Bibi se vrača

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 19, 2014 9:14 pm

Bibi se vrača

Bibi se vrača

Mala Bibi je bila posvojena v začetku decembra lani, danes je nazaj v skrbništvu. Razlog za vrnitev je menda alergija posvojiteljeve žene, ki je izbruhnila pred kratkim. To, da je bila pred dvema letoma testirana in so ji potrdili alergijo na mačke, je ob posvojitvi seveda modro zamolčal. Problem je treba odstranit, a se strinjaš, mi je rekel v prvem razgovoru po tem, ko je skrbnici ob oddaji napisal, kako pa kaj so se odločili. Ja, seveda se strinjam, sem mu odgovorila – le da je tule za vas problem muca, zame pa alergija. In še precej stvari sem mu povedala, seveda tudi to, naj mu ne pride več na misel omislit si mačko in da je iskrenost skrajno pozitivna lastnost, če razume, kaj mu hočem povedat. Je rekel, da ja in sva šli.

Skratka, kar hočem povedat, je to, da z Bibi ni prav nič narobe – le posvojitelj in njegova družina niso bili Tapravi. Prosim, da se o tem tule ne debatira – tole je tema lepe Bibi, vse ostalo pa paše v Duškota ; )

Stara tema o Bibi je tule: viewtopic.php?f=50&t=8134

Za novičke in seveda slike pa bo, upam, da vsaj za slike prav zelo v kratkem, poskrbela njena zdajšnja Tazačasna :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 19, 2014 10:07 pm

Re: Bibi se vrača

Bibi je zdaj pri nas ... Zelo je žalostna in, jasno, zelo prestrašena.

Je majhna, ljubka, ima flikico čez šnofko <3 in dolg rep ;)
Jutri vam prilepim eno začasno slikico, zaresne bodo pa šele, ko se dovolj sprosti, da bomo lahko kaj slikali.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To maj 20, 2014 6:18 am

Miška, n-č se sekirat. :kiss: <3
Ko pridejo zate TaPravi, kot je napisala oazica, bo tvoje življenje še lepše in boljše. Kot je edino prav. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 7:57 am

Strah ... <3

Slika
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 8:10 am

Oh, pikica... :girlsad: <3

Tako podobna Pepsi (samo tistega flekca čez brkce nima, tam, kjer ima Pepsi označeno, da je treba božat), ampak tako drugačen pogled. Saj boš tudi ti imela iskrice v očkah. Kmalu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 10:32 am

Dodajam še to: do ljudi je kar prijazna, pusti se mi božat in buce tudi tala naokrog (še posebej ji je bila všeč ograja :) ).
Mačka ji nista všeč, vendar pa ju napiha samo, če sta res preveč vsiljiva (ker zdaj tudi onadva tuhtata, kaj čisto točno sta naredila, da sta dobila takole kazen, ko je pa že tako fajn kazalo :P ).

Zaenkrat se torej navajamo na novo malo pošastko, ona pa na nas :)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 20, 2014 11:10 am

Pikica, žabica mačja...samo da si na varnem ...tu kje te imajo radi...bo že.... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 11:53 am

ojej :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 2:57 pm

Oh, lepotička :girlsad: mene tudi na Pepsi spomni...

Leia, fejst jo polupčkaj in upam, da se čimprej sprosti <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 10:18 am

Naš šokirani muc se sprašuje: "Kam pa je šla? :O Še malo prej je bila tu :O "
Slika

V glavnem, zjutraj me je prebudil predirljiv jok izza kavča, kjer se je gospodična skrivala ves včerajšnji dan. Tja sem ji seveda dala hrano in vodo in jo, jasno, božala v najbolj čudnem položaju :lol: Posodica s hrano je bila namreč že prazna :nyam: in ker sta od vsepovsod oprezala dva grozna mačka, je bilo treba nekaj ukrenit, ane :rolleyes: Priklicat človekinjo, torej.
Ker človekinja ni razpoložena za nove joga-položaje, je tamalo pač zagrabila ...
No, pričakovala sem vsaj malo upora, ker - pišuka - takele prestrašene mucke znajo tudi koga opraskati pa takle ... Ampak ne! Mala se je stisnila k meni, predla, bucala, ni-da-ni <3 Odnesla sem jo k eni od posod s hrano, pa sploh ni mela časa jest - sem jo morala ves čas božat, da je popapcala vsaj malo :) Potem mi je še trebušček nastavila za božanje :D

Ima sicer zoprno navado, da nežno ugrizne, ko je najbolj srečna, ampak bomo že zgruntali, kaj (če sploh) narediti s tem ...
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr maj 21, 2014 10:25 am

Leia je napisal/-a:Ima sicer zoprno navado, da nežno ugrizne, ko je najbolj srečna, ampak bomo že zgruntali, kaj (če sploh) narediti s tem ...

<3 Torej pomanjšana verzija našega Tilkota. :kiss: (če zanemarim drugi spol in starostno razliko)
Ultimativni "jest imam tebe taaakooo rad" mačji statement. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr maj 21, 2014 10:27 am

Ljubica nežna. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 10:36 am

čimprej se sprosti ljubica, v krasnem začasništvu si :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 7:39 pm

Oh, srčica <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 6:31 am

<3

Tole nežno grickanje med crkljanjem je pa tudi za Hano značilno. Predvsem na nos cilja, lubica. Meni se to zdi ljubko in prav nič napačno početje... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 10:09 am

Punce, lupčkat jo boste prišle kar same - ker to je ena taka lupčkarka, da je joj! :kiss: V zgornjem nadstropju se počuti varno in tam lupčka in lupčka vsakogar, ki gre mimo :kiss: :kiss:
Ko sem doma, mi sledi kot kužek, da se spotikam okrog nje :D

Tavelika dva sta še vedno šokirana, ona pa se jim dobrika in se dela še manjšo, kot je v resnici :) Leia jo občasno še vedno napiha (taka pač je ta naša šefica), Yodi pa jo od daleč previdno opazuje (nekako takole: https://www.youtube.com/watch?v=wHpIyDnwwX0 :lol: no, namesto dojenčka je pri nas Bibi :P )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 10:54 am

Saj bi prišla se malo lupčkat k vam (khm....tole se sicer malo čudno prebere, ampak saj razumeš, ane ;) ) - pa me moja lupčarka, Hanči, ne spusti iz tačk! rofl
:cupidgirl:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 11:36 am

:lol: :lol: :lol:

No, če boš kaj v bližini ... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 2:40 pm

No, Bibi (po domače Bibita - upam, da se je kdo vsaj nasmehnil ob tem ;) ) je odkrila miš in jo preganja po celem stanovanju. Če prideta Leia ali Yodl na pot, se morata pa še onadva "igrat" :P Tudi sicer jima že malo nagaja, ampak zelo previdno :)
Do ljudi je strašno ljubeča in se stiska in prede in sploh ne ve, kako bi lahko še bolj temeljito povedala, kako fajn ji je :)

Glede na to, kako fino napredujemo vsak dan, ne dvomim, da bomo kmalu imeli pravo mačjo idilo ;)

Je pa še vedno neverjetno preplašena - in moram reči, da na takšen način prestrašene mucke še nisem videla: strašno se boji, da ne bo česa naredila narobe, kar otrpne, se prihuli in čaka ... Sem vajena plašnih muck, ampak tele njene reakcije so mi pa čisto nekaj novega :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 23, 2014 2:48 pm

Leia me bo tepla, ker čudoviti mačici smetim temo, ampak dajmo vsi skupaj: https://www.youtube.com/watch?v=GUTxfEDlowQ

Bibita odžejaaaa ti srceeee....
Naslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov