Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 6:38 am

Re: Daj si duška

Pa dobro, dejmo se postavit v kožo ene take fine mestne armani pi***ce in pozabimo za trenutek vse tisto o družinskih članih itd - ampak dej no, če nočeš da ti maček hodi na posteljo, obstaja ena taka čudna priprava, ki se ji reče VRATA - kar pomeni, da lahko mačka ponoči zapreš v drugo sobo, mu daš tja posteljico in praskalnik in skledico in kakšno igračko in bo čist lepo tam počakal do jutra. :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 9:35 am

Ja, pa je za to treba imeti vsaj stanovanje s še kakšno sobico in vrati. :kitty:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 9:41 am

Smo malo tulili drug na drugega, rezultat je, da grem tja prihodnji teden in da se pogovorimo. Sedaj bi ga jaz rada nazaj, oni pa ga ne dajo. Ker smo se na koncu že lepo in v dobrobit mačka pogovarjali, se zna zgodit, da se celo kaj koristnega pogovorimo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jun 05, 2014 9:50 am

:) :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 4:25 pm

Če ima kdo pod nujno kakšnega mačjega mladiča, čim manjšega, za pod nujno oddat, da bo majhna punčka dobila v nedeljo darilo za krst, naj mi javi, mu dam kontakt. :truce:
So za prejšnjega tudi zelo lepo skrbeli, ko je bil odveč, so ga dali na kmetijo, kjer je živel kot kralj, dokler mu ni avto čez glavo zapeljal.

Pa, če kdo zamenja še dobrega butastega za tapameten telefon, naj mi se javi, preden naredim kakšno orng pizdarijo s tem, kao tapametnim. :thanks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 4:39 pm

Helena za telefon, ti ga kuj dam. Stara dobra nokia še dela. Ima samo eno hibo - kr sam se da na tiho zvonenje (včas pomaga restart, ne pa vedno). :D

Za ta prvi del posta pa... A se da kje pamet kupit? :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 4:40 pm

:O Ti bi si pa eno ornk lekcijo zaslužili. :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 5:07 pm

V šolo bi šla, jim povedat par stvari, pa ne smem, mi hči ne pusti, se boji, da bo potem zanjo le še slabše. Takle mamo. :rolleyes: Zagotovo ni prav, da je imela danes v planu predstavit tujo deželo v angleškem jeziku, se je na to dobro pripravila in bi zelo zanimivo predstavila, pa ni mogla, ker so sošolci tako klepetali, da je učiteljica le sklenila, da do nadaljnega - dokler bodo klepetali ne bo nihče predstavljal naloge. A tako se to po novem dela, da pridnega prizadaneš in ne more zaključit, kar bi morala in dobit lepe ocene za trud? Krasno, res, pa še pritožit se ne smem. :threaten:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 5:55 pm

A res al kaj?? Ma jst grem do ravnatelja in mu povem par "lepih" da če po novem kaznujejo pridne učence. Joj to šolstvo, je res čist zabredlo. Včas bohnedaj da si klepetal, če si imel srečo so te ključi al pa kreda zgrešili.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 6:02 pm

Ja, jaz bi tudi šla, po vrsti (učitelj, ravnatelj po potrebi), lahko tudi s preskokom (kar se naj ne bi delalo), pa nič od tega ne smem, na veliko željo hčere, žal, pa tako rada bi si dala duška. :playboy:
Zaradi pretežke torbe sem pa že pred leti najedala ravnateljici in dala par predlogov, kako jim jo olajšat, a ni nič zaleglo. Naša nosi veliko pretežko, glede na pravila, v % / težo učenca. Poleg obveznega gradiva, je morala pogosto imeti s seboj še dodatno angleško, in še slovensko knjigo. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 6:02 pm

Jaz sem bila v svojih šolskih letih kar nekajkrat kazensko vprašana zaradi klepetanja. Ne rečem, da mi je bilo to takrat všeč, ampak je bilo pa potrebno in vzgojno... A zdaj pa še tega ne smejo več početi, da ne bi komu kršili ustavne pravice biti razvajen mulc??

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 6:07 pm

:good: Ja, to je zelo dobra metoda za pridobit poslušnost in sodelovanje.
Ne, tu na žalost ni tako.
Že v prvih treh razredih, ko še ni bilo ocen, pa je bila na vrsti telovadba, če niso mirno stali v vrsti, niso smeli na telovadbo, kar je pomenilo, da otroke sploh niso razmigali in so bili še naprej nemirni, namesto zmatrani od dela. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 6:24 pm

Kolk je pa tale helena predvidljiva. :ireful: Vedno mi dipne točno tisto sliko, ki meni za uč zapne. :girlcry: Čaki mal, sam pol sem jaz tud predvidljiva, al kok? :scratch: :coffeecup:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 6:54 pm

:D Še dobro, da imate veliko fotk na razpolago. Je pa res, da so ene še malo bolj posebne. :bye:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 7:18 pm

3 adapter v ene dveh mesecih bom kupila, tretji!!! Mačja hudičeva razvajenka Kim očitno misli, da sva s fantom milijonarja. Da ne omenjam vseh slušalk in kablov za telefon. :devil: :dash:

Pa še pokrila sem ga nooo, pa nisem dost dobro skrila zgleda :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 7:39 pm

renata je napisal/-a:Kolk je pa tale helena predvidljiva. :ireful: Vedno mi dipne točno tisto sliko, ki meni za uč zapne. :girlcry: Čaki mal, sam pol sem jaz tud predvidljiva, al kok? :scratch: :coffeecup:

:shipwrecked:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 8:31 pm

Tapameten ti zvoni. :shout: :shout: :shout:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 06, 2014 10:54 am

all je napisal/-a:3 adapter v ene dveh mesecih bom kupila, tretji!!! Mačja hudičeva razvajenka Kim očitno misli, da sva s fantom milijonarja. Da ne omenjam vseh slušalk in kablov za telefon. :devil: :dash:

Pa še pokrila sem ga nooo, pa nisem dost dobro skrila zgleda :dash: :dash: :dash:

Tole mi je pa nekam znano. :praising: Pri naju je Montiju uspelo celo cev za pralni stroj 2x pregrizniti. :D
Tako da mala grizulda Monti pošilja pozdrave svoji sestrici, ki očitno ni padla daleč od drevesa. :cat:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 06, 2014 11:15 am

Oh, vražiček :) :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 06, 2014 10:27 pm

:girlsad: ... Danes pa ni mogla povedat tega govornega nastopa, ker je bila zopet kazenska za cel razred, zaradi enega razvajenega mulca - sošolca, ki je vedno moteč in se je odločil, ko so šli iz telovadbe, da je odpiral vrata drugih učilnic, kjer je potekal pouk in s tem motil druge.
Mislim, da s to učiteljico nekaj ni OK. :scratch:
Mi potrpežljivost res že popušča. :threaten:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov