Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 02, 2014 1:57 pm

Re: Daj si duška

Alexx, po moje si pa na rože pozabila - ker je treba nekoga najt, da jih bo zalival, ko greš na dopust ... :dash: Oh, sej res, mačke je tudi treba med dopustom futrat :dash: Mah, dejmo jih nazaj :dash:
Pa takoj pridte, ja! :devil:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 02, 2014 8:17 pm

aaa, kakšna sabotaža :devil:

po treh mesecih sem se vdala in si nabavila go. Pršilko. lepo sem jo razstavila in oprala in sevda pozabila nanjo... mački so odkrili tisto slamico, po kateri se črpa tekočina in Pončo in Bučka sta mi jo ponosno prinesla pokazat... preluknjano seveda :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 02, 2014 8:22 pm

rofl Obvladata! :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 02, 2014 8:56 pm

ja draga moja, to bi pa že lahko vedela - aja ne, upravičeno domnevala - da se gospe Pršilke nikoli (nikoli!) ne kupi ene same!
:P
Nauk: mački nič krivi 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To jun 03, 2014 11:26 am

"Moja prijateljica Slavka išče mladička, samčka, zdravega,bele barve, modro zelene oči. Je skrbna in ima zelo rada živali. Njena telefonska številka je +++++ "

Pa a lahko no, a lahkoooooo?? :dash: :dash: :bad:

Vsi ostali, ki nimajo modro zelenih oči, pa niso nič vredni?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 12:07 pm

Samčka pa najverjetneje zato, da "ji ga ne bo treba sterilizirat", ker samčki itak ne nosijo problemov domov.
KJoG! :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jun 03, 2014 12:10 pm

in ja, res ma ziher ful rada živali :bad:

Ta grda si pa ti, k se v to vtakneš, itak! :dash: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 12:11 pm

al pa to, ne vem, če ste opazili - nova moda, evidentirana zaenkrat na področju Dolenjske, je oddajanje brejih mačk! :O
Me prav zanima mnenje pristojnega "vursa", ki sem ga seznanila z zadevo - mislim pa, da me bojo, po pričakovanjih, globoko razočarali.
Pol se pa pejd... :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 12:56 pm

Ja, to so "muce z dodano vrednostjo". :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 1:31 pm

oaza88 je napisal/-a:Srečko, mačkon, ki bo v kratkem dopolnil 7 let, naju že kar zelo dolgo zbuja ob 4h (zjutraj, seveda), ob petkih in svetkih - ker je njegov krožniček, ki ga vsakič napolnim tik, preden grem spat, torej ene 4,5 ur prej, napol poln (to zanj pomeni, da je totalno prazen). Saj ne, da je šalčka čisto zraven pa polna - to nima veze. In teži in teži in teži tolko časa, da vstanem in napolnim krožniček, pa še kakšno minuto ali tri moram zraven njega čepet, ko papa in prede in dela zvezdice, vse obenem. Očitno Srečkota že matra demenca in je pozabil, da je od takrat, ko sta ga, čisto malega in res prestradanega, ujela mojadva dečkota, minilo že skoraj 7 let :dash:
Pa ga imam kljub temu rada, bumbarja kosmatega! <3

In ko sem tole še enkrat prebrala za sabo pred pošiljanjem, sem našla rešitev...šalčko zraven Srečkotovega krožnička bo zamenjal še en krožniček, pa da vid`mo, kdo je bumbar! rofl

Tole je sicer bolj za v Duševno hrano ali zakaj sem srečna, ampak če sem že začela v tejle temi, naj bo pa še zaključek tukaj, ane ;)
No evo - pa smo ugotovili, kdo je bumbar! rofl
Za vsak slučaj sicer trkam na les - en očitno bukov mi je čisto pri roki, samo malce jo dvignem .... rofl
V glavnem - danes smo spali po planu, sem se zbudila par minut pred 5h, torej par minut pred budilko, ker me je skrbelo, da je odpovedala ali karkoli takega! rofl
:yahoo: Srečko je caaaaar! :yahoo: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 1:43 pm

Ja, na koncu smo pa me krive, ki nas skrbi za dobrobit malih žverc, no, pa odraslih tudi. Narobe svet :bad:

Sicer pa danes več kot očitno ni moj dan. In za nameček moram še prepisovat izpovedovanje prič v zadevi umora ... človek bi se kar skril v nek kot in malce pojokcal :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 1:46 pm

alexx, ko boš pa mela prazno bajto pa nubenga v živlenju, se pa jest k teb z vsemi otroci preselm da ti ne bo dolgcajt :P
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 3:12 pm

Ta mau ta čLn lohk kuj pride! 8)

Mah, dej... sem hotela samo povedat, da nikjer pač ni idealno... ampak za svoje, pa naj bodo to dvonožci ali štirinožci, se občasno tudi malce potrpi, kajne?! :rolleyes:

Ps: ne gre in ne gre mi iz glave, kako boste "mame začasne", če se bo "trend alergij" takole nadaljeval?! :(
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 9:32 am

Nadaljevanje - o tem, kdo je bumbar, vezano na dva zgornja posta glede Srečkotove zgodnjejutranje/poznonočne lakote.... :negative:
Danes ob 4h se je zgodba ponovila. Grem pogledat - oba krožnička sta bila samo še napol polna (Srečko to prebere: omajgad, praznina na krožniku! :O )
Tko da ne vem....verjetno bom uvedla zvečer, preden grem spat, še ene tri dodatne krožničke in vseh 5 napolnila na max. Mogooooče, mogoče bom pa potem uspela spat do 5h..... :girlsad:

Pa saj to samo mal jamram, tko, da mi odleže, nč bat ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 9:45 am

:D vse krožničke iz omar po tleh nastavi, pa fino nafilaj....boš spala do 9h :P :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 9:47 am

Danes je bil tudi moj Sonček ekstra zgoden. Ob pol petih je že začel skakat okrog naju, no ja, okrog mene in v prevodu govoril, da je zeeeeelo lačen. Ja, Sonči, nihče ti tega ne verjame, ker imaš vsega dovolj! Sem ga poskušala čimbolj ignorirat in sem dremuckala še do malo čez pet. Oh ja, ti naši mucki zlati.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 9:48 am

Oaza, kaj pa če bi mu vzeli krožniček? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 12:58 pm

:O .... lahko poskusim, ja, ampak - ej jagodka85 - a je kakšna pojstla/kavč/ležalnik frej pri vas doma? :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 1:04 pm

pri nas je cela soba fraj, lahko prides brez problema, muce pancajo lepo do jutra, ko sonce ze visoko sija, ure ne bom napisala, da nebote prevec fous :P .
Le vozit se ti mora ljubit rofl rofl
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 1:18 pm

oaza88 je napisal/-a::O .... lahko poskusim, ja, ampak - ej jagodka85 - a je kakšna pojstla/kavč/ležalnik frej pri vas doma? :P

Je frej ena cela soba ja, z veliko posteljo, tko da ni problema, kar prlet :D vstajanje ob petih ti je itak zano, tako da se Sončkova budilka ne bo motila :D

fiorina, kako si jih pa zdresirala tako? Ker se mi zdi, da se naš Sonček vsak dan začne "dret" ravno takrat, ko se zunaj začne danit. No saj, čez poletje bomo že preživeli, potem bo pa dan vse krajši :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov