Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 20, 2014 11:59 am

Re: Daj si duška

jagodka85 je napisal/-a::devil: :devil: majko milo, očitno se mi bo moral zmešat, potem bo pa kaj drugače. Prva skoedelica gre Sončku, druga Kushiju, tretja Iti. In Sonček ne bi svoje najprej pojedel, ne, on spodi stran Kushija in začne jesti iz njegove skodelice, Kushi gre valda okrog in malce zadržano pride do Ite, Ita kakršna je, se umakne in voila, Kushi poje še malo, ne veliko, ostalo, kar ostane, poje oziroma pardon, POŽRE Sonček. Pa daaaaaaj, a si lahko tak požeruh???? Jutri greš v kopalnico sam jest, potem pa pojej ostanke od ne vem koga že, aaaaaaa, za znoret.
:dash:

Pri nas v majhnem stanovanju futramo 5 mačkov, s tremi dietami.
Serviranje večerne konzervice je enostavno:
1. pod posteljo v spalnici
2. v banji
3. v kuhinji na hladilni omari
4. pri balkonskih vratih
5. na hodniku

Pol pa ene 10,15 minut paziš kot golman, da kdo ne gre k sosedu krast prepovedane hrane, ki bi mu lahko škodovala.
En se dere kot jesihar, ker ne sme k drugemu krast piščanca, ker ga ima strašno rad, vendar po njem bruha in kaka kri. Pa take mamo .

Težko je živleje mačjih sužnjev :P :devil: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 2:13 pm

Cats je napisal/-a:Jaz pa pri večerjah stojim zraven k žandar :D Muš svoje pogoltne v sekundi, potem bi pa težil ostalim, če me ne bi bilo. Tako se pa kar uleže in napreduje z milimeterskimi premiki. In se samemu sebi grozno smili :lol:

:D točno tako je pri nas....jaz žandar, Ula požre takoj, potem pa po milimeter in milimeter do druge skledice, pa še s pogledom hoče Matejko hipnotizirat, da je že sita :D
Ampak uboga pa, jaz samo prst dvignem, pa ve da ne sme v tujo skledo gledat :P
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 20, 2014 2:22 pm

Loti Pupa je napisal/-a:... jaz samo prst dvignem, pa ve da ne sme ... :P

Mene so bolje zdresirali in ne upam prsta dvigovat, da mi ga kdo ne odgrizne :nyam: 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To maj 20, 2014 2:28 pm

Loti Pupa, a ti jaz lahko enega črnega z belo piko pošljem na šnelkurs, da bo razumel, da res ni lepo drugim hrano iz gobčka krast... :rolleyes: V tuje sklede pa itak gleda že medtem ko svojo prazni :dash:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 2:30 pm

Duško, v pisarni čičam v majici, jopi in jakni. Mrrrrazzzz :girlcry: Zunaj pa ljudje v kratkih hlačah :negative:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor To maj 20, 2014 2:55 pm

Gromozanski sršen je hotel skozi na kip odprto okno :scare: Mačka smotana sta pa hotla it gledat, kaj tako brenči...še sedaj se tresem...In letos zagotovo ne odprem več oken čez dan.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 3:01 pm

Rava in Moksa, mora biti tud maček za to :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr maj 21, 2014 4:47 am

No, da vam povem, kako je šlo danes ... Ita in Kushi sta dobila na istem mestu kot ponavadi, Sončka sem pa prijela in ga nesla v kopalnico pa zaprla vrata. In medtem ko sta Kushi in Ita še vedno papcala, se je Sonček že drl, da naj ga pa vendarle spustim ven, da bo on lahko še ostalo pojedel. A ne ne, srček moj, počakaj malo. In kaj potem Kushi naredi, ko svoje poje (to se je btw prvič zgodilo) ... hja, ker se je učil od "najboljšega", je šel k Itini skodelici (ki je bila na srečo že prazna). Ah ja ... začaran krog. Vsaj vsak je dobil svoje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 5:16 am

A pol vidim da imam jaz še srečo, ker imam zadosti sob plus kopalnico, da lahko zaprem vsakega v eno (in enega na hodnik) dokler ne pojejo...? :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 10:50 am

uh, ne vem kva se mi je vmes enkrat pred kratkim zgodl, ampak sam enostavno ne morem več brat komentarjev v stilu mi bi meli pa mlade mucke. mi bi meli pa dolgodlakega z modrimi učkami. mi bi pa to mi bi pa ono...MISLM FAK NO, dejte si najprej prebrat za kaj se tu in še kje borimo in kdaj so mački za oddajo in v kakšenm stanju in podobno. jest bi sam še tulila na vse te, ki očitno ne dojamejo al pa ne znajo brat? zmeri bolj se sprašujem kako vam enim sploh ratuje. in kako ohraniti mirno kri pri kretenih, ki ne dojamejo bistva. ma res, človeštvo mi gre zmer bolj na kozlanje :bad: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 11:14 am

Eni mislijo, da je imeti mačka isto kot klikniti "Like" na Facebooku. Se pofočkaš, potem ti ga pa kar pošljejo v inbox, ali kaj jaz vem kaj si predstavljajo. In miceni dudarčki so take srčkane igračke, a ne? Ko zrastejo, pa... ah, koga briga, to je čisto predaleč v prihodnosti! (Da o tistem človeku, ki ne vidi, da na vsaki strani ene petkrat piše info@macjahisa.si in kar naprej sprašuje za email, niti ne govorim) Potem pa dobimo tragedije, kot je bila tista z Leom, Pupi in Ajko. :(

Mene je pa razpenila ena [cenzurirano] na Twitterju, ki je od DZZŽ Kranj hotela "mačko, čim bolj podobno ruski modri", zato ker "žal pač druge niso lepe".
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 11:35 am

Al pa tole..... :dash: :dash: :dash: - objava enega društva na FBju, da iščejo namestitev za 12 odloženih malih muckov. Se javi ena gospa cela vesela, da ima njihova muca tudi ravno tamale in da lahko poskusi s parimi temi, če jih bo sprejela. Potem vprašanje društva, kako je pa s sterilizacijo te mačke? In odgovor gospe, da jih vedno prehiti z brejostjo.... Pazi - "vedno", ne recimo vsaj "jih je prehitela", da bi človek lahko upal, da je to prvič..:dash: Pa da naj ne skrbijo, da jih vedno odda v dobre domove.... :dash: :dash:
Mislim - a lahk??!! :bad: :bad:

To društvo me je sicer že pred časom blokiralo ( rofl rofl rofl ), ampak tale ženska bo pa prebrala od mene kakšno poučno, samo, da še ene stokrat globoko vdihnem in izdihnem. omajgad.... :bad: :dash: :devil:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 11:59 am

MEni sicer ni jasno zakaj kar tako iščejo skrbnike, da bo kaj - vsak enega vzel? In kaj bo potem? Ali pa da jih dajo kar v skrbništvo k nekomu, ki bi ga potem posvojil? Ta ideja v osnovi ni zgrešena, samo verjetno ni prava za tako male mucke in za nekoga brez izkušenj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:18 pm

Coprnica Zofka je napisal/-a:Mene je pa razpenila ena [cenzurirano] na Twitterju, ki je od DZZŽ Kranj hotela "mačko, čim bolj podobno ruski modri", zato ker "žal pač druge niso lepe".

Tudi mene, believe you me, sem se morala ornk zadrževat, da je nisem opiz**** na suho in mokro! AAAAA. :bad: :ireful: :mad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:19 pm

Pa kaj vas to jezi? Kaj ni boljše, da takoj povedo, kako in kaj, in da ne trošite energije na nadaljevanje pogovora? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:24 pm

Mene bolj kot "želim imet mucko, podobno modri ruski" razkuri tistile drugi del - namreč da "žal pač druge niso lepe". RES še nisem videla ne-lepe (ja, vem - grde, samo to je pa tko grda beseda ;) ) mucke, niti mačke, niti mačkona.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:27 pm

Mene tudi in povrhu še se razglaša za neko blazno ljubiteljico. In tudi jaz še nisem srečala mačjega bitja, ki ne bi blo za znoret in za požret srčkano <3
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:29 pm

Meni pa ne gre v račun tisti " žal " Torej, mi je zelo žal, ampak črnim ne bomo pomagali, mi je zelo žal, ampak črne naj v zavetiščih kar pobijejo, ker so pač črni/tigrasti/neruskomodrosivi.....
Žal pač, tako je. :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:32 pm

Pa saj ne vem več kaj naj...berem o takih kretenih pa o poplavah pa še o vsem drugem (hudem) na tem svetu in pomagam po svojih močeh pa še mi še vseeno zdi premalo in mi gre vsakič sproti na jok. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 1:39 pm

seveda bi bila na drugi strani strašna užaljenost, če bi mi prosili za njeno sliko in potem še bog ne daj ugotovili, da žal ni dovolj lepa, da bi posvojila tako mačko :D :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov