Šišenska mastilnica pri Krofku, Macitaci in malem Linčku

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 30, 2014 10:41 am

Re: Šišenski matriarhat in dve ubogi pari

Ampak tale fant je res od Muša kopiral en kup oslarij - tole je tipična Muševska zadeva, ostat v taki pozi nekaj časa, dokler se malo ne opomoreš od napora :D :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor Pe maj 30, 2014 11:07 am

:lol: :lol: :lol:
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 30, 2014 3:34 pm

Eh, to je še v redu! Pri nas se razlijemo po tleh vodoravno v enem planu, tako da je mačja luža na najdebelejšem mestu debela kvečjemu kak centimeter... :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe maj 30, 2014 5:43 pm

Berniethepie je napisal/-a:Hvala @Cats in @Jagodka za omembo ušesnega masla; midva ga še nisva videli pri nobeni od naših muck - je to na notranji strani uhlja ali prav v ušesni votlini?

Hja, ne vem, kako naj opišem, jaz ga pri Sončku takoj vidim, tako da je na notranji strani ušes, ne pa čisto notri :) take črne drobne pikice so, pa jih previdno s palčko za ušesa odstranim in je potem mir :) nič hujšega :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe maj 30, 2014 8:17 pm

Hvala :) :) :)

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 01, 2014 6:23 pm

:kitty: :kitty: :kitty:

Danes Šiškarji spet slavimo :yahoo: Že speeeeet, a? Jaaaaa in danes smo pospremili Paxa v drugo leto najbolj super prisrčno zmedenega razgrajanja. Vse najboljšeeeeee in najlepšeeeeee Paxiiiiiiiiii <3 <3 <3 <3 Želimo pa ti predvsem trdnega zdravja in iskreno upamo, da pri nas uživaš. Mi sicer menimo, da se imaš dobro, saj imaš dve krasni mačji prijateljici; Jord zares neumorno uporabljaš za svojo muzo, wrestling partnerja, boksarsko vrečo, kosmat subjekt za lizanje ter crkljanje, Mašika pa se ti sicer pusti malo manj mrcvariti, zato pa vsak dan skupaj delata cardio fitness vaje, norita po stanovanju in se zelo rada igrata :clap: No, za povrh pa imaš na doživljensko uporabo še dva sužnja, do katerih si pa zagotovo najmanj "zahteven" od vseh treh mucolinčkov ;)

Paxolin naš, želimo ti predvsem res veliko zdravja, veselja in lepih trenutkov, pa da bi vedno mjavkal tako kot dunajski dečki in predel tako zabavno nesinhrono, kot znaš samo ti (super primerjava je rdeč golf 2 dizel (po možnosti iz Grosuplja), letnik '86, še neogret, v prostem teku) :clap: :clap: :D :D <3 <3 <3 <3 Obožujemo teeeee ;)

(Na zdravstveni izkaznici sicer piše 15.5.2013, ampak smo si drznili malo prestaviti :blush: )

Pa še, kot je v navadi, video papice (danes očitno netakozelolačnih riti :rolleyes: )

https://www.youtube.com/watch?v=izjo1iF ... e=youtu.be (pozor, video ima nenavadno zanič sliko in je poln 70/80s mega super video efektov :D )

Sledi seveda after 8)

Slika

Slika

in pa finale …

Slika

Papa :bye:

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne jun 01, 2014 6:30 pm

Vse najboljšeeeeeee pomaranča naša :kiss: :kiss: !

Jest sem jim čisto na približno določila datum 15.5. v ZI in ga po želji spremenite v katerikoli datum :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Ne jun 01, 2014 6:42 pm

Vse naj naj Paxi :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 01, 2014 6:58 pm

Vse najboljše! (tudi od Yodija, ki je nadvse užival v videu, zdaj pa mi pomaga pri tipkanju :D )

Pa nikoli do zdaj se mi Jord ni zdela tako velika :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Ne jun 01, 2014 9:33 pm

Iiiii, vse najboljše dragi Pax, na še mnogo razigranih let skupaj s tvojima cimroma in služabnikoma! Enako ti želijo vse naše štiritačne živali! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 01, 2014 10:35 pm

Vse naj naj najboljše, lepi Paxi :martini: :birthday: <3 :kiss: :kiss: :kiss:
Kakšen fejst dec si ratal :good: , tak mal vampast, pa Jord ti konkurenco dela. Sem se preci nehala tolk sekirat za Ulin vamp, ker sem že razišljala, da ji bo treba koleščke podložit, da ga ne bo po tleh vlekla :D

Samo tamle pri hrani sta pa sužnja mal zaj*** a ne? Si misli Pax, to kar vidva jejta, nam pa hitr ene šnicle gor vrži :hungry: :nyam:

Prekrasni so vsi trije, tam na plezalniku pa sploh :girlblush: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 01, 2014 11:26 pm

Paxi, vse najboljše :drinks: :kiss: , zdej si postal pa čist taprav tavelik frajer :playboy: ;) .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jun 02, 2014 9:38 pm

Superfrajer Paxi se vsem dvonožcem, Yodiju ter vsem ostalim nadprijaznim kosmatinčkom zares najlepše zahvaljuje za vse rojstnodnevne čestitke :)

Sporoča tudi, da nam ne zameri tistih 14 dni gor ali dol, da je le žurka in da naj se naslednjič, prosimo, streže, ko bodo njegova visokost, mladi gospodič, lačna :D :) Pravi pa še, da imata oba z Jordi zgolj nekoliko močnejše kosti in (le) zategadelj delujeta nekoliko bolj obilno :lol: :lol:

Pax je prav zares že daleč največji mucolin v družini, pridno mu sledi Jord, Maši bo pa očitno ostala mala Pikamika oz Minimuca, ki pa ima srce mnogooo večje kot telo in oba cimra zelo vešče in konkretno pokomandira ;) :D

Ne, ni nam dolgčas ;)

Še enkrat hvala vsem :) :) :) :) :)

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 9:55 am

Paxi, cestitke iz daljine in divjine tudi od nas! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 03, 2014 10:56 am

srce zlato, pomaranča kosmata - :kiss: in vse dobro in lepo in splohinoh še naprej!
Mlekarček mali, se te spomnim, ko si bil še na lokaciji in sva čebljala, tkole malo na distanci.....na, pa te zdaj poglej! :good: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jun 03, 2014 11:34 am

Hvala za čestitkeeeee :) :) :)

Še enkrat sem si pogledal Paxov RD video in tale frdaman posnetek doda vsaj 5 kil :P :D :D No, malo heca ampak zares jim doda tam ene 20%, še Maši zgleda na posnetku kar konkretna, pa sploh ni (je malo shujšala, ko se je zima končala).

Tako, vsi so suhcani :D #howgh (mačji odvetnik ;) :P )

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 20, 2014 9:29 am

Šiška is back on the track :clap:

Ker sva imela sužnja zadnje dva meseca res ogromno dela, naju bolj kot ne od jutra do večera ni bilo na spregled (mucke je čez popoldneve pridno rihtala teta P.), Saddex Burcadda pa so imeli cele dneve povsem mir :yahoo: No, zdaj vse lepo umirja in sva začela, na njihovo nejevoljo, spet normalno viseti doma :D :D

Drugače pa se imamo povsem super, Mašiki se "meša", stalno nekaj nori in je prav igriva ter zabavna mucolinka. Pax je za približno 1,94% manjši prestrašenček, kot je bil in se tudi to že pozna :P V precejšnji meri je umiril svoje Steven Seagal prijeme in je sedaj že skorajda kot Savina Atai. Paše mu nahrbtni pilates (pri čemer nikoli ne pokaže nobene zadržanosti), pridno papa in postaja že pravi lev. Tehta verjetno že cca 6, 7 kg, Jord pa je vesela, ker ni stalno na tapeti zaradi močnih kosti. Aja, hmmm, zdaj sta oba na tapeti :D Je pa zanimivo, da največ poje ravno Maši. Sužnja ovija okrog prsta, skoči na pult ali mizo in strmi vanj s tistim "plizzzzzz" pogledom, milo mjavka in seveda skoraj vedno dobi kar hoče. Jord pravi, da je to grozno in slaba vzgoja sužnja (le kako bo tako ravnanje izpadlo pri malem sužnju, ki šele prihaja na ta svet, ježeš), ampak po drugi strani pa Maši s tem poskrbi, da imamo za veliko jest 8)

Jord se je že precej odtajala, pridno sodeluje pri igranju, no, pretepih in lovljenju, včasih celo sama začne, kar je super videti :clap: Redi se po naših opažanjih ne več in smo veseli, da je temu tako. Obožuje zviranje na hrbtu v kombinaciji s spuščanjem zanimivih glasov, ki pa so precej bolj v "štimungi", kot glasovi oz trud večine slovenskih estradnikov.

#šiškapress

"Še en hribček bom kupila, bom trto sadila … hik, hik"

Slika

Sumljivca … :D ;)

Slika

Yo, bejbike, wazzzuupppp ;)

Slika

"Pa kako mi uspe vedno vse zbrcat pod sedežno, noooooo"

Slika

Moj, moj rep <3 (PS: Pax niti pod razno ni tako debel in tudi Maši je pol manj, brez heca #slabfotograf :blush: )

Slika

Spanje pravičnega

Slika

Sam mal si tačke pogrejem …

Slika

… zdej sem pa spet nazaj ;)

Slika

Nadzornica Maši

Slika

Mal še mami pa jenčita počuvam :angel:

Slika

"A lahko te hlače kar obdržim, ful se varno počutim?" :lol: :lol: #ritaprestrašena

Slika

In pa … nekako takole Jord pošola Paxa ;)

Slika

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 20, 2014 10:05 am

oh buhteljček :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 20, 2014 10:07 am

Ahahahaha Savina Atai :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 20, 2014 10:21 am

Živjo, Šiškarji! (sem se spomnila na tisti pozdrav, ko se je eno prevajalsko podjetje preselilo v Šiško - "Šivijo, Šiška"? :lol: :lol: )
No, sem vesela, da ste nazaj, vaša poročila so vedno zagotovilo za dobro voljo :lol: :lol: :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov