dva majhna muca/ Lovro in Rožle

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 11:31 am

Re: dva majhna muca/ Lovro in Rožle

pejmo nazaj on topic: Lozletek pa panca tocno tko, kot je nas Yodi pancal, ko je bil majhen <3 mali clnuhi <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 10:30 am

Loulo in Lozle sta že skoraj Lovro in Rožle, ker imata oba že malo čez kilco :good:

v sredo 4.6. je imel Lovro 1015g :clap:
Tud pogledal ne bom, kolk je...ti mi povej :girlblush:
Slika

Pejt dol, jaz tud, jaz tud... :S
Slika
No, Rožle je pa včeraj nafila trebušček za 1009g :clap:
Mala navihančka sta res srčkana, naspidirana, zdrava mačja kozlička, Rožletka le učka še matra, ni preveč navdušen nad mazanjem, a kar je treba, je treba, a ne lubček :kiss: Če do ponedeljka ne bo uredu, se greva pokazat tetam vetkam.
Oba sta izredno ljubeča in crkljiva, čeprav Lovro nima časa, da bi se prav stiskal, ampak se prekopicuje na vse strani medtem, ko ga čohaš po bušiju :P Rožletek se pa zelo rad stisne, prav namontira se čez mene, pa lupčke dobim in imam zagarantiranega frizerja dnevno ;)
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 12:02 pm

<3 <3 na, pa maš Rožleta in Lovrota, ti pa hitro menjaš muce.... ;) kaj sta luštna, mulčka mala naspidirana...a je danes dan D ali bo jutri? me prav zanima, kakšno štalo boste imeli (mislim na njuno razigranost), ko bosta odkrila nove prostore za dirkanje in še dve novi mami... :good: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 6:53 pm

Danes je bil dan D :P čisto nič ni bilo po mojih pričakovanjih :D no, nekaj pa že ;)
Mulčka kljub vsem odprtim vratom nista zapustila njune sobice. Ne da bi se bala, enostavno nista imela potrebe, ker je njuna "mamica" Matejka prišla k njima in jima je bilo to čez vse všeč. Sta čisto zaljubljena vanjo <3 njej sta šla pa na začetku malo na živce, ker sta jo sledila kot senca, ona bi si pa rada njuno sobo ogledala :S ;) Sploh se je je Lovro za kiklo držal ;)
Ula se je držala milo rečeno bolj zase, v stilu "pustita me na miru, ne me niti gledat" :D ampak pretirano tečna pa ni bila. Samo malo časa potrebuje, pa bodo uživali v 4 :P

Slike niso prav nič lepe, a vidi se ta njihova kemija :rolleyes: :kiss:
Prvi poljub, ko sem odprla vrata :kiss:
Slika Slika

Slika Slika
Slika

A boš ti moja mamica :girlblush:
Slika
Mamiii, pridi dooool :girlcry:
Slika
Slika

Rožle se je sprehodil do predsobe, si ogledal hišico in šibnil nazaj k bratcu :)
Slika

Varuška v mačjem vrtcu je vzela nalogo zelo resno :P
Slika
Slika
Slika

Ula si je pa dogajanje ogledala iz varne razdalje, čeprav sta jo hotela malčka prepričati naj vstopi, pa jima je povedala ta svoje 8)
Slika

No tako, krst smo preživeli :good: nočko od Lovrota in Rožleta :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 7:06 pm

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: pa ne še nočko, mami, zdaj se bo žur šele začel....Matejči, zlata mamica boš, Uli, ti se pa tudi malo potrudi, drugače boš ostala brez družbe, še mamo ti bodo okupirali, pa si tam, kjer ni muh (muckov)... :D
:yahoo: veš, da se mi je kar kamen odvalil od srca, krasno so se ujeli, zdaj se pa pripravi na pravo "razbojništvo".... ;) :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor So jun 07, 2014 7:30 pm

Iiiiiii <3 Nimam kaj bolj pametnega za povedat :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 07, 2014 8:31 pm

Matejka, carica si :kiss: . Ula pa po moje tud ne bo dolgo samo od daleč gledala tehle otročkov :) .
Lovro in Rožle pridno si širita obzorje in ne preveč nagajat mamam :D :kiss: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor So jun 07, 2014 8:58 pm

KamI je napisal/-a:Iiiiiii <3 Nimam kaj bolj pametnega za povedat :girlblush:

Hehe, točno tako :) luštna družinica so, pa čeprav samo začana <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 08, 2014 6:50 am

Matejči, pa ti si sonček, na kakšne mucke res lahko staviš, da bodo zbliževanje izvedle popolno :kiss:, Ula si je pa vzela čas za razmislek :)
Tamala dva pa ... :kiss: :kiss:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 09, 2014 11:29 am

Malčka odtrgana od mamice dočakala Matejko...ki ju sprejme...jeeee!!!!! :yahoo: Srečen dan, tapravi začasni domek za zapuščena bonbona...Hvala Mateja.. :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 11:09 am

No, pa se je pri nas mačji vrtec zaprl, ker je začasna pomočnica dobila odpoved :S
Srčka pridno papata in rasteta kot konoplja, a brez težav ne gre. Rožleteku se oko ni in ni pozdravilo, pa sva šla včeraj pogledat tete vetke. Ker je sum na klamidijo, sta oba dobila tablete (Lovro preventivno), Rožletek pa še kapljice za učke. Torej sem sedaj bolj zoprna medicinska sestra, kot pa varuška, a ne Lozle :girlblush:
Pri meni sta že 3 tedne in v tem času ju nisem niti enkrat slišala zamjavkati...sem že mislila, da revčka ne znata, pa jima le pač ni bilo treba :D Je Rožle včeraj po poti na veterino vse nadoknadil in si krepil pljuča :D , tam je bil pa priden kot angelček, težak 1080g :good:
No, zdaj se Matejka ne sme več družiti z njima, ker je nalezljivo..a so se vsi trije vdali v usodo, Ula je pa happy :P

Evo mala srčka :kiss: :kiss:
Slika Slika

Takole so pa afne guncali, ko so bili še skupaj ;)
Slika
Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 10, 2014 11:48 am

Uček, uček...ojej.. :angel: Samo da ne bi bilo slabše... :girlsad: Trenutno želimo da se Rožle pozdravi... :kiss:
Lovro-svetovno mače pa je odporen na vse razen na papico, mamico, Rožletov repek & igrače... :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To jun 10, 2014 1:48 pm

Da bi se okica hitro pozdravila in da bodo lahko spet združeni, to si želim :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 10:34 am

Včeraj je imel Lovro 1199g, Rožle pa 1173g :good: pa tudi uček malo lepše zgleda ;)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 12, 2014 11:59 am

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: za mickote...Mamici :thanks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 12:40 pm

"bajsija" mala <3 pa bravo za veliki sestrici <3 ni nujno, da so naaaaajboljši prijatelji (čeprav tale zrak pri vas ... ;) ), važno je, da se brez težav tolerirajo in mirno sobivajo (mirno = brez pretepov, ne brez igranja :D )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 12:54 pm

Leia, si verjetno spregledala...zdaj morajo biti še kar en lep čas ločeni :S samo dva dni so se spoznavali, zdaj pa so spet po parčkih, punce skupaj, fantička skupaj :P
Menda se bo ja Rožletek pozdravil v enem doglednem času :angel: šele potem bo žur ;)
A ne kako hitro rasteta :O komaj 600g sta imela pred dobrimi 3 tedni, ko sta prišla k meni, zdaj imata pa še enkrat toliko :good: Še malo, pa bosta "punčke ratala" :girlblush:

Wang, kdaj prideta počohat svoje fantke ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 1:03 pm

ohjej, res sem samo preletela in bila čisto navdušena, da so se tako lepo razumeli :( (se bom poboljšala, obljubim ;) )

držim pesti, da bo kmalu vse ok in se bodo spet lahko spoznavali in stiskali ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 5:06 pm

Lozle in Loulo sta taka srčka, da se stopiš :girlblush: sploh, kadar ju zbudim za jest, pa sta še oba vsa nežna in umirjena, priznam, da se kar odlijem čez vrata nazaj grede, ker sem lužca :girlblush:
Sploh Rožle je zelo nežen in se blazno rad crklja, kar zleze čisto k meni, se razkomoti in uživa v božanju. Rad grizlja moje prste, ampak čisto čisto nežno, pikice robatosti ni v njem. Kljub temu, da ga že lep čas "matram" z raznimi žavbicami, kapljicami in tableti, (pa mu ni čisto nič všeč) prav nič ne zameri, ampak je zelo potrpežljiv. Prede, samo da me zagleda, srce mamino :girlblush:
Lovro je pa ravno tako en nežen srček, ki se sicer rad boža in prede kot traktorček, a ta mulo nima časa, ker se mu stalno nekaj dogaja. Komaj se naguzi name, da bo malo užival, že lovi od Rožleta repek, ali pa mora kar tako malo poskočiti :D <3 on pa se (za razliko od Rožleta) še ni naučil, da se ne uporablja krempeljčkov vedno in povsod, čeprav mi prste prav tako zelo nežno grizlja. Imam pa zato hrbet malo popraskan, ker Lovro pleza s krempeljčki :D , Rožletek pa brez in še za vrat mi zleze in se potem čisto raztegne, da me malo od blizu pogleda :D Pol se pa ne stopi, če lahko <3
Zadnjič je spet Rožle zlezel čisto v moj obraz, potem pa kihnil na polno :lol: mi je vrnil za vse tegobe ;)
Lovro se obiskov prav nič ne ustraši in takoj pokaže kaj zna, Rožle je pa en čas malo sramežljiv, ampak se dokaj hitro sprosti ;)

Tukaj je bil Rožle še kar ubogi, zdaj pa ima že zelo lepe učke :good:
Slika

Teta Trixi, hvaaaala, nama je zelo všeč :good: :kiss: :kiss:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika

Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika SlikaSlika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika

Mulčka sta se spoznavala z glasbo, ker sta na začetku kar trznila, kadar se je moj mobi oglasil. Zdaj jima pa sem in tja naštimam glasbo in jima je všeč ;)
Slika
Slika

No, Loulo, kaj boš izbral za večerjo? :nyam:
Slika

Stehtala se pa ne bi, mulca :negative: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 5:10 pm

Luštna sta cukra mala <3 Termin za kastracijo že imate?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov