udomačen tiger
Re: Pepper na svojem kavču (z Murijem in Izo)
Pepsi je v vmesnem času pri predmetu Načlovekanje osvojila tudi sklop Nablazinjenje. To izgleda tako, da mačica čisto potiho prikoraka do človeka, ki spi z glavo na blazini. Mačica seveda takoj opazi, da je poleg človekove glave na blazini še ogroooomno prostora, vsekakor dovolj za eno mačico. In potem se mačica uleže na blazino in ovije okrog človekove glave.
("Človek" sem ponavadi jaz, in to se dogaja čisto vsako noč zadnji teden. Včasih me zbudi žgečkanje z mačjimi brki, ponavadi pa šele zjutraj opazim, da imam so-spalko.)Iza je odkrila, da s toplejšim vremenom prihajajo tudi tiste fine frčeče zadeve, ki se jih da tako lepo preganjati. Zato je po dolgem času spet našla glas, in ob večerih navdušeno mijavka na muhe, komarje, kajjazvemkaj na balkonu. Verjetno kaj v smislu: "Bolj živo, bolj na poskok!" da bo imela kaj preganjati.
Muri pa... Muri je pa lep.
In predvsem, on je Pepsijina lastnina.
Nekaj dni nazaj sta se Muri in Iza malo skregala - nič resnega, ni bilo niti pihanja, samo ušeska nazaj in tace v luftu. Ampak je takoj pritekla Pepsi, pobucala Murija, se postavila predenj nasproti Izi in dvignila taco. Saj bi bilo kar smešno, kako takale majhna mačkica priteče branit ogromnega črnega mačkona.
Iza je seveda modro pobrala šila in kopita...Pa kaj bi naprej razpravljali. Naj slika pove več kot tisoč besed!
Moj moj pero...

A me bo že kdo slikal za koledar, no?

Pa seveda glavna diva, ki je tudi enkrat v preteklem mesecu dopolnila dve leti, in ji paparaci kar ne dajo miru, ko se sonči na luksuzni kranjski plaži!

Sooooonce...

Spet ti fotografi! Poberite se, preden pokličem Murija!

(vsaka mala muca bi morala imeti svojega črnuha, se meni zdi
)
Pepsi je sploh tako lepo pobarvana in na sončku še bolj pride do izraza
se mi je dostikrat oko ustavilo na njej takrat, ko sem posvajala
, poljubčke vsem trem lepotcem

kje so zdej slike?! A moram res prej čestitat