duševna hrana ali zakaj sem srečna

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 26, 2014 4:23 pm

Re: duševna hrana ali zakaj sem srečna

Jagodka <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 27, 2014 4:35 pm

:yahoo: Mojči je nazaj. Vseh 6 dni so hodile po 12 ur in je bila ves čas super, nič ji ni bilo treba počivat, nič ni bila bolj utrujena od drugih dveh. Vsi srečni, da ji je uspelo! :clap: :kiss:
Sedaj pa srečno še naprej in do konca spravit to iz telesa. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 27, 2014 6:59 pm

Žal res redko pišem sem, ampak zdajle sem pa RES SREČNA. :yahoo: Naš zlati Toby nima odpovedi ledvic. :good:

Trixi, sem držala pesti. Super! :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 27, 2014 7:31 pm

Bravo Mojca, res me veseli, da je uspelo :good: :good:
Pa za Tobyja tudi vesela, jasno :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 27, 2014 8:17 pm

Danes je dan dobrih novic :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 27, 2014 8:54 pm

:good: Super za Tobya! Si zelo zasluži, da bi bilo za več let vse OK, saj je že ogromno prestal. :praising: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 28, 2014 8:21 am

Ja včeraj je bil res dan dobrih novic...ena kuža, ki jo poznam je kljub svojim letom še vedno zdrava, en dojenček se dobro počuti in je dobre volje po operaciji in še en kolega je dobil povišico v službi. :yahoo: :good: :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 28, 2014 9:31 am

Totalno scmerana od čustev in presrečna, da je (ex) moja Nancy še z nami, da ni odšla med zvezdice! In tudi, da je bila posvojiteljica tako obzirna, da mi je povedala šele zdaj, ko je že vse mimo in je Nancy, zdaj Luna, spet krepka, živahna, zdrava muca, ker bi me čisto zlomilo. Ker, priznajmo – eni začasniki se te pač neznansko bolj dotaknejo kot drugi in Nancy je bila ena izmed najbolj mojih, moja nežna princeska sladka <3 , ravno včeraj je rekel sine, da je imela samo mene rada…
Napadel jo je virus Fvr in jo totalno izčrpal zelo na brzino. No moja Nancy je zdaj spet ogromna, krepka muca, 5,5 kg ima, Tanovo po konstituciji spominja na pumo 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr maj 28, 2014 10:15 am

Vesela za vse vas, od jagodke, Tobyja, do Trixine Mojce do oazine Nancy in vseh iskričinih <3 Je fino slišat dobre stvari! :)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 29, 2014 12:07 pm

jernejch je napisal/-a:Vesela za vse vas, od jagodke, Tobyja, do Trixine Mojce do oazine Nancy in vseh iskričinih <3 Je fino slišat dobre stvari! :)

:goodpost: tudi jaz!

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če jun 05, 2014 4:59 am

Ker je plačilni dan :yahoo: :yahoo:

Kar je pa bolj pomembno, pa zato, ker imam tri mucke, ki me imajo vsak na svoj način radi, imam partnerja, ki me ima na svoj čuden način rad :D , imam starše, ki mi pokažejo, da me imajo radi s tem, da se skregamo vsakič, ko se vidimo :D . Imam službo, čeprav ne idealno. Pa ker imam srce zaenkrat še na pravem mestu. Pa ker znam po novem reči tudi NE (čeprav imam potem takoj slabo vest, pa vendar). Pa tako, življenje je na splošno lepo (tok tok). Še lepše bi pa bilo, če bi lahko izključila vse elektronske naprave, ne brala časopisov in novic ter ogabnih "oglasov" ljudi, kar se tiče živali ... potem bi bil svet popoln. Samo slepit se ni fajn.

En čimlepši dan želim vsem mačjehišarjem :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 9:03 pm

zato ker k men na papico prihajajo trije okoliški ki smo jih porihtal v eni akciji. si nisem misnla, da bom kdaj vesela porezanih ušeskov.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 10:23 pm

:yahoo: Ker vsi mali mucki, ki so začasno v moji oskrbi, lepo napredujejo, pridno papajo in se gramčki povečujejo. :sunny:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 06, 2014 4:56 am

knedl je napisal/-a:zato ker k men na papico prihajajo trije okoliški ki smo jih porihtal v eni akciji. si nisem misnla, da bom kdaj vesela porezanih ušeskov.

Tisti ta prvi, ki jih hrani spodnji gospod? :good: Da bi ti mene vidla, kadar kjerkoli vidim prostoživeče s porezanimi uhi :sunny:
Nekaj let nazaj, ko smo bili v Rimu, so drugi gledali ene stare kamne, jaz pa samo mačke s porezanimi ušesi, VSE videne so bili s/k, pa jih je res veliko tam :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 06, 2014 5:56 am

Ker sem danes zjutraj, ko sem kolesarila v službo, po včerajšnjem zame res težkem dnevu, srečala enega velikega sončka, prav tako na kolesu, posvojiteljico mojega Joey-a T. Ta punca pa prav izžareva pozitivno energijo in mi je v delčku sekunde narisala en velik nasmeh na obraz in polepšala dan! <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jun 06, 2014 7:55 am

Ker sem včeraj po sili razmer skopala Sončka in je dokaj mirno prenesel (razen treh sledi njegovih krempljev na mojem stegnu in malo mačjih pesmic ni bilo hujšega). Sicer bi morala pustiti šampon dlje učinkovati, pa rahlo ni šlo :blush: Je dobil za nagradico mokro hrano, je hitro in pridno popapal, itak :nyam:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 06, 2014 11:06 pm

Ker obstajajo nesebični ljudje, ki brez razmišljanja poberejo mokrega zastrupljenega psa, ga naložijo v avto in oddrvijo do najbližje veterine. In predvsem, ker je Luka še z nami :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 1:44 pm

Ker je povsod lepo, doma pa najlepše <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 1:38 pm

Prav vsakič, ko mami spremljam na kakšne preiskave, se spomnim, da sem lahko srečna, ker sem zdrava - sploh se ne zavedamo, kako pomembno je to ... :angel:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 8:20 am

:) Hčeri je včeraj končno uspelo povedati govorni nastop v angleščini in dobila je najglasnejši aplavz + petko. :good:
Je pomembno, da je speljala, ker ima veliko tremo z nastopanjem pred množico in je že pri spraševanju enkrat dobila panični napad in dihalno stisko. Ta trema ji pri ustnem pogosto naredi škodo in potem zaradi blokade ni petka, čeprav zna za pet. :praising:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov