaše prispevke, nasvete, ideje. Le če takole stopimo skupaj vemo da je ostalim tudi mar.
Aja, pa hvala helena in veterina MH. Super ste. Helena, vem da sem te parkrat poklicala ob takih bolj čudnih urah in si bla vedno super in pomagala.

Pa začasne skrbnice tudi - vem da sem v vaše roke predala ogromno rit ki lulajo, kakajo, mjavkajo, praskajo, se ob vsaki šansi skijejo v najbolj nemogoče luknje v hiši/stanovanju,... Tile so bli v mojem hostlu samo po par dni, vas pa čaka še par tednov, tako da hvala. Želim vam čim manj popraskanih nog, čim manj pogriženih prstov, in kar čim več crkljanja in veselih trenutkov.